Galaxy S3 i9300 [ROM][TW][4.4.4][UX][08.09.16][v8] HYPER-ROM

Sponsorlu Bağlantılar

hyper mi ?___eclipse mi?

• Kullanılan toplam oy
    37
uzman47

uzman47

Üye
V5 sıfırdan kurdum sadece klavye değiştirdim arama ekranı filan aynı duruyor eclipse arama ekranını biliyorsun istersen degiştirebilirsin

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Klavye ile eclipse arama ekrani apk.yi upload edermisin megaya dostum.[emoji4]

musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: uzman47
uzman47

uzman47

Üye
Yok dostum tam ekran oluyor malesef

uzman47

uzman47

Üye
Romdaki klavyenin emojileride guzel degil farkli bir beyaz klavye bulmak lazim.

musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
buda tam

• Beğen
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
Bence ikiside tam ekran dostum senin yanlisin var sadece temalar degisik. Yarim ekran eclipsedeki gibi olmasi lazim.
temalari baz alma ben degistiriyorum onları sekil olarak yarim dedigim arama ekrani hyperde geldi ben sevmedim tam yaptim zaten tam favorim hemen değiştiririm

musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
Bence ikiside tam ekran dostum senin yanlisin var sadece temalar degisik. Yarim ekran eclipsedeki gibi olmasi lazim.
kendi tabirim öyle benim eclipsedeki normal diyorum hypere yarim birde benim kullandigim tam ekran

uzman47

uzman47

Üye
temalari baz alma ben degistiriyorum onları sekil olarak yarim dedigim arama ekrani hyperde geldi ben sevmedim tam yaptim zaten tam favorim hemen değiştiririm
Dostum ilk attigin resimdeki gibi benim zaten. Tam arama ekrani o zaten. Yarim arama eclipsede ilk kurdugunda geliyordu.

musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
Dostum ilk attigin resimdeki gibi benim zaten. Tam arama ekrani o zaten. Yarim arama eclipsede ilk kurdugunda geliyordu.
tam değil o aşağısı tus payı baya yuksek digeri denesen hele kisiye birde resim ekle telefonun bütün alanı resim olarak cevapliyorsun

• Beğen
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
tam ekran bu dene

• Beğen
uzman47

uzman47

Üye
tam değil o aşağısı tus payı baya yuksek digeri denesen hele kisiye birde resim ekle telefonun bütün alanı resim olarak cevapliyorsun
Neyse boyle biraz takiliyim. Ama rom cok stabil daha hic kasma sisme felan yapmadi . Sadece klavyenin emojilerini begenmedim. Sende varmi yuvarlak emojili beyaz klavye. Birde ayarlardaki battery yazisini root explorer ile text editor ile degistirip turkce pil olarak duzeltebilirmiyiz acaba.

• Beğen
Tepkiler: musleysa
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye

• Beğen
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye