@kosovali41 kardeşim aynı sorunu ben de yaşadım.sürekli reset atıyodu kendi kendine.brick olmuş diye hard reset attılar telefona.yine düzelmedi.meğer sorun power tuşundaymış wonder'da genel bi sorun sanırım bu tuşun bozulması.bi baktır derim
@kosovali41 kardeşim aynı sorunu ben de yaşadım.sürekli reset atıyodu kendi kendine.brick olmuş diye hard reset attılar telefona.yine düzelmedi.meğer sorun power tuşundaymış wonder'da genel bi sorun sanırım bu tuşun bozulması.bi baktır derim
evet yanlış görmüşüm sanırım bu arada iki romu ben direk flaşladım kurulumda iki kez aynı hatayı verdi ve kuruluma devam etti. bi problem olur mu. bunu kaldırma sebebim. açılışta sürekli olarak yeni sürüme geçiliyor demesiydi.
s.a arkadaşlar lutfen yardım edin cwm 6.0.5.1 kururlu fakat ben şimdi farklı bir rom kurmak istediğim için cwm 6.0.4.5 i kurmak istiyorum ama kurulmuyor flaslıyom olmuyo önceki cwm lwrin hepsinde olurdu bunda olmuyo
s.a arkadaşlar lutfen yardım edin cwm 6.0.5.1 kururlu fakat ben şimdi farklı bir rom kurmak istediğim için cwm 6.0.4.5 i kurmak istiyorum ama kurulmuyor flaslıyom olmuyo önceki cwm lwrin hepsinde olurdu bunda olmuyo
Yeni sürüm hayırlı olsun. Hemen indirip kuruyoru... İnşallah kararlılık arttırılmıştır biraz... Download CM-12.0 and gapps package and put in external sd card
2015-04-11: CM-12.0 20150410-UNOFFICIAL [
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
]
MD5SUM: 884d2a2de87187067a7d9b41d1cc49b8
device: Add support for display color calibration (KCAL)
cmhw: Add keydisabler class
rootdir: Set permissions for keydisabler
rootdir: Various updates to init
overlay: Disable dialer lookup by default
Add support for TWRP
rootdir: Fix typo
Credits for various changes goes to: sirmordred, khusika
Bir türlü google bağlantısını kuramadım. Bağlantı sihirbazı aşırı kasıyor , bir türlü bağlanamıyor. Kaldırdım.