Ultraslan8
Üye
Ahmet 3. 1 de cerceve sorunlari yok dimiBir sorun yok cikmaz ise bu romda kalicam ins
Ahmet 3. 1 de cerceve sorunlari yok dimiBir sorun yok cikmaz ise bu romda kalicam ins
V3 kullaniorum ben update yapmadimAhmet 3. 1 de cerceve sorunlari yok dimi
Hmm uptade yapcakmisinV3 kullaniorum ben update yapmadim
Hayir dostum memnunum yapmiyacamHmm uptade yapcakmisin
Ing yerleri turkce yaptinmiHayir dostum memnunum yapmiyacam
Aynen yaptimIng yerleri turkce yaptinmi

Himm iyi o zamanAynen yaptim![]()

Gercekten bu sefer s5 portlamayi tam yapmislar. Stabil gorunuyor insallah sorun cikmaz suanda goremedim sorunuHimm iyi o zaman![]()
Hadi bakalim insallah bunlarla kapanis yaparizGercekten bu sefer s5 portlamayi tam yapmislar. Stabil gorunuyor insallah sorun cikmaz suanda goremedim sorunu

Illaki rom yukleyecez ama bunda uzun sure kalmak istiyorum benHadi bakalim insallah bunlarla kapanis yapariz![]()
Türkceleştirmeleri system dosyaları üzerinden mi yoksa zipli ROM dosyası üzerinden mi yapıyorsunuzIllaki rom yukleyecez ama bunda uzun sure kalmak istiyorum ben
Mustafa abi sayesinde zip olarak flashladikTürkceleştirmeleri system dosyaları üzerinden mi yoksa zipli ROM dosyası üzerinden mi yapıyorsunuz
Hmm kendiniz editlemediniz yani.Mustafa abi sayesinde zip olarak flashladik
Yok ama ogrencemHmm kendiniz editlemediniz yani.

Abi mustafa abi hazirladi zipi biz cwm den flasliyoruz. Istersen sen de dene romuTürkceleştirmeleri system dosyaları üzerinden mi yoksa zipli ROM dosyası üzerinden mi yapıyorsunuz

mesajlaşmayı nasıl yaptın ben bir onu yapamadım her seferinde hata veriyorAynen yaptim![]()
Nasi yaptin derken ? Forumda konusu var s5 v3 turkcelestirmesimesajlaşmayı nasıl yaptın ben bir onu yapamadım her seferinde hata veriyor
Sana zahmet linki yazarmısınNasi yaptin derken ? Forumda konusu var s5 v3 turkcelestirmesi