Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Şarj nasıl senin ? Yüzde kaç var ve bekleme ve ekran süre ne kadar ?
Pil tasarruf modunda iyi ama onun dışında bi değişen yok. %15 in altına gelince batarya kafayı yiyor hemen bitiveriyor. Bataryayi kalibre etmem lazım. Romdan ziyade bataryalik bi problem var. Aslında her yeni rom attığımızda bataryayi kalibre etmek gerekli. Sabah 7 de sarjdan aldim az önce şarja taktım. Sen hesapla artık [emoji4]

baskahmet

baskahmet

Üye
Pil tasarruf modunda iyi ama onun dışında bi değişen yok. %15 in altına gelince batarya kafayı yiyor hemen bitiveriyor. Bataryayi kalibre etmem lazım. Romdan ziyade bataryalik bi problem var. Aslında her yeni rom attığımızda bataryayi kalibre etmek gerekli. Sabah 7 de sarjdan aldim az önce şarja taktım. Sen hesapla artık [emoji4]
Benim için o önemli değil önemli olan ekran süresi. Pil bölümünde ekrana tıklayınca kaç yazıyor ? Bu arada benim bildiğim kalibre var ama sadece stockta işe yarıyor.Cm12 de felan o kodu girdiğinde çıkmıyor.

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi

Batarya statisc dosyası ile ilgili olan da var. Kodla yapilan bi işlem değil. Batarya bilgilerini sıfırlıyor

baskahmet

baskahmet

Üye

Batarya statisc dosyası ile ilgili olan da var. Kodla yapilan bi işlem değil. Batarya bilgilerini sıfırlıyor
Bataryastatatics.bin dosyasını mı sileceksin ? O çok yarar sağlamıyor hatta o kalibre bile değil ;)

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: baskahmet
qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Alacaksan deji marka batarya al. Başja forumlarda çok beğeniyolar şarjı ekran süresi felan iyi diyolar
Aklımda tutarım bir de mAh değeri yüksek olanı düşünüyorum. Bizimki 1900/mAh tı galiba

baskahmet

baskahmet

Üye
Aklımda tutarım bir de mAh değeri yüksek olanı düşünüyorum. Bizimki 1900/mAh tı galiba
Deji bataryanın normalden mah farkı pek yok ama müthiş performans veriyor diye okudum. 1950 mAh

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
arkadaşlar s5 lollipop romunu kullanan varmı

emre.27.beyaz

Üye
kurdum stock romu geri indirmeye çalıştım yüklendi fakat bitmeyen durduruldu hataları geliyor

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
bu romun 3.3 güncellemesi çıkmıcak galiba @qradyant

sozer

Üye

arkadaşlar xda da araştırırken bu mesajla karşılaştım
bahsettiğiniz romun 3.4 versiyonu galiba arkadaş denememizi istemiş
indirme linki konuda mevcut isterseniz deneyebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye

arkadaşlar xda da araştırırken bu mesajla karşılaştım
bahsettiğiniz romun 3.4 versiyonu galiba arkadaş denememizi istemiş
indirme linki konuda mevcut isterseniz deneyebilirsiniz
sen denedinmi

sozer

Üye
  • Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
mesajda romun i9190 için olduğu yazıyor
romu hazırlayan kişi test edebilirmisiniz diyor zaten
Adamın verdiği linke gidince Original S5 Experince 3.4 9190 Yazıyor ama ben cm 12 de olduğum için s5 leri bıraktım denemem istesemde.

Üst Alt