baskahmet
Üye
Aynen sonra kurcan romutemiz bir kurulum için
s5 lolipop v2.0 kurmadanmı yapıcak bunları
Aynen sonra kurcan romutemiz bir kurulum için
s5 lolipop v2.0 kurmadanmı yapıcak bunları
O zaman cm12 veya stock yükleben telefonu kullanmıyorum ki okulda sınıftakiler retricadan fotoğraf çekiniyor (parlaklık otomatik te -5 te) 3g açıp 2-3 tenefüs whatsapp bu kadar ama çok şarj yiyior
bu kadarına gerek yok stock 4.4.2 kullanıyorsa hesap ayarlarından virileeri sıfırla demesi yeterli sonrasında cwm yükleyip rom kurulumu yapacak zaten amaç olan sistem üzerine kurmak değilmi ?Aynen sonra kurcan romu
eğer bu romu kullanıyorsan telefonuna biraz zaman ver şarj kunusu zamanla yerine oturacaktır.ben telefonu kullanmıyorum ki okulda sınıftakiler retricadan fotoğraf çekiniyor (parlaklık otomatik te -5 te) 3g açıp 2-3 tenefüs whatsapp bu kadar ama çok şarj yiyior
Bilmediğin şeyler var. Benim dediğin gibi kurarsa daha iyi sonuç alır.bu kadarına gerek yok stock 4.4.2 kullanıyorsa hesap ayarlarından virileeri sıfırla demesi yeterli sonrasında cwm yükleyip rom kurulumu yapacak zaten amaç olan sistem üzerine kurmak değilmi ?
eğer bu romu kullanıyorsan telefonuna biraz zaman ver şarj kunusu zamanla yerine oturacaktır.
bilmediğimizi anlat ki aydınlanalım varsa açığımızı kapatalım ...Bilmediğin şeyler var. Benim dediğin gibi kurarsa daha iyi sonuç alır.
Yeni bir sistemin üzerine yüklersen romun kalıntıları kalır. Çok verim alamassın ama dediğim gibi kurarsan romu 0 sistemin üzerine kurduğun için daha fazla verim alabilirsinbilmediğimizi anlat ki aydınlanalım varsa açığımızı kapatalım ...
Rica ederim. Titanium backup kurup kullanmadığın uygulamaları kaldır biraz daha şarj iyi olacaktıreskisi kadar takılmıyor. bu forumdakilerin hakkını ödeyemem herkez çok iyi yardım ediyor. şarj da inşallah inecek özellikle @baskahmet sana teşekkür ederim en küçük sorunda bile yardım ettiğin için.
Bazen istisnai durumlar oluyor ve romun kalıntısı kalıyor bir yerden sorun çıkıyor. Bu temiz kurulumu her romdan önce yapıyorum stock'ta olsa custom'da olsa yapıyorum. Gram kasma vs olmuyorbir sonraki yüklememde değin gibi yapacam bakalım ne kadar faydalı olcak birde bu zamana kadarki tüm kurulumlarımı ken yöntemimle yaptım hiç sıkıntı yaşamadım
Sen hangi romdasinBazen istisnai durumlar oluyor ve romun kalıntısı kalıyor bir yerden sorun çıkıyor. Bu temiz kurulumu her romdan önce yapıyorum stock'ta olsa custom'da olsa yapıyorum. Gram kasma vs olmuyor
Arjantin kitkat 1. SürümSen hangi romdasin
Vov guzel yinemi kalibre yaptinBuda benden şarj![]()
Evet. Her rom yükleyişimde yapıyorumVov guzel yinemi kalibre yaptin

Ulkeler arasi rom farki oluyomu stockEvet. Her rom yükleyişimde yapıyorum![]()
Evet bazen öyle bir durum olabiliyor...Ulkeler arasi rom farki oluyomu stock