Galaxy W i8150 Wonder [ROM][KK][4.4.4][KTU84Q] CyanogenMod 11.0 ( 2014 12 10 - UNOFFICIAL & GAPPS )

Sponsorlu Bağlantılar

cm10q

Üye
k^kernel tekrar yeni sürüm geldi 1.7 yeni wifi sürücüleri eklenmiş 1.7 geçicem ama temiz format yapmak lazımmı tekrardan?

genco15

genco15

Üye
yok wipe cache ve dalvik yap kur tekrar wipe cache ve dalvık yap tamamdır ben kullanıom sımdı bı sorun yok hızlı sarj olayınıda yaptım ama calısyomu anlayamadım :D

cm10q

Üye
hızlı şarj usb kablosu için galiba pcye veya araba şarj kiti için hızlı şarj ediyor.

ONUR5544

ONUR5544

Üye
hızlı şarj usb kablosu için galiba pcye veya araba şarj kiti için hızlı şarj ediyor.
Hizli sarji acinca yanlizca prizden sarj edin gibi bi uyari cikiyordu performance controlun eski surumunde, yeni surumde yazmiyor ama denememekte fayda var diyorum ben

cm10q

Üye
Suan bende baktim 4 farkli yapilisi var terminal emulatorden yapsak olurmu

cm10q

Üye
Her yol aynı kapıya çıkar istediğini yapabilirsin
Emülatöre yazdım kodu ancak oldumu bilemedim
su
echo 1 > /sys/kernel/fast_charge/force_fast_charge
-------
"Can't create 1: Read-only file sistem" yazıyor işlem sonrası

sir mordred

sir mordred

Üye
Emülatöre yazdım kodu ancak oldumu bilemedim
su
echo 1 > /sys/kernel/fast_charge/force_fast_charge
-------
"Can't create 1: Read-only file sistem" yazıyor işlem sonrası

Muhtemelen olmuştur fakat diğer alternatif yollarıda deneyebilirsin

genco15

genco15

Üye
bende yaptım termınal den herhangı bısey cıkmadı :D olmadı mı acaba

cm10q

Üye
bende yaptım termınal den herhangı bısey cıkmadı :D olmadı mı acaba
Nstools indir storedan ordan yapabilirsin, bu usb şarj için arabada usb ile prizdeki gibi hızlı şarj doluyor. Ben fazla usb ile şarj etmediğim için disable yaptım.

genco15

genco15

Üye
teşekkürler ben genelde pc den sarj ederım ısıme yarar bu pekı bunun gıbı yararlı bask aneler var bu kernelde init.d felan kod ıslerıyle ugrasanlar ıcın heralde

h3n4

Üye
roms ve gapps 'lerden hangisini indirmem gerek en üstte olanları mı sadece yardımcı olabilirseniz sevinirim :)

cm10q

Üye
roms ve gapps 'lerden hangisini indirmem gerek en üstte olanları mı sadece yardımcı olabilirseniz sevinirim :)

bunları indir
teşekkürler ben genelde pc den sarj ederım ısıme yarar bu pekı bunun gıbı yararlı bask aneler var bu kernelde init.d felan kod ıslerıyle ugrasanlar ıcın heralde
çok şey var kullanıcıdan kullanıcıya değişir

h3n4

Üye

bunları indir
çok şey var kullanıcıdan kullanıcıya değişir

Teşekkürler :)

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
Konumuz Güncellenmiştir

mustafa938

mustafa938

Üye
Snapchat calışıyor mu??Offf çalışmıyor :(

genco15

genco15

Üye
Sarj sizdede hizli bitiyor mu bende 4 saat dayanmio mobil baglanti acikken

spazmol

spazmol

Üye
Şarj bir günü tam bitiyor bende
Benim sıkıntım diğer konuda da belirttigim gibi flyme ui bilgisi olan var mı acaba :D

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
Şarj bir günü tam bitiyor bende
Benim sıkıntım diğer konuda da belirttigim gibi flyme ui bilgisi olan var mı acaba :D
Birde uygulamasını deneyebilirsin. Sis arayüzü durdu demesinin sebebi, tema paketinin içeriğinde sistemin desteklemediği kısımların bulunmasından kaynaklanıyordur. Fakat tema yinede belirgin bir şekilde çalışacaktır
Konumuz Güncellenmiştir
- CM11 Unofficial 10-10-2014
- PA GAPPS Micro Modular 11-10-2014