Galaxy W i8150 Wonder [[ROM][LP][5.1.1_r3][LMY48B] CyanogenMod 12.1 (20150701-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

theekizo

theekizo

Üye
150mb lik tabi ki kasar ben dun kurdum romu sahurdan sonra daha kucuk gapps da bile kasti illa ki kasiyor gapps olunca kaldirmiyor tel

theekizo

theekizo

Üye
romun güncellemesi gelmiş ilgilenirseniz

theekizo

theekizo

Üye
Denediniz mi hocam? Ben denemek istiyorum yalniz benim anlamadigim sey rom kasiyor ancak ram 200 mb bos?

hocam denemedim daha az önce gördüm zaten bende rom sade hali ile kasmıyor fakat gapps dosyaları ile kasıyor

haydelanduka

haydelanduka

Üye
Hmm

haydelanduka

haydelanduka

Üye
Ama gapps da lazim. Bende bir deneyeyim o vakit. [emoji1] [emoji1] [emoji1]

theekizo

theekizo

Üye
Ama gapps da lazim. Bende bir deneyeyim o vakit. [emoji1] [emoji1] [emoji1]

hocam deneyip yorumlarınızı belirtirseniz sevirim :) bide lolipop romlarda hafıza kartını normal telefon hafızası gibi göstermeyi biliyor musunuz ??

haydelanduka

haydelanduka

Üye
hocam deneyip yorumlarınızı belirtirseniz sevirim :) bide lolipop romlarda hafıza kartını normal telefon hafızası gibi göstermeyi biliyor musunuz ??
Biliyorum. Anlatayim madem. Oncelikle link2sd uygulamasini lolipopa kurun. Sonra ayarlar bolumune gelin oradan assagi kaydirin ekrani alt taraflarda uygulama yukleme konumunu sd kart olarak secin.

• Beğen
Tepkiler: theekizo
theekizo

theekizo

Üye
Biliyorum. Anlatayim madem. Oncelikle link2sd uygulamasini lolipopa kurun. Sonra ayarlar bolumune gelin oradan assagi kaydirin ekrani alt taraflarda uygulama yukleme konumunu sd kart olarak secin.

teşekkürler :) romu denedin mi peki :)

Hasand.

Hasand.

Üye
teşekkurler

haydelanduka

haydelanduka

Üye
hocam hala denemediniz mi romu :)
Denedim denedim. Ama resurrection remixi denedim. Rom cm12.1 e gore daha stabil ama hala uygulama arasi gecislerde ve uygulamadan cikislarda cok sıkıntı olusturuyor. Ama uygulamalarin icerisinde cok stabil. Bence günlük kullanim icin hala uygun degil. Halbuki ben baya ugrastim. Performans ayarlari yaptim. Bazi scriptleri sildim. Stabil olsaydi romu sizinle paylasirdim kendi duzenledigimi. Ama dedigim gibi stabil degil android M'i bekleyecegiz. Belki daha stabil olur. Ben önermiyorum romu. Ancak görsellik olarak bence en iyi rom. Bence kullanmayin hocam. Kullanacaksanizda gappsiz kullanin. Uygulamar icinde Yandex store yahut amazon store kullanabilirsiniz. Ancak google play hizmetleri olmadigi icin google uygulamalarini ve youtube, twitch ve benzeri uygulamari kullanamazsiniz. Size onerim sarj sizin icin sorun degilse cm 10.1+ sarj da iyi gitsin diyorsaniz. touchwiz3 veya cm 11(bulabilirseniz cyanfox rom en iyisidir.)

Fx.sasser

Fx.sasser

Üye
Son güncelleme çok sıkıntılı yada ben hata yaptım bilmiyorum mesajlar tarayıcı eposta felan bozulmuş hep hata veriyo ayarlardan performans kısmı da gitmiş tavsiyem yeni bi güncellemeye kadar ellemeyin ben bi öncekine döndüm hemen

haydelanduka

haydelanduka

Üye
Son güncelleme çok sıkıntılı yada ben hata yaptım bilmiyorum mesajlar tarayıcı eposta felan bozulmuş hep hata veriyo ayarlardan performans kısmı da gitmiş tavsiyem yeni bi güncellemeye kadar ellemeyin ben bi öncekine döndüm hemen
Hangisini yuklediniz cm12.1 i mi yoksa ressurection remixi mi?

theekizo

theekizo

Üye
hocam cm12.1 in bi önceki güncellemesinde kurdugumda benim mobil internetim çalışmıyordu bunun bi çözümü var mı acaba??

haydelanduka

haydelanduka

Üye
hocam cm12.1 in bi önceki güncellemesinde kurdugumda benim mobil internetim çalışmıyordu bunun bi çözümü var mı acaba??
Benimde çalışmıyordu. Bir çözümü sanırım yok. Ama bence cm 12.1 den uzak durun. Her yeni sürüm çıktığında büyük bir heyecanla yüklüyorum. Yine hüsran yine hüsran. [emoji1]

Fx.sasser

Fx.sasser

Üye
apn ayarları sıfırlanıyor sıfırdan yapmak gerekiyo
Hangisini yuklediniz cm12.1 i mi yoksa ressurection remixi mi?
Ressurection i denedim ama açılmadı hatta yanlışlıkla onu indirmişim :-D inmişken deniyeyim dedim ama açılmadı sonra iste cm12.1 in son güncellemesini indirdim eski surumu kurdum sonra üstüne son surumu kurdum onda oldu bu sıkıntı hatta uyari geliyo hatayı rapor edin diye eposta çalışmıyor bu seferde simdilik duruyo bakalım güncelleme bekliyorum

theekizo

theekizo

Üye
hocam bu cm12.1 de liste görünümünü ızgara haline getirmenin bi yolu yok mu acaba ??

haydelanduka

haydelanduka

Üye
Hocam düze le tusuna basin altta duvar kagidi widgetlar felan yazacak pnun ustunde ortada 3 nokta var onu yukari dogru cekin. Ordan degistireblilirsiniz ama bence nova launcher kullanin.

Üst Alt