Sendede yazdigim gibimi farkli bir ayari yoksa bunu kullanmanin bir mantigida yok gibi cunku normal surumde de son gorulmeyi kapatabiliyorsun. Dogal olarak sende diger kisilerin son gorulmelerini goremiyorsun yani ayni sey ...
Sendede yazdigim gibimi farkli bir ayari yoksa bunu kullanmanin bir mantigida yok gibi cunku normal surumde de son gorulmeyi kapatabiliyorsun. Dogal olarak sende diger kisilerin son gorulmelerini goremiyorsun yani ayni sey ...
Konuyu okudum uygulamayida kurdum. Ayarlarida kurcaladim kendini gizliyorsun oluyor onda bir sikinti yok. Ama sende digerlerin son gorulmelerini ve cevrim ici disi olduklarini goremiyorsun. Bunun bi cozumu varsa soylersen sevinirim.
Konuyu okudum uygulamayida kurdum. Ayarlarida kurcaladim kendini gizliyorsun oluyor onda bir sikinti yok. Ama sende digerlerin son gorulmelerini ve cevrim ici disi olduklarini goremiyorsun. Bunun bi cozumu varsa soylersen sevinirim.
sadece bununla sınırlı değilki tema olayı zaten on numara her yerini istedigin gibi degistiriyorsun simdi saymakla bitmez özelliklere sahip ne diyeyim ben yıllardır kullanırım
Kendi adima soyluyorum dostum. Benim icin karsidakini gorebilmekte onemli sadece kendimi gizleme olayi normal surumde de var. Tabiki bir cok ozellik var plus surumde ama benim icin dedigim ozellik cok onrmliydi oda dedigin gibi daha icat edilmedi.[emoji3]
Kendi adima soyluyorum dostum. Benim icin karsidakini gorebilmekte onemli sadece kendimi gizleme olayi normal surumde de var. Tabiki bir cok ozellik var plus surumde ama benim icin dedigim ozellik cok onrmliydi oda dedigin gibi daha icat edilmedi.[emoji3]
Yav arkadaşlar
Klavyede ikide bir kapanma oluyor.
Xperia klavyeyi zipledim ama olmuyor.
Samsung klavye hatası değil aldığım hata.
Diğer konudan yani blekotadan klavye zipledim, oda olmadı.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yav arkadaşlar
Klavyede ikide bir kapanma oluyor.
Xperia klavyeyi zipledim ama olmuyor.
Samsung klavye hatası değil aldığım hata.
Diğer konudan yani blekotadan klavye zipledim, oda olmadı.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Root explorer ile system app icinden samsung ime apk varsa onu sil ayrica xperia apk varsa onuda sil. Daha sonra megadan bu klavyeyi indir recovery d3n flashla dostum gri s5 klavyesidir.
Sonrasında benim kullandığım klavyenin resmini aşağı yükledim, hatta resmi aldığım yerdeki zip dosyasını da flaşladım ama nafile.
Xperia nın klavyesi bu.
Sonrasında benim kullandığım klavyenin resmini aşağı yükledim, hatta resmi aldığım yerdeki app dosyasını da zipledim ama nafile.
Xperia nın klavyesi bu.
[/QUOTE]
Kullandı
Link varmı bu klavyenin hoşuma gitti klavye
apk dosyasini ziplemek ?...tam olarak ne yapiyorsun,apk yüklersin yada sistem app içine atılarak gömme tabir edilen işlem yapılır, yada zipli dosyayı flashlarsın
apk dosyasini ziplemek ?...tam olarak ne yapiyorsun,apk yüklersin yada sistem app içine atılarak gömme tabir edilen işlem yapılır, yada zipli dosyayı flashlarsın