Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

djraghav

djraghav

Üye
telefondan goruntu

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
djraghav

djraghav

Üye
Titanium kullanamadim ve telwfon root lu degil

baskahmet

baskahmet

Üye
telefon rootlu değilmi ? rootsuz birşey yapamazsın rootla

djraghav

djraghav

Üye
Simdi rootlayip stock rom kullanabilirmiyim ? Birde ben stock varken rootladim rom yuklemedim sadece ilk sefer recocery acabildim bidaha acamadim

djraghav

djraghav

Üye
Biliyorum rootlamayi link ATMANA gerek yoktu ben sadece soru sordum ikinci defa recovery gecmii dedim

djraghav

djraghav

Üye
Ben biliorum root atmayi sadece boyle bisey le karsilastim soyledim sen vana direk root atma nasil yapilir diye link atiyosum neyse daha fazla konusmayacagim konu sapiyor benim yuzumden

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
djraghav

djraghav

Üye
Cok biliyo zannetmiyorum ben senden link istemedim root atmayi biliyotum bilmesem nasil rom yukliyim nasil ? Ben link falan istemedim sadece karsilastigim biseyi soyledim . Bu kaar buyuttugum icin ozur dilerim bu javga hakkinda baska bisey yazmicam

baskahmet

baskahmet

Üye
Cok biliyo zannetmiyorum ben senden link istemedim root atmayi biliyotum bilmesem nasil rom yukliyim nasil ? Ben link falan istemedim sadece karsilastigim biseyi soyledim . Bu kaar buyuttugum icin ozur dilerim bu javga hakkinda baska bisey yazmicam
ne kavgası kardeş tamam sen rom ve root atmayı biliyon :D

djraghav

djraghav

Üye
Komik biseymi var !

djraghav

djraghav

Üye
Tamam kardes haklisin konu sapti iyice( ama sende bebe falan laflarina,Adabına dikkat et lutfen)

baskahmet

baskahmet

Üye
Şuanlık şarj durumum. Gayet iyi

djraghav

djraghav

Üye
Super bence

djraghav

djraghav

Üye
Buzluk kalibrasyonunu yaptinmi