Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

djraghav

djraghav

Üye
operadan inmezse onu da denicem
acil yardım cmw yi açtım telefonun hafızası gözüküyo ama harici hafıza kartı (sdcard1) göükmüyor rom onun içinde wipe data yaptım rebot dersem ne olur yardım edin cardı görümüyor

baskahmet

baskahmet

Üye
acil yardım cmw yi açtım telefonun hafızası gözüküyo ama harici hafıza kartı (sdcard1) göükmüyor rom onun içinde wipe data yaptım rebot dersem ne olur yardım edin cardı görümüyor
Format atılmış olarak geri açarsın

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Chrome engeli soyle dosya indikten sonra chrome den indirelenlere gelip dosyayi kurtar i sec o kadar
sdcard1 goreneyen arkadasim sen
Cm recevery modunda sdcard1 default olarak formatla ama hrrsey silinir

baskahmet

baskahmet

Üye
S5 lollipop romda bataryayı tekrar kalibre ettim. 20 dk ekran süresi verdi hala şarj 100 :D aktif kullanıyorum ama gitmedi hala

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Cozdunmu sorunu

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Super ya nasi yaptigini soyle bari meslek sirri deme bizde faydalanalim :D

baskahmet

baskahmet

Üye
Super ya nasi yaptigini soyle bari meslek sirri deme bizde faydalanalim :D
Yeniden başlattım teli şarj 67 ye indi. Gösterge bozuktu galiba. 2 kere kalibrasyon yaptım da oldu. Ben yine kitkat atıcam

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
djraghav

djraghav

Üye
hala görmüyor sdcard1 i
sd cardi bile değiştirdim görmüyor sdcard 1 i görmüyor sdcard a atsam yani telefonun hafızasına wipe data yaprığımda gidermi ?
suan rusya stock romdayım
yukardali cevapları görmemiştim
Chrome engeli soyle dosya indikten sonra chrome den indirelenlere gelip dosyayi kurtar i sec o kadar
sdcard1 goreneyen arkadasim sen
Cm recevery modunda sdcard1 default olarak formatla ama hrrsey silinir
nasıl yapıcam

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
@baskahmet 100 olunca sarjdan cekince 99a dustu 2 kez denedim ayni sey oldu

djraghav

djraghav

Üye
problemimi çözdüm

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
32hakan

32hakan

Üye
Ekran süren çok az. Ekranın 27 dk açık kalmış 9 şarj gitmiş. Çok az. Bide bu gece upsm ye alıp yattım yav tam 30 şarj gitmiş. Nası olur ya
kalibre ettikten sonra ani şarj düşüşleri oluyor. romu 1 hafta kullan. alışıyor telefon. 30 şarj gitmesi iyi. demekki %30 luk kısım şarj olmamış. bi diğer şarjda bu tamamlanır. 1 hafta sonra tam netice alırsın.

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
kalibre ettikten sonra ani şarj düşüşleri oluyor. romu 1 hafta kullan. alışıyor telefon. 30 şarj gitmesi iyi. demekki %30 luk kısım şarj olmamış. bi diğer şarjda bu tamamlanır. 1 hafta sonra tam netice alırsın.
Sen hangi romdasin

32hakan

32hakan

Üye
Sen hangi romdasin
lollipop v2 yi indirdim ama kurmadım.
sınavlar falan var uğraşmak istemiyorum. Çarşamba falan yüklerim heralde bilmiyorun. Cm12 de yükleyebilirim. Aslında stocktan memnunm. Ful parlaklık ve full wifi ile 5 saati geçen bi ekran süresi aldım.

Üst Alt