Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
lollipop v2 yi indirdim ama kurmadım.
sınavlar falan var uğraşmak istemiyorum. Çarşamba falan yüklerim heralde bilmiyorun. Cm12 de yükleyebilirim. Aslında stocktan memnunm. Ful parlaklık ve fu ll wifi ile 5 saati geçen bi ekran süresi aldım.
Stockta nasil basarili oldn sarj konusunda

djraghav

djraghav

Üye
rom güzel ama bazen çok kasıyor birde şarj çabuk bitiyor.

djraghav

djraghav

Üye
Temiz kurulum derken telefon gercekten kasıyor ben sadece wipe Data yapıp yükledim daha otesı mı Var. klavye fena kasıyor bu arada

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Temiz kurulum derken telefon gercekten kasıyor ben sadece wipe Data yapıp yükledim daha otesı mı Var. klavye fena kasıyor bu arada
ohooo sıralama şöyle olcak;
wipe data/cache
dalvik cache
format system/data/cache sonrada sdcardı formatla yani telefonun hafıza kartını bu kadar işte

• Beğen
Tepkiler: djraghav
baskahmet

baskahmet

Üye
aynen ultraslanın dediği gibi kurcan. Yoksa işin yaş ben arjantin 4.4.2 sini kurdum bu s5 romlar bana göre değil

djraghav

djraghav

Üye
ohooo sıralama şöyle olcak;
wipe data/cache
dalvik cache
format system/data/cache sonrada sdcardı formatla yani telefonun hafıza kartını bu kadar işte
ben daha yeniyim ilgili konu linki atarmısın veya detaylı anlatırmısın

baskahmet

baskahmet

Üye
ben daha yeniyim ilgili konu linki atarmısın veya detaylı anlatırmısın
dostum ben anlatayım. Cwm girdin ya ilk önce wipe data yap sonra wipe cache partition. Sonra gel advanced bölümüne dalvik cache yap. Sonra mounst and storege bölümnden format/system format/preload format/cache format/data yap sonra kur romunu

• Beğen
Tepkiler: djraghav
djraghav

djraghav

Üye
hafıza kartının içindekiler gidermi ?
bu arada teşekkürler

djraghav

djraghav

Üye
tamam sağol
bide format/preload yok sadece system data cache sdcard external_sd data and/data/media (/sdcard) var preload yerine hangisini seçicem
?
@baskahmet
ultrsa aslanın dediği gibi yaptım externalcard dan seç diyorum no files found diyo ben şimdi bunu kapatsam romu içine atsam bu işlemleri yapmasam direk romu kursam olurmu ?
hafıza kartını bağlıcam bilgisayara
@baskahmet abi bi yardım edermisin gene brick etcem galiba
istemeden telefonu kapattım brick oldu galiba açılıyodu hemen bataryayı çıkarttım s4 mini yazısınds tkılı kaldı

baskahmet

baskahmet

Üye
tamam sağol
bide format/preload yok sadece system data cache sdcard external_sd data and/data/media (/sdcard) var preload yerine hangisini seçicem
?
@baskahmet
ultrsa aslanın dediği gibi yaptım externalcard dan seç diyorum no files found diyo ben şimdi bunu kapatsam romu içine atsam bu işlemleri yapmasam direk romu kursam olurmu ?
hafıza kartını bağlıcam bilgisayara
@baskahmet abi bi yardım edermisin gene brick etcem galiba
istemeden telefonu kapattım brick oldu galiba açılıyodu hemen bataryayı çıkarttım s4 mini yazısınds tkılı kaldı
Download moda al stok rom yükle

djraghav

djraghav

Üye
format externalcard yapmadım diğer formatları yaptım romu yüklüyorum
düzelttim cmw ye tekrar girip bu sefer dediğim gibi externalcard a bişey yapmadım

baskahmet

baskahmet

Üye
format externalcard yapmadım diğer formatları yaptım romu yüklüyorum
düzelttim cmw ye tekrar girip bu sefer dediğim gibi externalcard a bişey yapmadım
Sen çok acele ediyosun. Bilip bilmeden iş yapıyorsun. Böyle giderse telefonun elinde kalır...

djraghav

djraghav

Üye
tamam acele etmicem bi daha telefon elimde kalsın istemiyorum zaten bu romun şarj süresi düzeltilirse bundan vazgeçmem

baskahmet

baskahmet

Üye
tamam acele etmicem bi daha telefon elimde kalsın istemiyorum zaten bu romun şarj süresi düzeltilirse bundan vazgeçmem
Böyle yaparsan elinde kalacak ama. Şarj süresi kullanıcıdan kullanıcıya değişir. Misal ben 5 saat sen 3 saat ekran süresi alırsın. Değişir..

djraghav

djraghav

Üye
ben telefonu kullanmıyorum ki okulda sınıftakiler retricadan fotoğraf çekiniyor (parlaklık otomatik te -5 te) 3g açıp 2-3 tenefüs whatsapp bu kadar ama çok şarj yiyior

baleria

Üye
temiz bir kurulum için
dostum ben anlatayım. Cwm girdin ya ilk önce wipe data yap sonra wipe cache partition. Sonra gel advanced bölümüne dalvik cache yap. Sonra mounst and storege bölümnden format/system format/preload format/cache format/data yap sonra kur romunu

s5 lolipop v2.0 kurmadanmı yapıcak bunları

Üst Alt