Şarj durumun ne alemdeolabilir![]()
Ultraslana anlattım. Azcık gerilere git bulursunBaskahmet bana biz forumda konusma seysi varya ordan kalibreyi anlatsana en iyi kalibreyi internettekilere pek guvenmiuorum en azindan sen denemis sonuc almissin
bikaç görüşme yaptım şarj dolarken kalibrasyona zararı olurmuRoot gerektirmiyor
Yok hayırEn temiz kalibreyi yapalım. Harfi harfine uyun. *#0228# kodunu tuşlayın. Battery status bölümü çıkacak. Orda quick restart butonuna 5 kere tıklayın. Her yapışınızda ekran kilitlenecek güç tuşuna basıp yeniden açıp quick restart butonuna tıklayın. Bu işlemi 5 kere yaptıktan sonra piliniz artacak veya azalacak. Telefonu kapatın. Bataryayı çıkarıp 2-3 dk bekleyin. Sonra bataryayı takın ancak 3-4 dk telefonu açmayın. Sonra telefonu açıp şarja takın. 100 e kadar kesintisiz şarj olsun ve mümkünse şarjda çok oynamayın. Kolay gelsin. En temiz kalibrasyon bu
@djraghav
bikaç görüşme yaptım şarj dolarken kalibrasyona zararı olurmu
Çok sıradan bir launcher veya tema. Touchwiz kullanın daha iyiTesekkurler
telefon ve sarj
hangi kitkat buKonu üzerinden çok post atıyorsun kardeşim. Konu farklı yerlere gitmesin hepsini tek mesajda toplamaya çalış. Bu da kitkatta anlık şarj durumumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
rusya kitkat ilk sürümhangi kitkat bu
1. Sürüm kitkat.hangi kitkat bu
rusya ?1. Sürüm kitkat.
rusya 4.4.2 romurusya ?
Rusya kitkat 1. Sürümrusya ?
şarjın kaç agaRusya kitkat 1. Sürüm

15 saat bekleme süresi şarj 54 ekran süre 3 saatşarjın kaç aga![]()
dün 97ydi şarj şuan 91 süper15 saat bekleme süresi şarj 54 ekran süre 3 saat

buzluk kalibreside yapBenim sarj surem hic iyi degil kalibraysonda yaptim ama .s

samsung ve google uygulamalarını devre dışı bırakBenim sarj surem hic iyi degil kalibraysonda yaptim ama .s