Galaxy S3 i9300 [ROM][TW][4.4.4][UX][08.09.16][v8] HYPER-ROM

Sponsorlu Bağlantılar

hyper mi ?___eclipse mi?

• Kullanılan toplam oy
    37
mustafaaa35

mustafaaa35

Üye
öyle olayım bari[emoji3]

• Beğen
Tepkiler: ibrahim ok, nediyelimyani ve uzman47

JosephLion

JosephLion

Üye
arkadaşım bir yerde yanlış bişey yapmışsın yoksa hiçbir sorun olmazdı sen şimdi mega wife yap yeniden romu kur sorunsuz yüklenecektir aroma ile kurulum yapacaksın mega wipe
mega wipe yapmadım sadece diğerleri sorunsuz birde öyle deneyeceğim teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: ibrahim ok
uzman47

uzman47

Üye
ses yok [emoji15]

mustafaaa35

mustafaaa35

Üye
ses yok çünkü sorun yok kimse şikayetçi değil hyper den
v6 damısın bence çok güzel lollipop status bar gibi ayar da geliyor[emoji6] gerçi ben xposedle zaten yapıyordum ama...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: uzman47 ve nediyelimyani
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
v6 damısın bence çok güzel lollipop status bar gibi ayar da geliyor[emoji6] gerçi ben xposedle zaten yapıyordum ama...
v6 kullanıyorum yedek de v5 var arada bir ikisi arasında gidip geliyorum ikiside iyi bir birini aratmıyor

• Beğen
Tepkiler: uzman47 ve mustafaaa35
mustafaaa35

mustafaaa35

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ibrahim ok ve uzman47
KAAN METE

KAAN METE

Üye
Rom cok guzel fakat kamerada hata aliyorum resim cekerken birden telefin kapaniyor... bir çözümü varmidir...

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Rom cok guzel fakat kamerada hata aliyorum resim cekerken birden telefin kapaniyor... bir çözümü varmidir...
epey zamandır bu romu kullanıyoruz forumdaki arkadaşlar la böyle bir sorun yaşamadık hiçbir ekstra fix filanda flaş lamadım sen yeniden romu kur mega wipe yap cihazı sıfırla ben rom yüklemeden önce wipeleri yapıyorum peşinden de meğa wipe yapıyorum hiçbir sorun çıkmıyor

• Beğen
Tepkiler: uzman47 ve mustafaaa35

sahatay63

Üye
Merhabalar arkadaşlar rom u kurdum gerek li ayarları yaptım rom çok guzel lakin görüntülü arama yapamiyorum ama gelen görüntülü aramayı cevaplayabiliyorum bunun için herhangi bi fix dosyası var mi yardımcı olur musunuz?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mustafaaa35

mustafaaa35

Üye
Merhabalar arkadaşlar rom u kurdum gerek li ayarları yaptım rom çok guzel lakin görüntülü arama yapamiyorum ama gelen görüntülü aramayı cevaplayabiliyorum bunun için herhangi bi fix dosyası var mi yardımcı olur musunuz?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
buyrun

• Beğen
Tepkiler: sahatay63 ve uzman47

sahatay63

Üye
Çok teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: mustafaaa35

byl82

Kapalı Hesap
v6 kurdum titanium backup la aldığım yedekleri geri yüklerken telefon reset attı daha sonra tekrardan aldığım yedekleri geri yükledim sorun olmadı neden reset atmış olabilr

uzman47

uzman47

Üye
Bir rom ancak bu kadar güzel ve stabil olur. Hyper v5.. [emoji106] [emoji106]

• Beğen
Tepkiler: baronsavas, ibrahim ok ve mustafaaa35
mustafaaa35

mustafaaa35

Üye
v6 candır[emoji3][emoji3][emoji3]

• Beğen
Tepkiler: ibrahim ok
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
ikiside bir birinden güzel romlar arkadaşlar mega ya bir ay önce bazı fotoğraflar yükledim yani kaybolmasın silinmesin diye garanti altına aldım sandım bu gün mega dan tekrar indirdim dosyalar boş içinde hiçbir foto yoktu ne haltetti fotoları neden böyle oldu bende ömür boyu durur zannediyordum