Galaxy W i8150 Wonder [ROM][KK][4.4.4][KTU84Q] CyanogenMod 11.0 (20141223-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

spazmol

spazmol

Üye
2 gun nasil gidiyor ya :D

NovaTR14

NovaTR14

Üye
2 gün dediğim benim zaman dilimime göre daha 48 saat geçmemiş ama 1 gün 14 saattir şarja 1 kere bile takmadım :) Yanılttığım için kusura bakmayın:D

EnverYigit

EnverYigit

Üye
Aynen donma ve ısınma sorunu bende de var..

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Hangi kerneli kullanıyorsunuz ?

spazmol

spazmol

Üye
İmkanı yok O kadar gitmiyor sendeki ayarlar nedir :D

murattopdagi

murattopdagi

Üye
1 gün 8 saat gördüm ben şu ana kadar. Ortalama 20 saat gidiyor(2 saat ekran açık, 1 saat sesli arama) Son sürümü birazdan kuracağım bakalım. Şu an 21.07 sürümündeyim.

aryscat

aryscat

Üye
arkadaşlar .ART kullanıyormusunuz. ??? tavsiye eden var mı??

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Optimus G3 v1.2 ROM'u yüklü G2'de geliştirici ayarlarında ART vardı ve kullanmıştım. Gayet stabildi ama MC'yi desteklemediği için Dalvik'e geri döndüm.

sir mordred

sir mordred

Üye
Oyunlarda dokunmatikte donmalar yaşıyorum bazen kitlenmiş gibi dokunuyorum algılamıyor 5-6 sn sonra devam ediyor

Denge sensörü dediğin yatay dikey ise bende çalışıyor?

aşağıda yaptığım değişikliklerden sonra bu sorunlar ortadan kalkabilirler :)

arkadaşlar bu romda farkına varabildiğim denge sensörü çalışmıyor. Her yeni güncellemede sensörlerin ve özelliklerin kullanımı gittiçce kısıtlanıyor yada kapatılıyor. Bir önceki romda ve onun öncesindeki romlara kıyasla ayarlar menüsündeki birçok özellik bu romda yok. Bilginize..

maalesef bazı sensörler çalışmıyor bu sensörler virtual sensörler(yerçekimi yükseklik falan) şöyleki bu sensörler sanal sensörler yani cihazın içinde bu sensörlerin donanımları yok hw yani donanımsal olan sensörler(pusula vb.) ise çalışıyor merak etmeyin fakat işte bazı uygulama ve oyunlar bu sanal sensörlerin çalışmasını istiyorlar aşağıdaki arcoya submitlediğim değişiklik ile inşAllah çalışmayan sensör kalmayacak(sanal sensörlerde çalışacaklar)

• Beğen
Tepkiler: ONUR5544, alieroglu04, MeeksTR ve 1 kişi daha
genco15

genco15

Üye
Hocam birde telefon kendini resetliyor samsung yazisinda takili kalio surekli batarya cikariom takinca hic ellemesem bile direk samsung yazisi geliyor sanirim kernelle alakali onada bakar misin romu tekrar kurmadan kurtulamiyoum bu sorundan

MeeksTR

MeeksTR

Üye
aşağıda yaptığım değişikliklerden sonra bu sorunlar ortadan kalkabilirler :)

maalesef bazı sensörler çalışmıyor bu sensörler virtual sensörler(yerçekimi yükseklik falan) şöyleki bu sensörler sanal sensörler yani cihazın içinde bu sensörlerin donanımları yok hw yani donanımsal olan sensörler(pusula vb.) ise çalışıyor merak etmeyin fakat işte bazı uygulama ve oyunlar bu sanal sensörlerin çalışmasını istiyorlar aşağıdaki arcoya submitlediğim değişiklik ile inşAllah çalışmayan sensör kalmayacak(sanal sensörlerde çalışacaklar)
İnşallah @sir mordred emeğine sağlık, umarım arco bu derlemeyi de en kısa sürede değerlendirir

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
EnverYigit

EnverYigit

Üye
@sir mordred hocam bu donma sorunu içinde geçerli mi? Clash of Clans oynuyorum oyunun açılış ekranında yükleniyor kısmında çoğu zaman donuyor kapatıp açmak zorunda kalıyorum.

spazmol

spazmol

Üye
aynen o sorun bende de var

sir mordred

sir mordred

Üye
@sir mordred hocam bu donma sorunu içinde geçerli mi? Clash of Clans oynuyorum oyunun açılış ekranında yükleniyor kısmında çoğu zaman donuyor kapatıp açmak zorunda kalıyorum.

sanmıyorum ama bu ve benzer hatalar şu kodun eklenmesinden sonra oluştuğunu düşünüyorum

bu kodları kaldırıp arcoya submitlemeyi düşünüyorum
bu kodları geri çekince belki/umarım bu hatalar çözülür

Bysalih41

Bysalih41

Üye
sanmıyorum ama bu ve benzer hatalar şu kodun eklenmesinden sonra oluştuğunu düşünüyorum

bu kodları kaldırıp arcoya submitlemeyi düşünüyorum
bu kodları geri çekince belki/umarım bu hatalar çözülür
Nerdesin sen @sir mordred :)

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve sir mordred
murattopdagi

murattopdagi

Üye
Arkadaşlar son üç sürümü kullandım sadece ve üçünde de ara sıra bir sorun yaşadım. Şöyle ki telefon açık ama birisi aradığında kapalı gözüküyor. 15-20 dk sonra mesaj geliyor operatörden şu kişi aradı diye. Bu sorunu yaşayanınız var mı? Çözüm önerisi olan? Şu an gb ye geri döndüm. En baştan temiz kurulum yapayım diyorum ama daha önce de denemiştim. Ne yapsam bilemedim.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Baseband degistir temiz kurulum yap

hasaneness

hasaneness

Üye
Arkadaşlar son üç sürümü kullandım sadece ve üçünde de ara sıra bir sorun yaşadım. Şöyle ki telefon açık ama birisi aradığında kapalı gözüküyor. 15-20 dk sonra mesaj geliyor operatörden şu kişi aradı diye. Bu sorunu yaşayanınız var mı? Çözüm önerisi olan? Şu an gb ye geri döndüm. En baştan temiz kurulum yapayım diyorum ama daha önce de denemiştim. Ne yapsam bilemedim.
Stock rom kurup herseyi bastan kurmak sorunu cozebilir

delooo

Üye
CWM 6.0.5.0 ile kursak sorun olur mu