Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Tesekkurler sarj nasil :)

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Bide masaustunu atsaydin iiydi iconlari merak ettim :D

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Guzelmis valla tesekkurler :)

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Ben stockdayım abi.Dokunmatik sorunu vardı bende.O da gitti.Rahatım.Sadece şunu yapmak istiyorum ama yapamadım.S5 V3 teki klavyeyi stockta taşımak istiyorum.Böyle birşey mümkün bildiğime göre.S5 V3 ün system/app kısmından klavyeyi aldım.Benim klavyeyi sildim kendi romumdan.Sonra s5 v3 teki klavyeyi yapıştırdım izinleri verdim.Durduruldu hatası verdi maalesef.Orjinal klavyenin odexi var ondan olabilirmi ? Nası yaparım bunu uğraşıyorum ama olmuyor :/
Ben bunu klavye uygulamaları ile hallediyordum. Senin yöntemini denemek istemiştim ama vaktim olmamıştı hiç
Girmiyor arama kaydına.Yemin ediyorum şuan bu teli satmak takas etmek istiyorum.Çıldırmak üzereyim.Parçalıyacam heryeri
Stock 4.4.2 Rus a dön. Şarj ı da idare edeceksin artık. Lollipopta sistemler oturana kadar bekle sonra geçersin cm12 ye.
Stocka s5 klavyeyi portlamayi basardik. Stocku temiz kurucam ve s5 klavyeyi portlicam kardesim
İyi bakalım :) dalvikleri temizleseydin.

• Beğen
baskahmet

baskahmet

Üye
Ben bunu klavye uygulamaları ile hallediyordum. Senin yöntemini denemek istemiştim ama vaktim olmamıştı hiç

Stock 4.4.2 Rus a dön. Şarj ı da idare edeceksin artık. Lollipopta sistemler oturana kadar bekle sonra geçersin cm12 ye.

İyi bakalım :) dalvikleri temizleseydin.
Portlamayi basardim o yeter :) bi konu altinda yorum attim arkadas sayesinde hallettim. @baleria sayesinde sagolsun :) evet rus 4.4.2 lazim. Sen hangi romdasin

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Portlamayi basardim o yeter :) bi konu altinda yorum attim arkadas sayesinde hallettim. @baleria sayesinde sagolsun :) evet rus 4.4.2 lazim. Sen hangi romdasin
Tebrikler :) ben s5 romundayim. PC şuan yanimda olmadığı için suanlik böyle

• Beğen

Cem.cevik2

Üye
BU ROM CM12 YÜKLÜ TELİN ÜSTÜNE KURABİLİMRİYİM SORUN OLURMJ

Cem.cevik2

Üye
4.2.2 Yİ YÜKLESEM ÖYLE KURSAM OLURMU 4.4.2 ŞARTMI
BİDE 4.2.2 YE GEÇİNCE REÇVERDOY MOD CMW FİLAN SİLİNİYORMU TEL DE

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Temiz kurulum yap

baskahmet

baskahmet

Üye
Ben 4.4.2 rusya stock romlu s5 uygulamalari olan rom yaptim kendime onu kullaniyorum :)

Cem.cevik2

Üye
TM KARDEŞ 4.2.2 Yİ ÜSTÜNE KURUP TELİ FORMATLIYCAM HERŞEYİ SİLİCEM BİDE GAPS A İTİYAÇ VARMI 4.2.2 YE GEÇİNCE 4.4.2 E YAPIP S5 ROM MU ATICAM

Cem.cevik2

Üye
4.2.2 DEN 4.4.2 YE GEÇMEK ZORUNLUMU

Üst Alt