Galaxy W i8150 Wonder [[ROM][LP][5.1.1_r3][LMY48B] CyanogenMod 12.1 (20150701-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

bayfeat

bayfeat

Üye
Takılmalar yine var ancak çok değil. Ama siz mesela bir uygulamayı açıp böyle hızlı hızlı işimi halledeyim diyorsanız pek hızlı değil ancak eski sürümlerden çok çok hızlı tabi ben bunu nova launcheri kullandığım zaman farkettim[emoji1] .
bakalım neler olacak ilerleyen zamanda :)
Çok sıkıcı bir rom beyler.kasıntı haddinden fazla haberınız ola
performans konusunda haklısın :)

axpe

axpe

Üye
    Konu Sahibi
Yeni sürüm eklenmiştir.
Yeni sürüm eklenmiştir.

Fx.sasser

Fx.sasser

Üye
yeni sürümü atmama rağmen neden eski sürümün tarihi görünüyo? Gapps çok kasıyo tavsiyem yüklemeyin Gapps ı ama rom çok iyi

• Beğen
Tepkiler: haydelanduka
haydelanduka

haydelanduka

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Fx.sasser
theekizo

theekizo

Üye
Bu rom da hafiza kartini tel hafizasi olarak gosterme sansimiz var mi acaba?

haydelanduka

haydelanduka

Üye
Bu rom da hafiza kartini tel hafizasi olarak gosterme sansimiz var mi acaba?
Zaten oyle gosteriyor. Ancak size tavsiyem link2sd kurun ve uygulama kurulum yerini ayarlardan hafiza karti olarak secin c

theekizo

theekizo

Üye
Peki her gapps ta mi kasiyo ya en kucugunden kursak da mi ??

theekizo

theekizo

Üye
Ya bi tane 40mblik mi 60lik mi ne var biliyon mu bide turboboost kursak etki etmez mi ki laucnher felan??

haydelanduka

haydelanduka

Üye
Ya bi tane 40mblik mi 60lik mi ne var biliyon mu bide turboboost kursak etki etmez mi ki laucnher felan??
Hocam denemek lazim sıkınti olmaz. Suan evimde pc olmadigi ve de maalesef internet olmadigi icin deneyemiyorum. İsterseniz deneyin tek ugrayacaniz zarar vakit kaybi olur [emoji1] [emoji1] [emoji1]

theekizo

theekizo

Üye
Ya iste ugrasmasina usendim :) ama yarin deneyip haber vericem :)

• Beğen
Tepkiler: haydelanduka
Fx.sasser

Fx.sasser

Üye
Beyler bi sorum var benim wonder 'ın işlemcisi gerçektende 1.8e kadar çıkabiliyor mu? Cpu z de dahil bi çok programla baktım 1.8 görünüyo

theekizo

theekizo

Üye
overlock ile yapılıyor ama tam bi bilgim yok yanlız bazı romlarda bazı kernellerinde cıkıyo kendim bizzat yaptım

Fx.sasser

Fx.sasser

Üye
No frills le stock romda yapmıştım bundada ayarlardan yaptım şarz su gibi gidiyo ama donmalar farkedilir derecede azaliyo

theekizo

theekizo

Üye
dediğin gibi şarj aşırı gidiyo üstelik telde de ısınma oluyo fakat şunu önerebilirim işine lazım oldugunda yada kullanacağın zaman yükselt işlemciyi diğer zamanlarda düşür bölece sarjın daha fazla dayanır

Fx.sasser

Fx.sasser

Üye
dediğin gibi şarj aşırı gidiyo üstelik telde de ısınma oluyo fakat şunu önerebilirim işine lazım oldugunda yada kullanacağın zaman yükselt işlemciyi diğer zamanlarda düşür bölece sarjın daha fazla dayanır
Ya olabilirde işlemci düşükken aşırı derecede kasiyodu gapps yüzünden hani telefon çalıyor ekran gelene kadar karşıda ki kapatıyor sıfırdan bidaha aticam ozaman dediginiz gibi olabilir ama bazen cpuyöneticisinde performancedan powersave e alıyorum tabi ne kadar ise yarıyorsa artık :)

theekizo

theekizo

Üye
hangi gapps ı kullanıyosun :) lolipop romların en büyük sıkıntısı zaten ya arayanın çok geç gelmesi

Fx.sasser

Fx.sasser

Üye
150 mblık olan sanırım mikro :)

Fx.sasser

Fx.sasser

Üye
7
Memnun musun? Bir de size önerim şarj için yanınızda yedek batarya bulundurun. Eğer önemli işleriniz oluyorsa.
İste kasmalar çok fazla işlemciyi arttırmadan önce bazen temelli kitleniyordu telefon çoğu uygulamayı dondurdum gapps dan filmler oyun felan

Üst Alt