mega wipe yapmadım sadece diğerleri sorunsuz birde öyle deneyeceğim teşekkür ederimarkadaşım bir yerde yanlış bişey yapmışsın yoksa hiçbir sorun olmazdı sen şimdi mega wife yap yeniden romu kur sorunsuz yüklenecektir aroma ile kurulum yapacaksınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızmega wipe
Aynen üstad, tam gaz devam4.3 e devam mi..

cwm ile olmuyormega wipe yapmadım sadece diğerleri sorunsuz birde öyle deneyeceğim teşekkür ederim
Ulen blekota nın konuda da kandırdın beni, kandırıkçı seniiiöyle olayım bari[emoji3]

[emoji1] [emoji2] [emoji3]Ulen blekota nın konuda da kandırdın beni, kandırıkçı seniii![]()
ses yok çünkü sorun yok kimse şikayetçi değil hyper denses yok [emoji15]
v6 damısın bence çok güzel lollipop status bar gibi ayar da geliyor[emoji6] gerçi ben xposedle zaten yapıyordum ama...ses yok çünkü sorun yok kimse şikayetçi değil hyper den
v6 kullanıyorum yedek de v5 var arada bir ikisi arasında gidip geliyorum ikiside iyi bir birini aratmıyorv6 damısın bence çok güzel lollipop status bar gibi ayar da geliyor[emoji6] gerçi ben xposedle zaten yapıyordum ama...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
benimde yedek v5 vardı baktım ki v6 tamam sildim v5 yedeği v6 yedekledimv6 kullanıyorum yedek de v5 var arada bir ikisi arasında gidip geliyorum ikiside iyi bir birini aratmıyor
epey zamandır bu romu kullanıyoruz forumdaki arkadaşlar la böyle bir sorun yaşamadık hiçbir ekstra fix filanda flaş lamadım sen yeniden romu kur mega wipe yap cihazı sıfırla ben rom yüklemeden önce wipeleri yapıyorum peşinden de meğa wipe yapıyorum hiçbir sorun çıkmıyorRom cok guzel fakat kamerada hata aliyorum resim cekerken birden telefin kapaniyor... bir çözümü varmidir...
buyrunMerhabalar arkadaşlar rom u kurdum gerek li ayarları yaptım rom çok guzel lakin görüntülü arama yapamiyorum ama gelen görüntülü aramayı cevaplayabiliyorum bunun için herhangi bi fix dosyası var mi yardımcı olur musunuz?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi