musleysa
Üye
herşeyde pop-up açar[emoji6]Yaw resme baktim. Sadece o bildirim penceresinin goruntulenmesinemi yariyor. Sadece o ise cok onemli degil ya...
herşeyde pop-up açar[emoji6]Yaw resme baktim. Sadece o bildirim penceresinin goruntulenmesinemi yariyor. Sadece o ise cok onemli degil ya...
[emoji15] [emoji1] [emoji2] [emoji3]system ui
Bunu bi dene..musleysa nın verdiği ui yi zipden çıkardım çıkan zip içinde data sinyal çubuklaranına ait resimleri sildim eclipse system ui içinden aldığım resimdeki data sinyal resimlerini içine kopyaladım sonra dosyaları zip haline getirdim falşlarken hata verdi system ui içinden çıkan dosyalarda hiçbir değişiklik yapmadan zip haline getirdim falaşh larken yine hata vardı zipden çıkan dosyaları tekrar system ui içine atma imkanı da yok yada ben yapamadım bu nasıl olacak
flaşladım hiçbişey olmadı eclipse ui vardı cihazda aynı zipli dosyanın içine bakarsan system ui dosyasının olmadığını göreceksin kısaca boş kovanmışBunu bi dene..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dostum apk editör ile dene google playde ücretsiz ben bide değiştirdigin resimle sistem dosyasının aynı boyutta ve aynı isimde olması gerekiyox plore ile ne silme nede kopyalama yapamadım bunu yapanmı gerizekalı yoksa benmi nbeş para etmez proğram bu
nedir neye yarar bir açıklama yapsaydın keşke
arkadaşlar bloatware yani samsungun çok ram harcayan uygulamalarını kaldırıyor ram i baya düşürüyordoktor bu ne[emoji1]
sağol arkadaşım deneyeceğim benim anladığım adamlar sıfırdan rom yapıyor ben ve benim gibi gerizekalı insanlar program içindeki bişeyleri ne silebiliyor nede kopyalayabiliyor bu adamlar hangi programla bunları yapabiliyor lanet olsun telefonada icat edenede banadadostum apk editör ile dene google playde ücretsiz ben bide değiştirdigin resimle sistem dosyasının aynı boyutta ve aynı isimde olması gerekiyo
arkadaşlar bloatware yani samsungun çok ram harcayan uygulamalarını kaldırıyor ram i baya düşürüyor
İbrahim sinirlenme dostum. Deneye deneye en güzelini bulucan sabirli ol.[emoji6]sağol arkadaşım deneyeceğim benim anladığım adamlar sıfırdan rom yapıyor ben ve benim gibi gerizekalı insanlar program içindeki bişeyleri ne silebiliyor nede kopyalayabiliyor bu adamlar hangi programla bunları yapabiliyor lanet olsun telefonada icat edenede banada
7zip,SDK,JDK,GIMP,Notepad++,Dsixda's Kitchen,Apktool,Motorola driver,CODE gibi programlarla yapılıyor bunları yapmak senin benim gibi kişiler için çok zor bu iş için kafa patlatmak gerek bu işin üstadları yapabilo ancasağol arkadaşım deneyeceğim benim anladığım adamlar sıfırdan rom yapıyor ben ve benim gibi gerizekalı insanlar program içindeki bişeyleri ne silebiliyor nede kopyalayabiliyor bu adamlar hangi programla bunları yapabiliyor lanet olsun telefonada icat edenede banada
benim pc zar zor tarayıcıya giriyor sağlam pc ler gerek bunlar içinzaten genellikle pcden yapıyorlar bu işleri ibrahim tel basit bir icat kalıyor pc karşısında[emoji6]

orta çapta bir pc bile yapar tabide onu yapacak zeka bilgi lazımbenim pc zar zor tarayıcıya giriyor sağlam pc ler gerek bunlar için![]()
)
io
d maid pro greenify amplify
AMA SEN ÖNCEKİ ANLATTIGMA V8 İN ÜSTÜNE UPDATE DEDİN GÜLMEKTEN SANDALYEDEN DÜŞTÜM SEVİYORUM SENİ BAYA FAYDALI KONULARIN VAR TAKİPDEYİM)ingilizcenin olmamasindan ara sira karistirsakta ehh işte...[emoji57]uzman ünün her yere yayılmış bakıyorum[emoji3][emoji3][emoji3]