[ROM][NB6][S5UI-FDN V5 4.3 ROM ] HIZLI & STABİL

Konu Sahibi
bn oyle yaptim oldu
Modem yüklemek çözümdür dğru modemi bulabilirsen tabi ama bu başından beri bilinir EFS yedeği al sorun cıkarsa kopyala yapıştır odin le falan ugrasmazsın veya recorvery ile .. seçim kendisine kalms..

5.1 sürümü çıkmış update olarak 5 i kurduktan sonra üzerine kurabilirsiniz
Ve bu romu türk bir developer yapmış helal olsun kendisini tebrik ediyorum

Konu Sahibi

Link için teşekkürler konuya eklenmiştir..

Tepkiler: The Shadow
Arkadaslar v4 indirdim ama flashlarken hata veriyor neden acaba bilgisi olan varmi suan en son turkiye rom kullaniyorum s3 cihazim klon imei no file gibi bisey çıkıyor oyle donuyo

note 3 e neden bu kadar güzel rom yapmıyorlar

Tepkiler: GökhanERMCLR
    Konu Sahibi
Arkadaslar v4 indirdim ama flashlarken hata veriyor neden acaba bilgisi olan varmi suan en son turkiye rom kullaniyorum s3 cihazim klon imei no file gibi bisey çıkıyor oyle donuyo

Hangi recorveryi kullanyorsun özeldnde yazmıssın TWRP ile dene bende sorun cıkarmıyor bilemiycem..
note 3 e neden bu kadar güzel rom yapmıyorlar

Note 3 roma gerek duyuyormusunn kardeşim yavaş mu çalışıyor

Recovery touch kullanıyorum 6.0 diye bisey

maholan

Üye
arkadaşlar romun yapımcısıyım. v6 yakında gelicek istekleriniz varsa buradan ulaşabilirsiniz

Tepkiler: The Shadow
arkadaşlar romun yapımcısıyım. v6 yakında gelicek istekleriniz varsa buradan ulaşabilirsiniz
Roma aroma installer eklersen iyi olur herkes istedigi bloatwareleri kendi secip yukleyebilir

berfo98

Üye
V5 İ YÜKLÜYORUM İNSALLAH GÜZELDİR DÖNERİM SONRA SİZE

maholan

Üye
aroma yapmayı bende düşündüm fakat çok zaman alıyor hocam v6yı hazırlamıştım zaten nasip değilmiş v6 bi kaç güne kadar gelir diye düşünüyorum. burada bu konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim iyi forumlar

Tepkiler: The Shadow ve GökhanERMCLR
    Konu Sahibi
Rica Ederim..