Galaxy S3 i9300 [ROM][TW][4.4.4][UX][08.09.16][v8] HYPER-ROM

Sponsorlu Bağlantılar

hyper mi ?___eclipse mi?

• Kullanılan toplam oy
    37
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Evet iyi şuan bende doğru durmuyorun Hyper romdan bişeyler alıp bunun içine gömüyorum mro rom içinden gri klavye aldım Explorer ile system app içine attım oldu yani karıştırıyorum

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: uzman47 ve musleysa

musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
Evet iyi şuan bende doğru durmuyorun Hyper romdan bişeyler alıp bunun içine gömüyorum mro rom içinden gri klavye aldım Explorer ile system app içine attım oldu yani karıştırıyorum

edge screen de al hyperden

• Beğen
Tepkiler: ibrahim ok
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye

• Beğen
Tepkiler: musleysa
uzman47

uzman47

Üye

Dostum baya gelistirdin kendini bu islerde. Yakin zamanda artik kendin bir rom yaparsin [emoji3]

• Beğen
Tepkiler: ibrahim ok ve musleysa
oddish

oddish

Üye
aynen bende öyle yaptım :D alışkanlık oldu gerçi fazla kullanamıyom arada bi değişiklik iyi geliyor:yuru
yanlız root explorer yüklenmedi bende hata verdi. supersu güncellemesindede açılış yazısında takılı kaldı internetten indirip flasladım. menü listesi yatay olmuyor bir de kilit ekranı duvar kağıdı değiştirme yok sanırım :no:
CM13 romlarda Supersu çalışmıyor. Google play'den bile yüklesen telefon açılış ekranında kalır. Diğer cm versiyonlarında çalışıyordu ama. nedenini ben de bilmiyorum :cry:

• Beğen
Tepkiler: baronsavas ve musleysa
uzman47

uzman47

Üye
Hyper v5de de boefflami yuklu geliyor..

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
  • Beğen
Tepkiler: musleysa
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
ok

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
mesajı eksik yazıyorum düzenlemek istiyorum iyice dagıtıyorum başka Incallui arama ekranı bulabilirmiyiz

musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
mesajı eksik yazıyorum düzenlemek istiyorum iyice dagıtıyorum başka Incallui arama ekranı bulabilirmiyiz

tam ekran böyle var hyperdeki gibi yarim s6 ya benzetilmiş var birde normal olan var başkada bildiğim yok

• Beğen
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi

hyperdeki bu

• Beğen
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
bendekide bu

• Beğen
uzman47

uzman47

Üye
Arkadaslar v8 de ana ekrandayken sag ust kosedeki saate bir kere tiklayinca ekran kilitleniyor uzun basinca ise power menu geliyor yeni fark ettim gayet guzel bir ozellikmis. Bu ozellik hyper v5 te varmi acaba yada bu ozelligi xposed kullanmadan hyper v5 e nasil kazandirabiliriz. [emoji3]

• Beğen
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar v8 de ana ekrandayken sag ust kosedeki saate bir kere tiklayinca ekran kilitleniyor uzun basinca ise power menu geliyor yeni fark ettim gayet guzel bir ozellikmis. Bu ozellik hyper v5 te varmi acaba yada bu ozelligi xposed kullanmadan hyper v5 e nasil kazandirabiliriz. [emoji3]
[emoji3][emoji3][emoji3] evet var

• Beğen
Tepkiler: ibrahim ok ve uzman47