kullandığın cm13 ve gpps linkini verebilirmisin mega olsun bi zahmetHocam cm13 kullanıyorum 0 hata ram kullanımı iyi ondan önce sensation kullanmıştım 1ayda inanılmaz laglar başladı cm en iyi batarya tarafinda ise farka inanamayacaksiniz deneyin.
Cm13 klon imeili cihazlarda hat sorunu olusturuyor mu? Bildigim kadariyla cm tabanli romlar klon imeili cihazlarda şebeke sorunu çikartiyor.Hocam bu rom linki en bastakine tikla ayın 09uLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gapps linki fotograftaki gibibsecili olacak sonra kırmızıya bas.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buda istersen Xposed V84 olanı indir yani en son olan.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mega yok malesef.
Hocam ne yalan söyleyeyim denemedim ama başka cihazlarda denedim s4 te.Cm13 klon imeili cihazlarda hat sorunu olusturuyor mu? Bildigim kadariyla cm tabanli romlar klon imeili cihazlarda şebeke sorunu çikartiyor.
odine gerek yok zaten twrp nin google playde resmi uygulamasi var ordan modelini seçip yapabilirsinHocam ne yalan söyleyeyim denemedim ama başka cihazlarda denedim s4 te.
Bu ihtimal çok ama çok düşük.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu twrp son recovery cm13 yuklemeden bunu odin ile flashlayin recoverye gidip backuptan tumunu tik koyup backup alin yani EFSyede sorun yaşarsanız restore ile tüm romu herşeyi geri yükler Efsyi de.
Cm candır heleki rami düşük samsunglar için.
Oda olur tabi. Rashrda olur.odine gerek yok zaten twrp nin google playde resmi uygulamasi var ordan modelini seçip yapabilirsin
suan Türkçe zaten [emoji2]Oda olur tabi. Rashrda olur.
Cm kurmadan once Wipe/Advanced deyip sd card ve internal hariç tümünü seçin ve wipe yapın. Kusura bakmayın belki bunları biliyorsunuzdur.
Ha ha Türkçe beni karıştırıyor alıştım yıllardır ingilizce [emoji1]suan Türkçe zaten [emoji2]
temizleme gelişmiş diyoruz biz
port rom yokken heleki cm 11 uzun süre kullandım cm 12 resurrection remix kullandım cm 13 sevmemistim ki suan halen tam oturmadı her gün guncelleme geliyor....demem o ki benimde klon imei ama şebeke sorunu hiç olmamıştıCm13 klon imeili cihazlarda hat sorunu olusturuyor mu? Bildigim kadariyla cm tabanli romlar klon imeili cihazlarda şebeke sorunu çikartiyor.
yani zevk tabi ama benim de fikrim bu yöndeValla gorsellikte onemli benim icin. Cm ler saf android gorsellik sifir. Eclipse gorsellik olarak on numara.