Ultraslan8
Üye
tamam bekliyorum yorumlarınıStockta şarjım her zaman iyi olmuştur benim.Sadece %15 altına inince her romda olduğu gibi sapıtıyor.İnşallah başka bir stock rom çıkıcak ortaya..

tamam bekliyorum yorumlarınıStockta şarjım her zaman iyi olmuştur benim.Sadece %15 altına inince her romda olduğu gibi sapıtıyor.İnşallah başka bir stock rom çıkıcak ortaya..

Stock rusya atmıyacam.Uruguay indirdim güncellemeli onu atıcam.Daha iyi olduğunu düşünüyorum.Güncelleme ile birlikte.tamam bekliyorum yorumlarını![]()
tmamaStock rusya atmıyacam.Uruguay indirdim güncellemeli onu atıcam.Daha iyi olduğunu düşünüyorum.Güncelleme ile birlikte.

Uruguayda türkçe dil seçeneği varmıydı ? Boşuna uğraşmayalım
vallahi hiç bilmiyorum yaUruguayda türkçe dil seçeneği varmıydı ? Boşuna uğraşmayalım

Neyse vardır heraldevallahi hiç bilmiyorum ya![]()
cwm den herşeyi sildim downloada alıp çakıcam stockutmam atınca yorumlarını yazarsan sevinirim düzenleyince filanNeyse vardır heraldecwm den herşeyi sildim downloada alıp çakıcam stocku

Şimdi düzenleyemem yarın sabaha ancatmam atınca yorumlarını yazarsan sevinirim düzenleyince filan![]()
anca bir kaç değişiklik yaparım. Yarın sabah detaylı yapıcamtamamŞimdi düzenleyemem yarın sabaha ancaanca bir kaç değişiklik yaparım. Yarın sabah detaylı yapıcam

Türkçe dil seçeneği yoksa uğraştıracak
ama vardır heralde olması lazım..olur ya neden olmasınTürkçe dil seçeneği yoksa uğraştıracakama vardır heralde olması lazım..

S5 Temalarını portlayacam apk larını buldum da nasıl yapılacak kafamı karıştırdıolur ya neden olmasın![]()
s5 browser müzik çalar vb portlayacam ama taban stock olduğu için kasma yaşanmıyacakaynen portla güzel olurS5 Temalarını portlayacam apk larını buldum da nasıl yapılacak kafamı karıştırdıs5 browser müzik çalar vb portlayacam ama taban stock olduğu için kasma yaşanmıyacak

Xda da portlama ile ilgili konular mevcut.Onları translateden çevire çevire birşeyler yapmayı düşünüyorum.Güç tasarrufu biraz zoraynen portla güzel olur
s5in güç tasarrufunu portlayabilirmisin
hım tamamXda da portlama ile ilgili konular mevcut.Onları translateden çevire çevire birşeyler yapmayı düşünüyorum.Güç tasarrufu biraz zor
Uruguay romunu attım.Şuan tel açılış ekranında.hım tamam
Samsung dan önce movistar diye bi yazı gelip öyle açıldı şaşırdım ve korktum 
o ne acaba yaUruguay romunu attım.Şuan tel açılış ekranında.Samsung dan önce movistar diye bi yazı gelip öyle açıldı şaşırdım ve korktum
![]()

Uruguaya özgü bir uygulama herhalde.Çünkü duvar kağıdı felanda değişik.Samsung uruguaya jest yapmış farklı vermişo ne acaba ya![]()

Cm12 ye portlayamazsin benden soylemesi durduruldu hatasi alacaksinXda da portlama ile ilgili konular mevcut.Onları translateden çevire çevire birşeyler yapmayı düşünüyorum.Güç tasarrufu biraz zor
meraklandırdın beni bikaç ekran görüntüsü atarmısın lütfenUruguaya özgü bir uygulama herhalde.Çünkü duvar kağıdı felanda değişik.Samsung uruguaya jest yapmış farklı vermiş![]()