Galaxy S3 i9300 [ROM][TW][4.4.4][UX][08.09.16][v8] HYPER-ROM

Sponsorlu Bağlantılar

hyper mi ?___eclipse mi?

• Kullanılan toplam oy
    37
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: nediyelimyani ve uzman47

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
musleysa nın verdiği ui yi zipden çıkardım çıkan zip içinde data sinyal çubuklaranına ait resimleri sildim eclipse system ui içinden aldığım resimdeki data sinyal resimlerini içine kopyaladım sonra dosyaları zip haline getirdim falşlarken hata verdi system ui içinden çıkan dosyalarda hiçbir değişiklik yapmadan zip haline getirdim falaşh larken yine hata vardı zipden çıkan dosyaları tekrar system ui içine atma imkanı da yok yada ben yapamadım bu nasıl olacak

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: musleysa
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: nediyelimyani, kartal2378 ve ibrahim ok
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
x-plore ile dene sağ tarafta eclipse ui nin içine gir sol tarafta yapmak istediğin ui içine sagdan sola kopyala
tabi ikisi de zipden çıkmış ui olsun

Son düzenleme:
uzman47

uzman47

Üye
musleysa nın verdiği ui yi zipden çıkardım çıkan zip içinde data sinyal çubuklaranına ait resimleri sildim eclipse system ui içinden aldığım resimdeki data sinyal resimlerini içine kopyaladım sonra dosyaları zip haline getirdim falşlarken hata verdi system ui içinden çıkan dosyalarda hiçbir değişiklik yapmadan zip haline getirdim falaşh larken yine hata vardı zipden çıkan dosyaları tekrar system ui içine atma imkanı da yok yada ben yapamadım bu nasıl olacak
Bunu bi dene..

• Beğen
Tepkiler: ibrahim ok ve musleysa
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
ben ui işini noktaladım sen bir ui linki verdin yine başladım uğraşmaya

• Beğen
Tepkiler: musleysa
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Bunu bi dene..
flaşladım hiçbişey olmadı eclipse ui vardı cihazda aynı zipli dosyanın içine bakarsan system ui dosyasının olmadığını göreceksin kısaca boş kovanmış

• Beğen
Tepkiler: uzman47 ve musleysa
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
x plore ile ne silme nede kopyalama yapamadım bunu yapanmı gerizekalı yoksa benmi nbeş para etmez proğram bu

• Beğen
Tepkiler: uzman47

orcakn1

Üye
x plore ile ne silme nede kopyalama yapamadım bunu yapanmı gerizekalı yoksa benmi nbeş para etmez proğram bu
dostum apk editör ile dene google playde ücretsiz ben bide değiştirdigin resimle sistem dosyasının aynı boyutta ve aynı isimde olması gerekiyo
nedir neye yarar bir açıklama yapsaydın keşke
doktor bu ne[emoji1]
arkadaşlar bloatware yani samsungun çok ram harcayan uygulamalarını kaldırıyor ram i baya düşürüyor

• Beğen
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
dostum apk editör ile dene google playde ücretsiz ben bide değiştirdigin resimle sistem dosyasının aynı boyutta ve aynı isimde olması gerekiyo

arkadaşlar bloatware yani samsungun çok ram harcayan uygulamalarını kaldırıyor ram i baya düşürüyor
sağol arkadaşım deneyeceğim benim anladığım adamlar sıfırdan rom yapıyor ben ve benim gibi gerizekalı insanlar program içindeki bişeyleri ne silebiliyor nede kopyalayabiliyor bu adamlar hangi programla bunları yapabiliyor lanet olsun telefonada icat edenede banada

• Beğen
Tepkiler: kartal2378 ve uzman47
uzman47

uzman47

Üye
sağol arkadaşım deneyeceğim benim anladığım adamlar sıfırdan rom yapıyor ben ve benim gibi gerizekalı insanlar program içindeki bişeyleri ne silebiliyor nede kopyalayabiliyor bu adamlar hangi programla bunları yapabiliyor lanet olsun telefonada icat edenede banada
İbrahim sinirlenme dostum. Deneye deneye en güzelini bulucan sabirli ol.[emoji6]

• Beğen
Tepkiler: ibrahim ok ve musleysa

orcakn1

Üye
7zip,SDK,JDK,GIMP,Notepad++,Dsixda's Kitchen,Apktool,Motorola driver,CODE gibi programlarla yapılıyor bunları yapmak senin benim gibi kişiler için çok zor bu iş için kafa patlatmak gerek bu işin üstadları yapabilo anca

