Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
yani nandroidi indiricem yedekleme olacak sonra hafıza kartına atıcam yani sd cart sonrada philz touch recoverden restore from sd cart 1 deyip kurucam öylemi ?
Aynen öyle :) ama ben yedeği kurduktan sonra wipe data yaparım. Tertemiz stock olsun diye.
Bi de samsugla alakalı tüm uygulamalar ı kaldırmışımdır. Her yedek yukledigimde uygulama kaldırmak için uğraşmıyorum.

Telefonu alttaki gibi kullanıyorum. Bunun dışında En fazla 7-8 uygulama eklerim...

baskahmet

baskahmet

Üye
aa nası kaldırıyorsun kaldırınca bir sorun olmuyosa link verde bende kaldırayım her daim rootluyum 4.4.2 :) verde ram ve telefon biraz rahatlasın be kardeş :D

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
aa nası kaldırıyorsun kaldırınca bir sorun olmuyosa link verde bende kaldırayım her daim rootluyum 4.4.2 :) verde ram ve telefon biraz rahatlasın be kardeş :D
Titanium backup adlı uygulamayla istediğin uygulamayı kaldırabilirsin.
Google playde mevcut.
Ayrıca google dan "rootlu telefonda olması gerekenler" diye arat herşeyi detaylı bir şekilde öğrenebilirsin :)

baskahmet

baskahmet

Üye
bu arada kurdum busybox felan diyo onuda kurdum hala busybox diye bi ekran geliyor şunun yedeğini alayım da içim rahatlasın
bu sorunuma da bakarsan super olur :)

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
bu arada kurdum busybox felan diyo onuda kurdum hala busybox diye bi ekran geliyor şunun yedeğini alayım da içim rahatlasın
bu sorunuma da bakarsan super olur :)
Busybox kurmana gerek yoktu bildiğim kadarıyla :)
Aşağıdaki resimleri incele

Nandroidi aç

Custom backup

Quick backup

baskahmet

baskahmet

Üye
Inceledm de bende busybox diyo hala tamam cozuldu sorun hemen yedekliyorum teli sagolasin

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
baskahmet

baskahmet

Üye
Tamamdir dedigin backupu yaptim hemen 2 saniyede bitirdi save location view android manager diyor hangisini secicem birde 2 saniyede bitirdi eksik mi yedek aldi

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdir dedigin backupu yaptim hemen 2 saniyede bitirdi save location view android manager diyor hangisini secicem birde 2 saniyede bitirdi eksik mi yedek aldi
Iki saniyede bitmemesi lazım. Problem var.
Ekran resmini çekebilir misin

Ya da uygulama ayarlarından nandroidin verilerini sil sonra hiçbirşeye dokunmadan tekrar quick backuptan yedek al

baskahmet

baskahmet

Üye
2 saniyede aldi yine sorun mu var resm cektm de mobldeym atcak yer yok
Bak giriyom nandroide zaten direk quickbackup cikiyo ona tikloyom 2 saniye suruyo yardmedeblrmisb

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
2 saniyede aldi yine sorun mu var resm cektm de mobldeym atcak yer yok
Bak giriyom nandroide zaten direk quickbackup cikiyo ona tikloyom 2 saniye suruyo yardmedeblrmisb
Bir problem var o zaman. Ben böyle sorun yaşamadım ki

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Tapatalk uygulamasını indir. Maxicep i oradan kullan. En azından resim atabilirsin

baskahmet

baskahmet

Üye
Custom rom a girdim senin ayarlarini yaptm ama yine olmadi giriyorum yedelledigine 148 kb kaldiraym sen bana senn versiyonun apk dosyasini at ondan yapayim

baskahmet

baskahmet

Üye
Tapatalkdaym snn versiyonun apk verr msn

baskahmet

baskahmet

Üye
2 saniye sonra boyle bisey cikiyor

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Custom rom a girdim senin ayarlarini yaptm ama yine olmadi giriyorum yedelledigine 148 kb kaldiraym sen bana senn versiyonun apk dosyasini at ondan yapayim
Apk sını da versem değişmez ki aynı yerden indirdik :)
Bak uygulama ayarlarından nandroidin verilerini komple sil.
Uygulamayı tekrar aç ve ayarlarla uğraşmada direk quick backup tan start yap

baskahmet

baskahmet

Üye
Yok ben farkli yerden indirdim ama suan yuklu degl en iyisi sen indrdgn yern apk at

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlarla hiç uğraşma dediğim gibi direkt quick backup tan başlat

baskahmet

baskahmet

Üye
Tamam bkle 1 dk

baskahmet

baskahmet

Üye