Hizli sarji acinca yanlizca prizden sarj edin gibi bi uyari cikiyordu performance controlun eski surumunde, yeni surumde yazmiyor ama denememekte fayda var diyorum benhızlı şarj usb kablosu için galiba pcye veya araba şarj kiti için hızlı şarj ediyor.
Bilemiyorum. @sir mordred hocam bilir...Suan bende baktim 4 farkli yapilisi var terminal emulatorden yapsak olurmu
Suan bende baktim 4 farkli yapilisi var terminal emulatorden yapsak olurmu
Emülatöre yazdım kodu ancak oldumu bilemedimHer yol aynı kapıya çıkar istediğini yapabilirsin
Emülatöre yazdım kodu ancak oldumu bilemedim
su
echo 1 > /sys/kernel/fast_charge/force_fast_charge
-------
"Can't create 1: Read-only file sistem" yazıyor işlem sonrası
Nstools indir storedan ordan yapabilirsin, bu usb şarj için arabada usb ile prizdeki gibi hızlı şarj doluyor. Ben fazla usb ile şarj etmediğim için disable yaptım.bende yaptım termınal den herhangı bısey cıkmadıolmadı mı acaba
roms ve gapps 'lerden hangisini indirmem gerek en üstte olanları mı sadece yardımcı olabilirseniz sevinirim![]()
çok şey var kullanıcıdan kullanıcıya değişirteşekkürler ben genelde pc den sarj ederım ısıme yarar bu pekı bunun gıbı yararlı bask aneler var bu kernelde init.d felan kod ıslerıyle ugrasanlar ıcın heralde
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunları indir
çok şey var kullanıcıdan kullanıcıya değişir

BirdeŞarj bir günü tam bitiyor bende
Benim sıkıntım diğer konuda da belirttigim gibi flyme ui bilgisi olan var mı acaba![]()