Galaxy S3 i9300 [ROM][TW][4.4.4][UX][08.09.16][v8] HYPER-ROM

Sponsorlu Bağlantılar

hyper mi ?___eclipse mi?

• Kullanılan toplam oy
    37
alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
arkadaslar s4 icin hyper gibi s7 rom varmi onerebileceginiz ?

mustafaaa35

mustafaaa35

Üye
v6 yükledim bence gayet güzel(şimdilik) yorumları biraz okuma şansım oldu[emoji3] iyi ki denemişim diyorum..

uzman47

uzman47

Üye
Tam 10 gundur cihaz kapanmadi . En kucuk bir takilma veya kasma olmadi. [emoji1]

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani ve ibrahim ok
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
v6 hyper tool ayarlar apk buna benzer bir çok programı aldım v5 e gömdüm hata verdi bildirim paneli v6 gibi renkli olsun istedim internet paylaşımı simgesi olsun v5 de istedim olmadı y

• Beğen
Tepkiler: uzman47
uzman47

uzman47

Üye
Ilk defa ozel bir romda cihaz sapitmadan acik kalma suresi rekorunu kiriyorum..

• Beğen
Tepkiler: ibrahim ok
uzman47

uzman47

Üye
v6 hyper tool ayarlar apk buna benzer bir çok programı aldım v5 e gömdüm hata verdi bildirim paneli v6 gibi renkli olsun istedim internet paylaşımı simgesi olsun v5 de istedim olmadı y
V6 nin renkli bildirim paneli nasil biseyki.

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
ben bildirim paneli diyorum belkide başka birşey dir resimdeki beyaz yerler yeşil hoş olmuş v6 da

• Beğen
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
baronsavas

baronsavas

Üye
şuan v5 yükledim ekran resmi veremiyorum bildirim paneli diye biliyorum belkide değildir hani bir program indiriyorsun resimdeki yerler yeşildi onu diyorum
ben bildirim panelini yeşil diyosun sandım. altta ki bildirimler aynen koyu bi renkli

• Beğen
Tepkiler: ibrahim ok
JosephLion

JosephLion

Üye
yardım edin romu yükledim boot ekranında kalıyor sürekli !! acil yardıma ihtiyacım var

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
yardım edin romu yükledim boot ekranında kalıyor sürekli !! acil yardıma ihtiyacım var
arkadaşım bir yerde yanlış bişey yapmışsın yoksa hiçbir sorun olmazdı sen şimdi mega wife yap yeniden romu kur sorunsuz yüklenecektir aroma ile kurulum yapacaksın mega wipe

• Beğen