Galaxy W i8150 Wonder [ROM][KK][4.4.4][KTU84Q] CyanogenMod 11.0 ( 2014 12 10 - UNOFFICIAL & GAPPS )

Sponsorlu Bağlantılar

bayfeat

bayfeat

Üye
arkadaşlar bu kernelin ne farkı var diğerlerinden bilginiz varmı ?

EnverYigit

EnverYigit

Üye
Arkadaşlar son sürüm yüklü, oyun oynarken çağrı geldiği anda kimin aradığını felan göremiyorum öylece donup kalıyor. Çağrı bitince açıp bakabiliyorum, önerisi olan var mı acaba? Son bir kaç gündür böyle..

spazmol

spazmol

Üye
Beyler whatsappda video atarken telefon dönüyor sürüm mart sürümü

emrah166

Üye
arkadaslar son surumu indirdim ama yuklerken ınstallatıon aborted hatsı verdi nedendir acaba ?

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar son surumu indirdim ama yuklerken ınstallatıon aborted hatsı verdi nedendir acaba ?
Rom dosyanızı indirirken düzenli bir bağlantı oluşmadığı için eksik inmiş olabilir. Sıkıştırılmış dosyalarda inerken bu hatayı görmek pek mümkün olmuyor. Tekrar sorunsuz bir şekilde indirip kurmayı deneyiniz

emrah166

Üye
Deniycem tekrar sagolun

bozkurt5878

Üye
Cm12 cıkmış bizim wonderlarada uyarlanacakmı acaba

spazmol

spazmol

Üye
Evet yapıldı ama boot gerçekleşmiyor az kaldı :D

• Beğen
Tepkiler: bozkurt5878

bozkurt5878

Üye
Heyecanla bekliyoruz inşallah uyumlu ve stabil olur

clgnkral

clgnkral

Üye
Uzun zamandir saf cm11 kullanmiyorm suan dark cmnin son surumu yuklu ama takilmalar oluyor. clash of clansta oynuyorm. Saf cm11 kurmami onerir misiniz yada onerebileceginiz bi rom tavsiyeniz var mi?

spazmol

spazmol

Üye
Cm11in 23 mart sürümünü kur

• Beğen
Tepkiler: clgnkral
genco15

genco15

Üye
@sir mordred hocam lolıpop tahmını kaç gunde gelır telefon cekılmez bı hal aldı facebook sureklı cokuyor hangouts aynı sekılde cm9 a mı geceyım yoksa lolıpop u mu bekleyeyım

spazmol

spazmol

Üye
Hangi sürümü kullanıyorsun?

sir mordred

sir mordred

Üye
@sir mordred hocam lolıpop tahmını kaç gunde gelır telefon cekılmez bı hal aldı facebook sureklı cokuyor hangouts aynı sekılde cm9 a mı geceyım yoksa lolıpop u mu bekleyeyım

ne zaman çıkacağı bilinmez belki yarın belkide 1 hafta sonra belkide 1 ay sonra... (bu geliştiriciye bağlı ve geliştiricilerde sürekli bu işle uğraşmıyorlar bende şuan cihaza özgü kaynakları(kernel,device tree) cm-12.0 için hazırladım,güncelledim ve sadece kaynakları re-sync yapıp derlemek kaldı daha sonra yüklemem lazım... ve boot olursa romu paylaşmadan önce kontrol etmem gereken bir nokta var o da ana telefon özelliklerinin çalışması(RIL(radio interface layer) yani arama,sms,mobil data) eğer herşey yolunda giderse paylaşırım... ama dediğim gibi bu işi hobi amaçlı boş zamanlarımda yapıyorum.. mesela bir gün canım sıkkın hiç bu işlerle uğraşasım gelmiyo uğraşmıyorum :))
ayrıca lollipop'un neler getireceğini söylemek zor..
ama şundan emin olun ki çok fazla hata olucak..
belki cm11'den daha laglı olacak... belkide çok hızlı... bilinmez...

• Beğen
Tepkiler: bayfeat, burak_102, bozkurt5878 ve 1 kişi daha
genco15

genco15

Üye
iyi olması dileğiyle bekliyorum nexus 6 gelse bi 1400 tl den girerse dırek alacagım kafaya koydum :D

sir mordred

sir mordred

Üye
ilk bootu gerçekleştirdim :) sonunda oldu fakat 10 saniye geçtikten sonra reboot atıyor bunu çözmem lazım...
10 saniye gerekli logları toplamak için yeterli bir süre...

• Beğen
Tepkiler: bozkurt5878 ve genco15
genco15

genco15

Üye
ilk bootu gerçekleştirdim :) sonunda oldu fakat 10 saniye geçtikten sonra reboot atıyor bunu çözmem lazım...
10 saniye gerekli logları toplamak için yeterli bir süre...
sonunda sevındırıcı bı haber :D cm9 kullanıyorum su an whatsapp sıkıntılı cm 11 de 2 günde şişiyor umudum sensin üstad :D sağlam bi rom olursa pedere vercem bunu yenisi için :D

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
Konumuz Güncellenmiştir
ROM:
> CM-11-20141210-UNOFFICIAL-ancora
GAPPS:
> PA_Gapps-modular-micro-4.4.4-20141207-signed

genco15

genco15

Üye