baskahmet
Üye
Galaxy S4 Mini İ9190 - S4 mini S5 Lollipop Port Rom V3.0 (Son sürüm) - MaxiCep bu konuda var.Sana zahmet linki yazarmısın
Galaxy S4 Mini İ9190 - S4 mini S5 Lollipop Port Rom V3.0 (Son sürüm) - MaxiCep bu konuda var.Sana zahmet linki yazarmısın
Mesaja tiklayin kimin gonderdigi yazarKonuyu inceledim Tr apk dosyalarını yükledim . Tahmin ettiğim gibi mesajlaşma bölümü Tr olmuş ama alıcı ismi rengi beyaz olduğundan okunmuyor.
Dogru diyorsun. Aslinda suanda en stabil rom cm12. Fakat ben niye bundayim bilmiyorum [emoji23]O şekilde görünür biliyorum 20 msj arasından bir kişiyi aramak kolay olmaz öyle değilmi .
En stabil rom bence bu romun 2,5 u cm 12 sade ozellik bakimindan kisitlaniyirsun cok eksigi var daha gerci ne kadar daha gelisebilir gorecez ama cm 12 denemek icin kullandim stock rom dan bile cok geride..Dogru diyorsun. Aslinda suanda en stabil rom cm12. Fakat ben niye bundayim bilmiyorum [emoji23]
Sen 2.5 te misinEn stabil rom bence bu romun 2,5 u cm 12 sade ozellik bakimindan kisitlaniyirsun cok eksigi var daha gerci ne kadar daha gelisebilir gorecez ama cm 12 denemek icin kullandim stock rom dan bile cok geride..
@qradyant @Ultraslan8 @Samsungw_53sana katılıyorum ne yüklersem yükleyim cm12 ye geri dönüyorumSen 2.5 te misin
S5 romda duramayacağım artık ya.Cm12 de en rahat oluyorum.Görüntüde s5 roma rakip yok.Fakat performans felan cm12 daha önde.Her ne olursa olsun cm12 s5 romdan bence daha iyi GÖRSELLİK DIŞINDA
Görsellik de halledilebiliyor.S5 Rom kasmaya başladı bir tek cm12 kasmıyor bende nedense@qradyant @Ultraslan8 @Samsungw_53
Eger kasma sorunu varsa gercekten bi sikinti var demektir Cm 12 hafif rom oldugu icin kasmiyordur S5 romuda s4 mini kasmamasi lazim donanimlari yeterli acaba kurulumlari mi yanlis yapiyor yada eskik bisey yapiyorsunuz...Sen 2.5 te misin
S5 romda duramayacağım artık ya.Cm12 de en rahat oluyorum.Görüntüde s5 roma rakip yok.Fakat performans felan cm12 daha önde.Her ne olursa olsun cm12 s5 romdan bence daha iyi GÖRSELLİK DIŞINDA
Görsellik de halledilebiliyor.S5 Rom kasmaya başladı bir tek cm12 kasmıyor bende nedense@qradyant @Ultraslan8 @Samsungw_53
Hayır dostum bu temizleme işlemlerinin hepsini yapıyorum.S5 Rom benim telefonda ters tepiyor daha cm12 kadar hızlı bir rom göremedimEger kasma sorunu varsa gercekten bi sikinti var demektir Cm 12 hafif rom oldugu icin kasmiyordur S5 romuda s4 mini kasmamasi lazim donanimlari yeterli acaba kurulumlari mi yanlis yapiyor yada eskik bisey yapiyorsunuz...
Nasil yuklenecegi hakkinda yazi yazmam gerekecek galiba eksiksiz
EN İYİ S5 ROM YÜKLEME TALİMATI
Cm Recovery ile kurma
Sistem Temizleme
1.Wipe data/Factory Reset, yapın
2.Wipe Cache Partition/Yes Wipe Cache
3.Advanced/Wipe Dalvik Cache
4.Mounts And Storage/Format System-Format Cache-Format Data-Format Boot-Format Sdcard Sakın Sdcard 1 ı formatlamayın..
