musleysa
Üye
yani bende hiç kurmadigim için bilgim yoktu olsada hemen silerdimsağlık programını kurunca oldu demek hiç aklıma gelmedi zaten kökten kaldıracam o programı
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yani bende hiç kurmadigim için bilgim yoktu olsada hemen silerdimsağlık programını kurunca oldu demek hiç aklıma gelmedi zaten kökten kaldıracam o programı
novayı sevmiyorum yada ayarları tam yapmıyorumbu arada ben yine dayanamadim novaya gectim ama touchwizden daha az ram harcadigina kanaat getirdim eskiden hic kullanmazdim touchwiz biraz kullaninca novanin daha iyi olduğu kendi adıma kesinlesti
touchwizde bu rakamlari hic görmedim 700 civariydi hep
aynen öyle bir kere biraz kurcala on numara beş yıldız...hatta nette bile bak nova launcherler arasinda birincidirnovayı sevmiyorum yada ayarları tam yapmıyorum
Ram 829 gosteriyor farkli bir kernelmi attin. Boeffla da 831 ...bu arada ben yine dayanamadim novaya gectim ama touchwizden daha az ram harcadigina kanaat getirdim eskiden hic kullanmazdim touchwiz biraz kullaninca novanin daha iyi olduğu kendi adıma kesinlesti
touchwizde bu rakamlari hic görmedim 700 civariydi hep
benimde dikkatimi cekmisti ama hyperde böyle diye düşündüm kendi kerneliRam 829 gosteriyor farkli bir kernelmi attin. Boeffla da 831 ...
ayarlardan açBir kaç ui denedim yine aynı onunla ilgili değilmiş
Dostum sen eclipseden mms apk ile yarim ekran arama gorunumu hypere mi atmistin. Arama ekranindan ve emojilerden goruntu atarmisin.atila romdaki emoji atılamazmı
Kayan mesaj bildirim menusunde olmaz. Zaten amtif etmissin mesaj geldiginde farkedersin ekranda kucuk bir mesaj simgesi belirir.ayarlar açık ui de kayan mesaj simgesi yok
Kayan mesaj bildirim menusunde olmaz. Zaten aktif etmissin mesaj geldiginde farkedersin ekranda kucuk bir mesaj simgesi belirir.