Galaxy S3 i9300 [ROM][TW][4.4.4][UX][08.09.16][v8] HYPER-ROM

hyper mi ?___eclipse mi?

• Kullanılan toplam oy
    37
musleysa pc için silinen dosyaları geri getiren kulanışlı tr olan bir proğram varmı link verebilirmisin

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
herkezin tarzı başkadır bir başkasının fikrine saygı duymak lazım benim sevdiğim sana kötü gelebilir yada tersi

Tepkiler: nediyelimyani
selamlar

Son düzenleme:
Tepkiler: uzman47 ve musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
ibrahimde iyi bir arkadaşımız boşverin gerek yok uzatmaya zaten burda paylaşım yapıyoruz isteyen istediğini alır kullanır begenmediginide almaz doğal olarak...

Tepkiler: uzman47 ve nediyelimyani
cevap vermeyeceğim gerek görmüyorum ergen ergen atarı filan gibi kelimeler yazma seni anlatıyor o kelime olay bitmiştir muhattap olmaya gerek yok herkes yoluna

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tepkiler: musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
yani bazen öyle şeyler görüyoruzki adam kendi zevkine göre uğraşmış yapmış telefonunu emek harcamış onun içinde mükemmel bir tasarım olmuş....ama gel gelelim benim için veya bir başkası için çok kötü olabilir (bizim bakış açımızla) ıyyyy bu nasıl bir tasarım diye yorum yapılmaz

Tepkiler: nediyelimyani ve ibrahim ok

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
ikinizdende rica etsem yorumları silseniz....yeni bir sayfa açsak[emoji4][emoji6]

silerim üstad, benim için sıkıntı yok

uzman47

Üye
Arkadaslar hic gerek yok bu tarz diyaloglara.. Burdaki tum arkadaslar benim icin degerlidir lutfen birbirinizi gereksiz kirmayin. Konu gayet guzel birbirimize yardimci oluyoruz en iyisini bulabilmek adina..[emoji6]

Tepkiler: nediyelimyani ve musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
bu arada 16binlere gelmiş okunma sayısı[emoji3][emoji3][emoji3]

Tepkiler: uzman47 ve nediyelimyani
şimdilik gayet stabil ve akıcı. tık tık geçiyor menülerden maşallah

xperia yaptım onu da. gayet memnunum vallahi

Tepkiler: musleysa ve uzman47

uzman47

Üye

71 saattir kapatmadim cihazi halen tikir tikir isliyor.[emoji3]

Tepkiler: nediyelimyani ve musleysa

uzman47

Üye
Bunu kurdum. Dedigin gibi kendini cevrimdisi yapiyorsun gelen mesajlari okudugun belli olmuyor ama sende karsindakinin son gorulmesini ve cevrim ici mi cevrim disi mi oldugunu goremiyorsun.

Tepkiler: musleysa