Bide masaustunu atsaydin iiydi iconlari merak ettim![]()
Stocka s5 klavyeyi portlamayi basardik. Stocku temiz kurucam ve s5 klavyeyi portlicam kardesimGuzelmis valla tesekkurler![]()
Tama kardesim arjantin filan kur ukrayna yaramadiStocka s5 klavyeyi portlamayi basardik. Stocku temiz kurucam ve s5 klavyeyi portlicam kardesim
Ben bunu klavye uygulamaları ile hallediyordum. Senin yöntemini denemek istemiştim ama vaktim olmamıştı hiçBen stockdayım abi.Dokunmatik sorunu vardı bende.O da gitti.Rahatım.Sadece şunu yapmak istiyorum ama yapamadım.S5 V3 teki klavyeyi stockta taşımak istiyorum.Böyle birşey mümkün bildiğime göre.S5 V3 ün system/app kısmından klavyeyi aldım.Benim klavyeyi sildim kendi romumdan.Sonra s5 v3 teki klavyeyi yapıştırdım izinleri verdim.Durduruldu hatası verdi maalesef.Orjinal klavyenin odexi var ondan olabilirmi ? Nası yaparım bunu uğraşıyorum ama olmuyor :/
Stock 4.4.2 Rus a dön. Şarj ı da idare edeceksin artık. Lollipopta sistemler oturana kadar bekle sonra geçersin cm12 ye.Girmiyor arama kaydına.Yemin ediyorum şuan bu teli satmak takas etmek istiyorum.Çıldırmak üzereyim.Parçalıyacam heryeri
İyi bakalımStocka s5 klavyeyi portlamayi basardik. Stocku temiz kurucam ve s5 klavyeyi portlicam kardesim
dalvikleri temizleseydin.Portlamayi basardim o yeterBen bunu klavye uygulamaları ile hallediyordum. Senin yöntemini denemek istemiştim ama vaktim olmamıştı hiç
Stock 4.4.2 Rus a dön. Şarj ı da idare edeceksin artık. Lollipopta sistemler oturana kadar bekle sonra geçersin cm12 ye.
İyi bakalımdalvikleri temizleseydin.
bi konu altinda yorum attim arkadas sayesinde hallettim. @baleria sayesinde sagolsun
evet rus 4.4.2 lazim. Sen hangi romdasinTebriklerPortlamayi basardim o yeterbi konu altinda yorum attim arkadas sayesinde hallettim. @baleria sayesinde sagolsun
evet rus 4.4.2 lazim. Sen hangi romdasin
ben s5 romundayim. PC şuan yanimda olmadığı için suanlik böyleYok olmazBU ROM CM12 YÜKLÜ TELİN ÜSTÜNE KURABİLİMRİYİM SORUN OLURMJ
Evet siliniyor direk ustune kur4.2.2 Yİ YÜKLESEM ÖYLE KURSAM OLURMU 4.4.2 ŞARTMI
BİDE 4.2.2 YE GEÇİNCE REÇVERDOY MOD CMW FİLAN SİLİNİYORMU TEL DE
Ahmet merak ettim seninkinin son halini bikac ekran fotosu atarmisinBen 4.4.2 rusya stock romlu s5 uygulamalari olan rom yaptim kendime onu kullaniyorum![]()

Gappsa gerek yokTM KARDEŞ 4.2.2 Yİ ÜSTÜNE KURUP TELİ FORMATLIYCAM HERŞEYİ SİLİCEM BİDE GAPS A İTİYAÇ VARMI 4.2.2 YE GEÇİNCE 4.4.2 E YAPIP S5 ROM MU ATICAM
Evet 4.2.2 ye gecmeden 4.4.2 kursana nie ugrasiyosun4.2.2 DEN 4.4.2 YE GEÇMEK ZORUNLUMU