Format atılmış olarak geri açarsınoperadan inmezse onu da denicem
acil yardım cmw yi açtım telefonun hafızası gözüküyo ama harici hafıza kartı (sdcard1) göükmüyor rom onun içinde wipe data yaptım rebot dersem ne olur yardım edin cardı görümüyor
Ayni kalbirasyon galibaS5 lollipop romda bataryayı tekrar kalibre ettim. 20 dk ekran süresi verdi hala şarj 100aktif kullanıyorum ama gitmedi hala

Cozdunmu sorunuoperadan inmezse onu da denicem
acil yardım cmw yi açtım telefonun hafızası gözüküyo ama harici hafıza kartı (sdcard1) göükmüyor rom onun içinde wipe data yaptım rebot dersem ne olur yardım edin cardı görümüyor
Hocam 41dk ekran açık kullandım şarj daha gitmedi rekor bu dünya s4 mini tarihindeAyni kalbirasyon galiba![]()

Oha super nasi yaptin ya bizde faydalanalimHocam 41dk ekran açık kullandım şarj daha gitmedi rekor bu dünya s4 mini tarihinde![]()

Oha super nasi yaptin ya bizde faydalanalim![]()
Yeniden başlattım teli şarj 67 ye indi. Gösterge bozuktu galiba. 2 kere kalibrasyon yaptım da oldu. Ben yine kitkat atıcamSuper ya nasi yaptigini soyle bari meslek sirri deme bizde faydalanalim![]()
Simdi benim 80 sarjim var yeniden baslatip kalibremi ediimYeniden başlattım teli şarj 67 ye indi. Gösterge bozuktu galiba. 2 kere kalibrasyon yaptım da oldu. Ben yine kitkat atıcam
EvetSimdi benim 80 sarjim var yeniden baslatip kalibremi ediim
nasıl yapıcamChrome engeli soyle dosya indikten sonra chrome den indirelenlere gelip dosyayi kurtar i sec o kadar
sdcard1 goreneyen arkadasim sen
Cm recevery modunda sdcard1 default olarak formatla ama hrrsey silinir
Rom nasilproblemimi çözdüm
kalibre ettikten sonra ani şarj düşüşleri oluyor. romu 1 hafta kullan. alışıyor telefon. 30 şarj gitmesi iyi. demekki %30 luk kısım şarj olmamış. bi diğer şarjda bu tamamlanır. 1 hafta sonra tam netice alırsın.Ekran süren çok az. Ekranın 27 dk açık kalmış 9 şarj gitmiş. Çok az. Bide bu gece upsm ye alıp yattım yav tam 30 şarj gitmiş. Nası olur ya
Sen hangi romdasinkalibre ettikten sonra ani şarj düşüşleri oluyor. romu 1 hafta kullan. alışıyor telefon. 30 şarj gitmesi iyi. demekki %30 luk kısım şarj olmamış. bi diğer şarjda bu tamamlanır. 1 hafta sonra tam netice alırsın.
lollipop v2 yi indirdim ama kurmadım.Sen hangi romdasin