İnstal
Sdcard 1 den yukleyeceğiniz S5 romunu seçin ve dokunmatık Ekran çıkıcak
1. English seçili İleri yada next deyin
2. Custom İnstallation i seçin devam deyinsonrakı sayfada Eula kabul edin ve next deyin
3. Wipe/Data seçili olsun
4. Tel modelinizi seçin
5. Csc /Tur secip NExt deyin
6.Choose One bolumunde kurmak istediğiniz Custom Rom seçin( Farketmez)
7.Açılıştıştaki Bootanimation i seçin (Farketmez)
8. Choose Whatever You Want (opsiyonel farketmez birini seçin)
9. Google Apps istemediklerinizi işaretini kaldırın
10. Samsung Apps uygulamalarını istemediklerinizi kaldırın
11.İmprove Audio Mod kısmında opsiyonel ama bana kalırsa hiçbiri seçili olmasın
12.3. Partı Uygulamaları sadece Tema yı seçin diğerlerini bana kalırsa seçmeyin
13.Some Options bölümünde /Options seçili olsun
İnstall deyin
Telefonunuz 5-10 dk içinde açılacak ve ayarlarınızı yapmaya hazır olacaktır..
Birde bu şekilde denermisiniz.Ksama sorunu yaşıyoruz diyenler..
Iste Ahmet onu anlatmaya calisiyorum Cm 12 toplam 107 apk dosyasi var ilk hali S5 romun 277 apk var oda benim dedigim gibi kurulum yapilirsa aksi takdirde 300 u bulabilir. Simdi mantik yurutuyorum bende kasma yok gr ultraaslanda gr kasma yok sende varsa telefonunda problem cikabilir telefonun su an sanki hafif romda calisiyor gibi kasma olmadan anlatabiliyorum insallahHayır dostum bu temizleme işlemlerinin hepsini yapıyorum.S5 Rom benim telefonda ters tepiyor daha cm12 kadar hızlı bir rom göremedim
Dostum aslında kasma olmadı ben cm12 seviyorum ve hızından dolayı ona geçmek istiyorum bahane gibi oldu birazIste Ahmet onu anlatmaya calisiyorum Cm 12 toplam 107 apk dosyasi var ilk hali S5 romun 277 apk var oda benim dedigim gibi kurulum yapilirsa aksi takdirde 300 u bulabilir. Simdi mantik yurutuyorum bende kasma yok gr ultraaslanda gr kasma yok sende varsa telefonunda problem cikabilir telefonun su an sanki hafif romda calisiyor gibi kasma olmadan anlatabiliyorum insallah
yoksa rom sağlam.fakat cm12 yi bi başka seviyorum benTmm simdi oldu Cm 12 kullanacam diyorsan bisey diyemem zevkler ve renkler tartisilmaz..Dostum aslında kasma olmadı ben cm12 seviyorum ve hızından dolayı ona geçmek istiyorum bahane gibi oldu birazyoksa rom sağlam.fakat cm12 yi bi başka seviyorum ben
Bende bunu demeye çalışıyorum Mustafa abi.Şimdi direk sebepsiz buraya cm12 ye geçtim yazsam binbirtürlü cevap gelecek.Bende bir neden olsn dedim.S5 romun sadece bu konudaki ilk s5 romu bende kastı.Diğerleri kasmıyor... Sadece lollipop ve cm12 bana daha zevkli basit hızlı pratik ve kullanışılı geliyorTmm simdi oldu Cm 12 kullanacam diyorsan bisey diyemem zevkler ve renkler tartisilmaz..
Beyaz Samsung klavyesimiydi sayet onda bahsediyorsan 2,5 tan samsungIME.apk yi cikart sonra system/app klasorundeki samsunime.apk yi sil sonra cijarttigin samsungime.apk system app klasoru icine yapistir. Sonra samsungime .apk izinkerini ver reztsart at o kadar@Samsungw_53 abi 2.5deki klavyeyi 3.0 a nasıl aktarırım
teşekkürler abi sen hangi romdasınBeyaz Samsung klavyesimiydi sayet onda bahsediyorsan 2,5 tan samsungIME.apk yi cikart sonra system/app klasorundeki samsunime.apk yi sil sonra cijarttigin samsungime.apk system app klasoru icine yapistir. Sonra samsungime .apk izinkerini ver reztsart at o kadar
30 daydın abi ona noldu memnun değilmisinS5 rom 2,5