edge screen de al hyperdenEvet iyi şuan bende doğru durmuyorun Hyper romdan bişeyler alıp bunun içine gömüyorum mro rom içinden gri klavye aldım Explorer ile system app içine attım oldu yani karıştırıyorum
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
heyttt maşallah on numara olmuş
Dostum baya gelistirdin kendini bu islerde. Yakin zamanda artik kendin bir rom yaparsin [emoji3]Evet iyi şuan bende doğru durmuyorun Hyper romdan bişeyler alıp bunun içine gömüyorum mro rom içinden gri klavye aldım Explorer ile system app içine attım oldu yani karıştırıyorum
CM13 romlarda Supersu çalışmıyor. Google play'den bile yüklesen telefon açılış ekranında kalır. Diğer cm versiyonlarında çalışıyordu ama. nedenini ben de bilmiyorumaynen bende öyle yaptımalışkanlık oldu gerçi fazla kullanamıyom arada bi değişiklik iyi geliyor
yanlız root explorer yüklenmedi bende hata verdi. supersu güncellemesindede açılış yazısında takılı kaldı internetten indirip flasladım. menü listesi yatay olmuyor bir de kilit ekranı duvar kağıdı değiştirme yok sanırım![]()

aynenHyper v5de de boefflami yuklu geliyor..
Yok nerde yapamam vallaDostum baya gelistirdin kendini bu islerde. Yakin zamanda artik kendin bir rom yaparsin [emoji3]
daha iyi farklı arama ekranı Incallui varmı bu romda kullanabileceğimiz
yarim ekranmi hyperdeki gibi oysa sevemedim onudaha iyi farklı arama ekranı Incallui var bu romda kullanabileceğimiz
bos gönderiyorsunSM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tam ekran böyle var hyperdeki gibi yarim s6 ya benzetilmiş var birde normal olan var başkada bildiğim yokmesajı eksik yazıyorum düzenlemek istiyorum iyice dagıtıyorum başka Incallui arama ekranı bulabilirmiyiz
[emoji3][emoji3][emoji3] evet varArkadaslar v8 de ana ekrandayken sag ust kosedeki saate bir kere tiklayinca ekran kilitleniyor uzun basinca ise power menu geliyor yeni fark ettim gayet guzel bir ozellikmis. Bu ozellik hyper v5 te varmi acaba yada bu ozelligi xposed kullanmadan hyper v5 e nasil kazandirabiliriz. [emoji3]