• Beğen
Tepkiler: ibrahim ok, musleysa ve uzman47
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
zaten genellikle pcden yapıyorlar bu işleri ibrahim tel basit bir icat kalıyor pc karşısında[emoji6]

• Beğen
Tepkiler: ibrahim ok ve uzman47

orcakn1

Üye
  • Beğen
Tepkiler: uzman47 ve ibrahim ok
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
boşverin herkez işini yapsin [emoji3] yapsında şu hyper beyde yapsin artik v6 yı[emoji51][emoji51]

• Beğen

orcakn1

Üye
eclipse v8 batarya ve performans tweaks(türkçe karşılıgı ne bilmiyorum:yuru )
agni kernel link:
1-AGNİ AYAR
-governor :lulzactiveq mod
-Undervolting:-30mv
-CPU max frequency:1400mhz
-cpu min freqency:200mhz
-Gpu threshold:battsave
-Schedulers:sio
-Read ahead (in kb) : 2048
-LMK : Light
-LZ4 zram size : 300mb
-swappiness : 90
2-TİTANIUM BACKUP KALDIRILACAKLAR (BAŞKA TÜRLÜDE SİLİNEBİLİR ROOT EXPLORER VB)(NOT:PARANTEZ İÇİNDE SİLİNENİN YERİNE ÖNERİLEN APP LER VAR)
Touchwiz launcher (nova)
Tüm s cloud uygulamaları
Context service
Band service
flipboard briefing
dondur google sync(kullanmazsanız dondurun ben önermiyorum)
photo studio and weather app (çok yer kaplıyo diye kaldırın)
wlan test and bluetooth test
all share (dondur)
DSM Lawmo
DCM provider
System server (causing high battery drain)
S pen stuff because they're unfonctunional on our s3(s3 te kullanılmadıgı için kaldırın demiş kısaca)
Move the s note app to data partition if you use it (that's a big app)(kullanmak istiyosanızda veriyi taşıyın diyo galiba hafıza kartına)
Better use light apps instead of stock gallery, browser and video player etc(bunları kaldırıp yerine daha hafif uygulamaları yukleyin diyo)
browser tavsiyesi apus browser turbo,klavye google klavye

3-ÖNERİLEN UYGULAMALAR:sd maid pro greenify amplify
4- AUTOSTART AYARLARINI YAPIN(AYARLAR İÇİNDE MEVCUT ROMUN KENDİ ÖZELLİGİ)
5-ANİMASYONLARI KAPATIN(AYARLAR/GELİŞTİRİCİ SEÇENEKLERİNİN İÇİNDE)
6-bataryayı kalibre edin (önerdiğim program )
7-BUİLDPROP DOSYASI(SYSTEM İÇİNDE ROOT EXPLORER TARZI PROGRAMLA DÜZENLENİYOR)
dalvik heapsizemax line
persist.sys.dalvik.hyperthreading=true
================================================== =
Here's some highly experimental build.prop tweaks, just add the lines under your build.prop file in /system
#better_signal_tweak
persist.cust.tel.eons=1
#Liquid_smooth_UI
persist.service.lgospd.enable=0
persist.service.pcsync.enable=0
touch.pressure.scale=0.003
#Faster boot
ro.config.hw_quickpoweron=true
boot.fps=25
#FPS_BOOST
debug.egl.swapinterval=-60
(ARKADAŞLAR AYARLAR BUKADAR XDA DAN ALINTI YAPICAKTIM FAKAT UZMAN ARKADAŞIMIZ YANLIŞ BİLGİ VERMESİN DİYE TÜRKÇEYE ÇEVİREBİLDİĞİM KADARIYLA ÇEVİRDİM KARDEŞİM ALINMA ŞAKA YAPIYORUM :D AMA SEN ÖNCEKİ ANLATTIGMA V8 İN ÜSTÜNE UPDATE DEDİN GÜLMEKTEN SANDALYEDEN DÜŞTÜM SEVİYORUM SENİ BAYA FAYDALI KONULARIN VAR TAKİPDEYİM)

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani, musleysa ve uzman47
musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
uzman ünün her yere yayılmış bakıyorum[emoji3][emoji3][emoji3]

• Beğen
uzman47

uzman47

Üye