Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Bende su an 2.5 var. Onun ustune bunu kurabiliyormuyuz yoksa stock donup sonrami 3.0 ı yukliyecegiz. Umarim otadan olur direk
ota hatalı şuan şimdi s5 proyect sayfasını takip et link gelince indir cwmden wipeleri yap kur

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Bu herifleri beklersem sabahlarim, cok da bi fark olmaz bi kac duzeltme disinda.
lagları düzeltmişlerbence büyük bi sorunu düzelltmişler gibi note 4 ün uygulamaları üzerine çalışşmışlar bide :)

baskahmet

baskahmet

Üye
lagları düzeltmişlerbence büyük bi sorunu düzelltmişler gibi note 4 ün uygulamaları üzerine çalışşmışlar bide :)
Dostum v3 çıkmış ama link indirme yeri yok upload edilmemiş.Ayrıca ploiki xda dan kaldırıldı

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Kacta geliyosun okuldan

baskahmet

baskahmet

Üye
evet ya daha bi testi yapamadılar arkaşad ya :D
soruyorum daha test aşamasında dio her sorduğumda nası bitcekse bu test ya
Ben bıraktım artık :D cm12 unofficiale güncelleme geldi onu deniyecem.

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
  • Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
inşallah olmaz öyle ya çok kötü olur yoksa :)
@baskahmet sence ploikinin yeni versiyon romunu denemelimiyim ?
Ploiki xda dan kalkmıştı.Bence s5 romları bırak daha çok performans veren romlara yönel.Yüklesem ben cm12 veya stock yüklüyorum :) İkiside eşit benim için

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Ploiki xda dan kalkmıştı.Bence s5 romları bırak daha çok performans veren romlara yönel.Yüklesem ben cm12 veya stock yüklüyorum :) İkiside eşit benim için
hım benim için görsellik önemli biliyosun ploiki xda dan kalkmadı hala konusu duruyo yeni baktım sence yüüklemelimiyimyeni versiyonu :)

Üst Alt