Klavye grimi beyaz mimesaj yazılan yer bir de mesaj stilleri az farklı ben bunu sevdim zevk işi
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
link verirken ne ile alakalı olduğunu yazarsak iyi olur kafalar karismasinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sen alpha mi kullaniyorsun.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dostum verdigin sec mms yanlis olmus hyperinkini vermissin eclipsenin varsa verebilirmisin.Bu S5 klavyeyi seviyorum diğerleri bana hoş gelmiyor
Dostum verdigin sec mms yanlis olmus hyperinkini vermissin eclipsenin varsa verebilirmisin.
Klavye oldu ama Emojiler degismedi tam olarak sen nasil yaptin.
Dostum hyper v5 klavyesinin ime apk sini atabilirmisin. S5 klavyeyi begenmedim.bu var bir ara deneyinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
içine bakarsanız heryeri degistirebilirsiniz
ister flashlayın hepsini ister içinden çıkartın
valla ben zaten kullanmıyorum siliyorum..ama zipin içinden sen alabilirsinDostum hyper v5 klavyesinin ime apk sini atabilirmisin. S5 klavyeyi begenmedim.
hayir..Google klavyeRomun klavyeyini mi kullanmiyorsun
Sec mms senin verdigini yaptim yine olmadi. Emojiler degismedi.hayir..Google klavye
evdeyim net berbat link veremem öğlen çarşıda wifiden upload etmiştim APK leri rom içinden es file Explorer ile çıkarabilirsin bunu benden daha iyi biliyorsun klavyeyide dediğim gibi yükledim ilk kendi klavye APK sildim alfha klavyeyi flaşladım sonra bunuda sildim S5 flaşladım zevk meselesi bu klavye yi beğeniyorum benDostum hyper v5 klavyesinin ime apk sini atabilirmisin. S5 klavyeyi begenmedim.