Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
ben telefonu kullanmıyorum ki okulda sınıftakiler retricadan fotoğraf çekiniyor (parlaklık otomatik te -5 te) 3g açıp 2-3 tenefüs whatsapp bu kadar ama çok şarj yiyior
O zaman cm12 veya stock yükle

baleria

Üye
Aynen sonra kurcan romu
bu kadarına gerek yok stock 4.4.2 kullanıyorsa hesap ayarlarından virileeri sıfırla demesi yeterli sonrasında cwm yükleyip rom kurulumu yapacak zaten amaç olan sistem üzerine kurmak değilmi ?
ben telefonu kullanmıyorum ki okulda sınıftakiler retricadan fotoğraf çekiniyor (parlaklık otomatik te -5 te) 3g açıp 2-3 tenefüs whatsapp bu kadar ama çok şarj yiyior
eğer bu romu kullanıyorsan telefonuna biraz zaman ver şarj kunusu zamanla yerine oturacaktır.

baskahmet

baskahmet

Üye
bu kadarına gerek yok stock 4.4.2 kullanıyorsa hesap ayarlarından virileeri sıfırla demesi yeterli sonrasında cwm yükleyip rom kurulumu yapacak zaten amaç olan sistem üzerine kurmak değilmi ?

eğer bu romu kullanıyorsan telefonuna biraz zaman ver şarj kunusu zamanla yerine oturacaktır.
Bilmediğin şeyler var. Benim dediğin gibi kurarsa daha iyi sonuç alır.

baskahmet

baskahmet

Üye
bilmediğimizi anlat ki aydınlanalım varsa açığımızı kapatalım ...
Yeni bir sistemin üzerine yüklersen romun kalıntıları kalır. Çok verim alamassın ama dediğim gibi kurarsan romu 0 sistemin üzerine kurduğun için daha fazla verim alabilirsin

djraghav

djraghav

Üye
eskisi kadar takılmıyor. bu forumdakilerin hakkını ödeyemem herkez çok iyi yardım ediyor. şarj da inşallah inecek özellikle @baskahmet sana teşekkür ederim en küçük sorunda bile yardım ettiğin için.

baskahmet

baskahmet

Üye
eskisi kadar takılmıyor. bu forumdakilerin hakkını ödeyemem herkez çok iyi yardım ediyor. şarj da inşallah inecek özellikle @baskahmet sana teşekkür ederim en küçük sorunda bile yardım ettiğin için.
Rica ederim. Titanium backup kurup kullanmadığın uygulamaları kaldır biraz daha şarj iyi olacaktır

djraghav

djraghav

Üye
tamam

baleria

Üye
bir sonraki yüklememde değin gibi yapacam bakalım ne kadar faydalı olcak birde bu zamana kadarki tüm kurulumlarımı ken yöntemimle yaptım hiç sıkıntı yaşamadım

baskahmet

baskahmet

Üye
bir sonraki yüklememde değin gibi yapacam bakalım ne kadar faydalı olcak birde bu zamana kadarki tüm kurulumlarımı ken yöntemimle yaptım hiç sıkıntı yaşamadım
Bazen istisnai durumlar oluyor ve romun kalıntısı kalıyor bir yerden sorun çıkıyor. Bu temiz kurulumu her romdan önce yapıyorum stock'ta olsa custom'da olsa yapıyorum. Gram kasma vs olmuyor

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Bazen istisnai durumlar oluyor ve romun kalıntısı kalıyor bir yerden sorun çıkıyor. Bu temiz kurulumu her romdan önce yapıyorum stock'ta olsa custom'da olsa yapıyorum. Gram kasma vs olmuyor
Sen hangi romdasin

baskahmet

baskahmet

Üye
Ultraslan ekran süreni ve pile girip o görüntüyü atar mısn mrk ettim :)

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
Buda benden şarj :)

Üst Alt