Ultraslan8
Üye
ota hatalı şuan şimdi s5 proyect sayfasını takip et link gelince indir cwmden wipeleri yap kurBende su an 2.5 var. Onun ustune bunu kurabiliyormuyuz yoksa stock donup sonrami 3.0 ı yukliyecegiz. Umarim otadan olur direk
ota hatalı şuan şimdi s5 proyect sayfasını takip et link gelince indir cwmden wipeleri yap kurBende su an 2.5 var. Onun ustune bunu kurabiliyormuyuz yoksa stock donup sonrami 3.0 ı yukliyecegiz. Umarim otadan olur direk
Bu herifleri beklersem sabahlarim, cok da bi fark olmaz bi kac duzeltme disinda.ota hatalı şuan şimdi s5 proyect sayfasını takip et link gelince indir cwmden wipeleri yap kur
lagları düzeltmişlerbence büyük bi sorunu düzelltmişler gibi note 4 ün uygulamaları üzerine çalışşmışlar bideBu herifleri beklersem sabahlarim, cok da bi fark olmaz bi kac duzeltme disinda.

Dostum v3 çıkmış ama link indirme yeri yok upload edilmemiş.Ayrıca ploiki xda dan kaldırıldılagları düzeltmişlerbence büyük bi sorunu düzelltmişler gibi note 4 ün uygulamaları üzerine çalışşmışlar bide![]()
Biliyorum baktim neyseki siteyi acmislar ama neden upload daha osmis anlamis degilimDostum v3 çıkmış ama link indirme yeri yok upload edilmemiş.Ayrıca ploiki xda dan kaldırıldı
Ben okuldan gelene kadar upload ederlerBiliyorum baktim neyseki siteyi acmislar ama neden upload daha osmis anlamis degilim
gerçi pek bi fark olmayacakBide sey dicektim bu uygulamalar menusu beyazmi yoksa v3deBen okuldan gelene kadar upload ederlergerçi pek bi fark olmayacak

Bilmiyorum. Pek fark olacağını sanmıyorum..Bide sey dicektim bu uygulamalar menusu beyazmi yoksa v3de![]()
Insallah beyaz degildir ya beyaz olursada seffaflastirma sansimiz varmiBilmiyorum. Pek fark olacağını sanmıyorum..
Xposed ile oluyordu sanırım.Insallah beyaz degildir ya beyaz olursada seffaflastirma sansimiz varmi
Tamam saol tesekkurlerXposed ile oluyordu sanırım.

Hala link çıkmamışKacta geliyosun okuldan

evet ya daha bi testi yapamadılar arkaşad yaHala link çıkmamış![]()

Ben bıraktım artıkevet ya daha bi testi yapamadılar arkaşad ya
soruyorum daha test aşamasında dio her sorduğumda nası bitcekse bu test ya
cm12 unofficiale güncelleme geldi onu deniyecem.başarılar o zamanBen bıraktım artıkcm12 unofficiale güncelleme geldi onu deniyecem.
bende beklemeye devamBeklediğin gibi iyi olmayabilir hayal kırıklığı olabilirbaşarılar o zamanbende beklemeye devam

inşallah olmaz öyle ya çok kötü olur yoksaBeklediğin gibi iyi olmayabilir hayal kırıklığı olabilir![]()

Ploiki xda dan kalkmıştı.Bence s5 romları bırak daha çok performans veren romlara yönel.Yüklesem ben cm12 veya stock yüklüyoruminşallah olmaz öyle ya çok kötü olur yoksa
@baskahmet sence ploikinin yeni versiyon romunu denemelimiyim ?
İkiside eşit benim içinhım benim için görsellik önemli biliyosun ploiki xda dan kalkmadı hala konusu duruyo yeni baktım sence yüüklemelimiyimyeni versiyonuPloiki xda dan kalkmıştı.Bence s5 romları bırak daha çok performans veren romlara yönel.Yüklesem ben cm12 veya stock yüklüyorumİkiside eşit benim için