meraklandırdın beni bikaç ekran görüntüsü atarmısın lütfen![]()
Himm guzelmis statusbar nasi
Ikinci resimde ustte bi uygulama var plant vs zombies diye mesela onu ben kurmadim romla geldi
Kardesim bildigin 4.4.2 isteHimm guzelmis statusbar nasi
Ahahah tamamKardesim bildigin 4.4.2 iste

Hicbir uygulama kullanmiyorum. Greenify de dahil. Dostum birsey sorucam. S5 v3 teki klavyeyi buna aktaricam. Ancak bu orjinal klavyenin odexi var. Onu mu silip klavyeyi atacam yoksa sadece samsungimei silip mi aticam ?Sarj icin greenify haric hangi uygulamalar var
Samsungimei silsen yeterli oluyodu galiba kardesimHicbir uygulama kullanmiyorum. Greenify de dahil. Dostum birsey sorucam. S5 v3 teki klavyeyi buna aktaricam. Ancak bu orjinal klavyenin odexi var. Onu mu silip klavyeyi atacam yoksa sadece samsungimei silip mi aticam ?
Olmadı maalesef durduruldu hatası verdiSamsungimei silsen yeterli oluyodu galiba kardesim
Hmm bende stocka gecicem ukraynanin 2 adet guncellemesi var sen kiostarmi ne onu yukledigin icin cikmistir sende o yaziOlmadı maalesef durduruldu hatası verdi

Yok uruguayınkini kurdum hıc yaxı yoktu yanındaHmm bende stocka gecicem ukraynanin 2 adet guncellemesi var sen kiostarmi ne onu yukledigin icin cikmistir sende o yazi![]()
Movistar filan yazmisya sen demistinYok uruguayınkini kurdum hıc yaxı yoktu yanında
Yahu. Movıstar açılırken yazdı. Sammobileden sadece Uruguay yazanı indirdimMovistar filan yazmisya sen demistin
Tamam stockta durumlar nasilYahu. Movıstar açılırken yazdı. Sammobileden sadece Uruguay yazanı indirdim
Arkadaslar v3 kullanan var mi beyaz ekran olayini galiba cozdum ama v 3 kullanmadigim icin deneyemedim aksam eve gidince deneyecem v3 kurmadan v2 yi acik sari yapacam
Ben stockdayım abi.Dokunmatik sorunu vardı bende.O da gitti.Rahatım.Sadece şunu yapmak istiyorum ama yapamadım.S5 V3 teki klavyeyi stockta taşımak istiyorum.Böyle birşey mümkün bildiğime göre.S5 V3 ün system/app kısmından klavyeyi aldım.Benim klavyeyi sildim kendi romumdan.Sonra s5 v3 teki klavyeyi yapıştırdım izinleri verdim.Durduruldu hatası verdi maalesef.Orjinal klavyenin odexi var ondan olabilirmi ? Nası yaparım bunu uğraşıyorum ama olmuyor :/Ben v3 teyim deneyebiliriz.
Ahmet sen ne yaptın?
baskahmet bende arjantindeyim stocktayım senin stockda durumlar nasıl ?Ben stockdayım abi.Dokunmatik sorunu vardı bende.O da gitti.Rahatım.Sadece şunu yapmak istiyorum ama yapamadım.S5 V3 teki klavyeyi stockta taşımak istiyorum.Böyle birşey mümkün bildiğime göre.S5 V3 ün system/app kısmından klavyeyi aldım.Benim klavyeyi sildim kendi romumdan.Sonra s5 v3 teki klavyeyi yapıştırdım izinleri verdim.Durduruldu hatası verdi maalesef.Orjinal klavyenin odexi var ondan olabilirmi ? Nası yaparım bunu uğraşıyorum ama olmuyor :/
Nası olsun kasmıyor şarj sorunu yok bildiğimiz stock*
baskahmet bende arjantindeyim stocktayım senin stockda durumlar nasıl ?