bende hiçbir sıkıntı yokBu romda ilk aramada ahizede bir cızırtı oluyormu sizdede 5-10 saniye süreyle?
olmuyor hiçbir sorun yok bendeBu romda ilk aramada ahizede bir cızırtı oluyormu sizdede 5-10 saniye süreyle?
ben de olmamakla beraberarkadaşlar selamlar. son 2 3 gündür wifi'den düşme oluyor. 3 5 dakika açık kalıyor, sonra bi bakıyorum, wifi kendini kapatmış, yeniden açıp giriyorum, yine 3 5 dakika sonra kapatıyor kendini.
v5 le degistirirsin [emoji6]V6 da yapimci ayarlar menusunu siyah temali yapiyor hic hosuma gitmedi.
Wifi kendini komple kapatıyor.Kendini kapatiyor derken baglantimi kopuyor yoksa wifi komple kendinimi kapatiyor. Ayrica fix ise yaradimi?
destek icin guzel prolari satin alirim dostum,ayriyeten bi yandan oruc tutup bi yandan kul hakkimi yiyelimben uzun zamandır kullanıyorum buyrun beleş([emoji2])root booster premiumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[emoji3][emoji3][emoji3]destek icin guzel prolari satin alirim dostum,ayriyeten bi yandan oruc tutup bi yandan kul hakkimi yiyelim
cikmadi daha geçmiş olsunArkadaşlar bu gùn telefon delirdi sùrekli resetledi birtùrlù dùzelmedi rom ve yedeklerde silindi romsuz kaldìm eclipse hyper atila rom ve yedekleri tùm silindi biyerden eclipse buldum yùkledim bundada reset devam ediyor noldu lanet telefona başìna gelecek var herhalde v6 çìkmadìmì
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Power tusun bozulmus olabilir. Benimde bazen basima geliyor. Romla alakasi yok. Bende mumkun oldugu kadar güç tusunu kullanmiyorum. Ekrani kilitleyecegim zaman ekranin sag ustundeki saate tikliyorum. Ekrani acmak icinde orta(home) tusa basiyorum.Arkadaşlar bu gùn telefon delirdi sùrekli resetledi birtùrlù dùzelmedi rom ve yedeklerde silindi romsuz kaldìm eclipse hyper atila rom ve yedekleri tùm silindi biyerden eclipse buldum yùkledim bundada reset devam ediyor noldu lanet telefona başìna gelecek var herhalde v6 çìkmadìmì
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi