Galaxy S3 i9300 [ROM][TW][4.4.4][UX][08.09.16][v8] HYPER-ROM

Sponsorlu Bağlantılar

hyper mi ?___eclipse mi?

• Kullanılan toplam oy
    37
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: uzman47 ve ibrahim ok

gacvokem

Üye
Bu romda ilk aramada ahizede bir cızırtı oluyormu sizdede 5-10 saniye süreyle?

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
arkadaşlar selamlar. son 2 3 gündür wifi'den düşme oluyor. 3 5 dakika açık kalıyor, sonra bi bakıyorum, wifi kendini kapatmış, yeniden açıp giriyorum, yine 3 5 dakika sonra kapatıyor kendini.

• Beğen
Tepkiler: musleysa
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar selamlar. son 2 3 gündür wifi'den düşme oluyor. 3 5 dakika açık kalıyor, sonra bi bakıyorum, wifi kendini kapatmış, yeniden açıp giriyorum, yine 3 5 dakika sonra kapatıyor kendini.
ben de olmamakla beraber bunu dene(flashla)

• Beğen
Tepkiler: uzman47 ve nediyelimyani
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
teşekkürler üstad.

• Beğen
Tepkiler: uzman47 ve musleysa
uzman47

uzman47

Üye
Kendini kapatiyor derken baglantimi kopuyor yoksa wifi komple kendinimi kapatiyor. Ayrica fix ise yaradimi?

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
uzman47

uzman47

Üye
V6 da yapimci ayarlar menusunu siyah temali yapiyor hic hosuma gitmedi.

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
Kendini kapatiyor derken baglantimi kopuyor yoksa wifi komple kendinimi kapatiyor. Ayrica fix ise yaradimi?
Wifi kendini komple kapatıyor.
Bi bakıyorum sanki wifi hiç açılmamış.
Fix de çözüm olmadı.

• Beğen
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
ben siyah seviyorum şahsen hatta uzun zaman carbon tema kullandim

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani ve uzman47
kartal2378

kartal2378

Üye
arkadaslar simdi size mucize bir program soylicem sarjiniz en az %20 fazla gidecek,stabilite muthis artacak,ismi rootbooster,marketten indiriliyor,yalniz ben 5.90 tl verdim,prosunu aldim,nasil oluyorda pil e ram e ve stabiliteye bu kadar etki eder bir program anlamadim gitti,ama adam yapmis hakaten[emoji3]

• Beğen
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
ben uzun zamandır kullanıyorum buyrun beleş([emoji2])root booster premium

Son düzenleme:
  • Beğen
kartal2378

kartal2378

Üye
ben uzun zamandır kullanıyorum buyrun beleş([emoji2])root booster premium
destek icin guzel prolari satin alirim dostum,ayriyeten bi yandan oruc tutup bi yandan kul hakkimi yiyelim

• Beğen
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Arkadaşlar bu gùn telefon delirdi sùrekli resetledi birtùrlù dùzelmedi rom ve yedeklerde silindi romsuz kaldìm eclipse hyper atila rom ve yedekleri tùm silindi biyerden eclipse buldum yùkledim bundada reset devam ediyor noldu lanet telefona başìna gelecek var herhalde v6 çìkmadìmì

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu gùn telefon delirdi sùrekli resetledi birtùrlù dùzelmedi rom ve yedeklerde silindi romsuz kaldìm eclipse hyper atila rom ve yedekleri tùm silindi biyerden eclipse buldum yùkledim bundada reset devam ediyor noldu lanet telefona başìna gelecek var herhalde v6 çìkmadìmì

cikmadi daha geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: uzman47 ve ibrahim ok
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Sağol var bişey bu telefonda anlamadım gitti sonu kötü olur duvara vuracam az kaldí

uzman47

uzman47

Üye

Power tusun bozulmus olabilir. Benimde bazen basima geliyor. Romla alakasi yok. Bende mumkun oldugu kadar güç tusunu kullanmiyorum. Ekrani kilitleyecegim zaman ekranin sag ustundeki saate tikliyorum. Ekrani acmak icinde orta(home) tusa basiyorum.

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani, ibrahim ok ve musleysa