MeeksTR
Üye
Rica ederimTm hallettim tesekkürler
Rica ederimTm hallettim tesekkürler
Konumuzdaki belirttimiz yöntemler ile yüklenmektedir. .rar dosyasını Harici Micro SD Card içerisine /storage/sdcard1/clockworkmod/backup/CM11-MK12-REGULATE-by-MeeksTR yolu oluşacak şekilde çıkarmanız gerekmektedir. Yapılan işlemleri tekrar gözden geçirirseniz çözüme ulaşacaksınızdır.ClockworkMod a giriyorum romu flashlıyacam rom dosyası gözükmüyor?
e>Muhtemelen cihazınızda orjinal recovery kurulu. Konuda vermiş olduğum CWM Recovery 6.0.5.0 sürümünü telefonun dahili tepolamasına atınız. Tekrardan recovery modda açıp, aplyy update from sdcard 'dan indirmiş olduğunuz recovery kurun ve recovery modu yeniden başlatın. böylece Recovery modunuzu güncelleyip gereken işlemlere devam edebilirsiniz.öncelikle ellerine sağlık titiz bir çalışma olmuş.
ama ben telefonumda recovery mode bölümüne girdiğimde
ekranda
Android system recoverye>
android system recovery utility
reboot system now
aplyy update from sdcard
wipe data/factory reset
wipe cache partition
install fota
yazıyor.
mounts and storage
bölümü yok.
haliyle devam edemiyorum..
şu an telefonum sıfırlanmış oldu o kadar..
ROM dosyasını RAR'dan hatasız bir şekilde konuda belirtilen konuma çıkardığından emin ol, İmkanın varsa bilgisayar üzerinden çıkartmaya çalış çünkü rar dosyasının boyutu çok yüksek olduğundan eksik çıkarma yapabiliyor.Bu seferde sytem.img not found diyor..
Hocam bilgisayardan attım zaten ve kontrol ettim. Boyutları falan doğru.. Şimdi hiç açılmıyor telefonumne yapmam lazım, lütfen yardım..
rica ederim, umarız ki çıkmazTeşekkür ederim. Şu an çalışıyor. Umarım bir sorun çıkmaz.
İyi akşamlar..

Rehber yedeği vcf formatında kaydedilmiş ise kies yedeğini aldığı klasörde vcf formatındaki dosyayı telefon belleğinize atıp telefonunuzda açtığında rehber yedekleri gelecektir. Mesaj yedekleri için aynı yöntemi uygulamak mümkün değil.Kies aracılığıyla aldığım rehber ve mesaj yedeklerimi nasıl dönebilirim peki? şu an bağlanmıyor kiesten..
Bu kurulumda .zip ya da .rar formatı kullanılarak kurulum yapılmamaktadır. Rar dosyasını konuda belirtilen yol oluşacak şekilde çıkartıp gereken adımları doğru ve düzenli bir şekilde izlediğinizde kurulumu tamamlayabilirsiniz.maalesef bir türlü bunu yükleyemedim zip dosyasını görüyor ama seçtiğimde aynı yere geri geliyor atmıyor nedeni nedir bilmedim açıkçası.
Telefonunu recovery modda açamıyorsan, usb girişi bozuk diyorsun ama mecburen download mod ile bilgisayar üzerinden orjinal rom'a dönmen gerekiyor. Recovery mod açılıyor ise ve sd card'ı bilgisayarına takabilceğin bir dönüştürücüye sahipsen, recovery mod'daki "install zip" yolu ile yüklenen bir rom yüklerek telefonunuzun açılmasını sağlaybilirsin.Kardesim senin dediğin gibi yol oluşmuyor extranal sd gözüküyor storage diye başlanıyor acil cevap yazarsan sevinirim teşekkür
Dostum acil yardim et lütfen ROM yüklerken hata verdi android sistemi silindiği için telefon Samsung yazısında kaldı USB girişi bozuk olduğu için orijinal romu yukleyemiyorum dediğin gibi yaptım defalarca ama olmadı SD 1 altındaki yere tikladim system haricinin isaretledim bu kez tel açılmadı lütfen yardim et
rica ederim kardeşimKardesim sagol mesaji yazdiktan sonra yaptim yani ROM KK 4.4.4 PLUS YUKLEDİM DOSYAYİ CİKARİRKEN HATA YAPTİM GALİBA SİLİP TEKRAR İNDİRDİM YUKLEDİ HATA VERMEDEN SAGOL

Ayarlar'dan Temalara girdiğinizde Temayı görebilirsiniz. Tek yapmanız gereken, seçip üst tablodan uygulayarak kullanabilirsiniz.teşekkürler sununda yükledim ama temayı indiremedim yardım