Ultraslan8
Üye
ben 5. defa yapışım bişey olmadı ama karar seninBataryanin bozulma ihtimali var
gereksizleri kaldır titaniumlatelefondan goruntu
bu nası bir soru ? odinden rootlayacaksınız normal kullanacaksınız işte anormal bir tarafı yok [ROOT] Galaxy S4 Mini I9190 - 4.4.2 Kitkat ROOT + Recovery Menü Yükleme Anlatım - MaxiCepSimdi rootlayip stock rom kullanabilirmiyim ? Birde ben stock varken rootladim rom yuklemedim sadece ilk sefer recocery acabildim bidaha acamadim
biz yinede link atalım işini gör senBiliyorum rootlamayi link ATMANA gerek yoktu ben sadece soru sordum ikinci defa recovery gecmii dedim
dün ben istemiştim atmamıştın bugün çocuk istemeden attın vaybiz yinede link atalım işini gör sen
mobildeydimdün ben istemiştim atmamıştın bugün çocuk istemeden attın vay
iyilik de yaramıyo sana kendini çok biliyo sanıyosun ama neyse sen yapBen biliorum root atmayi sadece boyle bisey le karsilastim soyledim sen vana direk root atma nasil yapilir diye link atiyosum neyse daha fazla konusmayacagim konu sapiyor benim yuzumden
ne kavgası kardeş tamam sen rom ve root atmayı biliyonCok biliyo zannetmiyorum ben senden link istemedim root atmayi biliyotum bilmesem nasil rom yukliyim nasil ? Ben link falan istemedim sadece karsilastigim biseyi soyledim . Bu kaar buyuttugum icin ozur dilerim bu javga hakkinda baska bisey yazmicam

yav uzatma kardeş sana o root dosyasını bulamassın diye link attım yaptığın şeye bak bebe misin yaKomik biseymi var !