Ultraslan8
Üye
Sen bi dene guzelse bende denerimmesajda romun i9190 için olduğu yazıyor
romu hazırlayan kişi test edebilirmisiniz diyor zaten
Sen bi dene guzelse bende denerimmesajda romun i9190 için olduğu yazıyor
romu hazırlayan kişi test edebilirmisiniz diyor zaten
Evet biraz iosa ozentilik var ekran kilidinde gelen bildirimler filanS5 romuna ihtiyaç yok bence. Geride kaldı denilebilir. Şuan sistem ART tabanlı olarak işliyor. Lollipop dışındaki tüm romlar lollipopun gerisinde kalacaktır, bu saatten sonra başka bir rom aramayın
Android, İOS olma yolunda ilerliyor...
Görsellikle sınırlı kalmıyor bu benzerlik. Sistem işleyişi ve güvenliğe verilen önemde ios a benziyor. Ayrıca uzun zaman sonra android de kapalı kaynak kodlu çalışırsa şaşırmayin derim. Durum onu gösteriyor.Evet biraz iosa ozentilik var ekran kilidinde gelen bildirimler filan
Valla android neden boyle yapti anlamiyorumGörsellikle sınırlı kalmıyor bu benzerlik. Sistem işleyişi ve güvenliğe verilen önemde ios a benziyor. Ayrıca uzun zaman sonra android de kapalı kaynak kodlu çalışırsa şaşırmayin derim. Durum onu gösteriyor.
Kişisel veri güvenliğinin önem arzetmesi diyebiliriZzValla android neden boyle yapti anlamiyorum
Benim bir bilgim yok malesef. XDA de konusunu inceleyebilirsinS5 lollipop port romun 3.0 versiyonu ne zaman cikcak bilgisi olan varmi
Hala s5 rom hayalindesin. Birak s5 romlarini benceS5 lollipop port romun 3.0 versiyonu ne zaman cikcak bilgisi olan varmi
bana göre s5 romları süper benim şarjımada uygun hemdeHala s5 rom hayalindesin. Birak s5 romlarini bence

Gec o zaman s5 roma. Benden tavsiye s5 kullanmabana göre s5 romları süper benim şarjımada uygun hemde![]()
3.0 versiyonunu bekliyorum gelsin atıcamGec o zaman s5 roma. Benden tavsiye s5 kullanma
Sen bilirsin3.0 versiyonunu bekliyorum gelsin atıcam
Bahsettiğin romun geliştiricileri, Cyanogenmod gibi geniş bir ekibe sahip değil. O yüzden hatasız rom yapmaları çok zor. Ayrıca TR desteği olmadığı için yine sıkıntı yaşanacak. Onlar sıkıntıları bertaraf edene kadar Android 5.0 yerini 6.0 a bırakır artık. O zaman da tüm anasistem değişmiş olacak zaten.3.0 versiyonunu bekliyorum gelsin atıcam
Cok saol bilgilendirdigin icin ama bu romda hata bulmamistim sadece sarj biraz daha fazla gidiyodu ama yinede denemeye deger saol bilgi icinBahsettiğin romun geliştiricileri, Cyanogenmod gibi geniş bir ekibe sahip değil. O yüzden hatasız rom yapmaları çok zor. Ayrıca TR desteği olmadığı için yine sıkıntı yaşanacak. Onlar sıkıntıları bertaraf edene kadar Android 5.0 yerini 6.0 a bırakır artık. O zaman da tüm anasistem değişmiş olacak zaten.
Yani durmadan giderilemez hata almayi kabul ediyorsan bekleyebilirsin. Ayrıca pil sarfiyatı çok fazla.
Yine de sen bilirsin, mesele romlarin karsilastirmasi olursa konu çok uzar, sonu gelmez.

Hehhhh iste hakiki cevapBahsettiğin romun geliştiricileri, Cyanogenmod gibi geniş bir ekibe sahip değil. O yüzden hatasız rom yapmaları çok zor. Ayrıca TR desteği olmadığı için yine sıkıntı yaşanacak. Onlar sıkıntıları bertaraf edene kadar Android 5.0 yerini 6.0 a bırakır artık. O zaman da tüm anasistem değişmiş olacak zaten.
Yani durmadan giderilemez hata almayi kabul ediyorsan bekleyebilirsin. Ayrıca pil sarfiyatı çok fazla.
Yine de sen bilirsin, mesele romlarin karsilastirmasi olursa konu çok uzar, sonu gelmez.
Denemeye değer doğrudur ama devamlı kullanmaya değer mi onu bilemem. O da kişisel zevklere girer artıkCok saol bilgilendirdigin icin ama bu romda hata bulmamistim sadece sarj biraz daha fazla gidiyodu ama yinede denemeye deger saol bilgi icin![]()

Ben ilk yüklediğm günden beri cm12 deyim. Değiştireceğimi sanmıyorum, telefona iyice oturduHehhhh iste hakiki cevapben ilk defa cm12 de 5 gundur kaldim hatta ayni surumde. Hic sorun yok tikir tikir rom
![]()

Abi ana ekraninin goruntusunu atsana bi bakayim ben zevklimiyim. Merak ettim ana ekraniniDenemeye değer doğrudur ama devamlı kullanmaya değer mi onu bilemem. O da kişisel zevklere girer artık
Ben ilk yüklediğm günden beri cm12 deyim. Değiştireceğimi sanmıyorum, telefona iyice oturdu![]()
bende dusunmuyorum