evet bende çalışıyor sadece sağ üstteki sinyal seviyesi gözükmüyor ama şebeke var sorun yok yaniGörüntülü arama sıkıntısız çalışıyor mu. . . ???
xposet installer+wanam xposet yükle wanamdan sembolleri kaldıra tık koy.klavye üzerindeki sembolleri kaldıramıyorum root Explorer işlem yapmıyor
klavye üzerindeki sembolleri kaldıramıyorum root Explorer işlem yapmıyor
bu şarj olayı birazda kişisel olsa gerek yani teli kişinin nasıl kullandıgına bağlı sanki yoksa her yönden en stabil bu rom bence teşekkürlertelefonun şarj az gidiyor sanki..
Ben çok memnunum dediğin gibi veri uyarısı olmasa daha iyi olacak bunu dosya yöneticisinde system den yapabilirmiyiz Ben klavye üzerindeki sembolleri kaldırdım tertemiz klavye olduŞu mobil veri uyarisinada bir cozum bulunsa on numara rom ya. Ya arkadaslar bu romda dil ve girise bide hesaplara giremiyorum sizdede boylemi?
Şu mobil veri uyarisinada bir cozum bulunsa on numara rom ya. Ya arkadaslar bu romda dil ve girise bide hesaplara giremiyorum sizdede boylemi?
verdiğim fix dosyayı flashlayınarkadaşlar ben görüntülü görüşme yapamıyorum neden acaba?
görüntülü aramayı denedinmi yapamayan arkadaşlar var birtek bendemi çalışıyor buKurulumu yaptım, simge boyutları çok küçük gerçekten bunun içinde novayı fulleyin simge boyutlarını değiştirebiliyorsun gayet hoş oldu şimdilik performansada bakıcaz artık
merak ettimkurmadan zaten çalışmazŞuan test ettim ve çalışmıyor fix felan kurmadım, zaten kullanmıyorumda![]()

Dil ve girise girdiginde turkce yazan dil kismina girip mevcut dilleri gorebiliyormusun. Bide tango programi yuklumu sende. Muhtemelen tangodan kaynakli diye dusunuyorum. Hangi kerneli kullaniyorsun? Moro ve agni kernellerini denedin mi ?Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben girebiliyorum sorun yok
verdiğim fix dosyayı flashlayın
görüntülü aramayı denedinmi yapamayan arkadaşlar var birtek bendemi çalışıyor bumerak ettim
Bu veri uyarisini kaldirabilmek icin 4.4.4 uyumlu farkli bir lollipop system ui flashlamak gerekiyor xda da mevcut denemek lazim mesela blekotanin note4 romda kullandigi systemui denenebilirBen çok memnunum dediğin gibi veri uyarısı olmasa daha iyi olacak bunu dosya yöneticisinde system den yapabilirmiyiz Ben klavye üzerindeki sembolleri kaldırdım tertemiz klavye oldu

Teşekkürler dostum hallettim es file explorer ilexposet installer+wanam xposet yükle wanamdan sembolleri kaldıra tık koy.
Dil ve girise girdiginde turkce yazan dil kismina girip mevcut dilleri gorebiliyormusun. Bide tango programi yuklumu sende. Muhtemelen tangodan kaynakli diye dusunuyorum. Hangi kerneli kullaniyorsun? Moro ve agni kernellerini denedin mi ?
romdakki kerneli kullanıyorum gerçi farklı rom kullanırkende boeffla kullanırdım
S6 olanı flaşhladım bu seferde sinyal çubukları gitti hoş değil xposet installer ile sinyal simgesini değiştiremiyorum bu romda değişiklik yapamıyor hangi modül olursa olsunLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunlarida bir dene istersen s6 lollipop system ui...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Birinci verdigim LolliDN4.zip. i denedin mi guzel ve uyumlu oldugu yaziyordu..S6 olanı flaşhladım bu seferde sinyal çubukları gitti hoş değil xposet installer ile sinyal simgesini değiştiremiyorum bu romda değişiklik yapamıyor hangi modül olursa olsun