Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Sari yazi bendede var root sifirlama programi var onu denerseniz sifirliyor orjinale donuyor costum lar ofical oluyor yalniz gecen kurdum gece neti kapattim yattim sabah bi baktim net acik mb sorgulamasi yaptim 400 mb yemis nasil oldu bende anlamadim sizdede oldumu bence pek guvenilir dil arti beta hatta bi kurulumu denedim i9195 a cevirdi telefonu iyi guzel kullanisli bisiye benziyor 400 mb gitmesi kafami karistirdi geri orjinal rom yukledim
Veri kullanımına baktınız mı hangi uygulama mb çekmiş.
Bulut uygulamaları kullanıyorsanız onlar çekmiş olabilir.
(Drop box, google drive, yandex disk)
Romla alakalı olduğunu sanmıyorum.

czary01

Üye
Veri kullanımına baktınız mı hangi uygulama mb çekmiş.
Bulut uygulamaları kullanıyorsanız onlar çekmiş olabilir.
(Drop box, google drive, yandex disk)
Romla alakalı olduğunu sanmıyorum.

bakmadım usta zaten kaldırmıstım belkı dedın (Drop box, google drive, yandex disk) uygulamaları programlarla ugrasırken acmıs olabılırım sence guvenılır bır rommu ondan sonra kurmadım en ıyı kurulum hangı seceneklerı deneyelım resımlı anlatım koyarsan sevınırm

• Beğen
Tepkiler: qradyant
qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
bakmadım usta zaten kaldırmıstım belkı dedın (Drop box, google drive, yandex disk) uygulamaları programlarla ugrasırken acmıs olabılırım sence guvenılır bır rommu ondan sonra kurmadım en ıyı kurulum hangı seceneklerı deneyelım resımlı anlatım koyarsan sevınırm
:) Ben şuan onu kullanmıyorum stock roma geçiş yaptim tekrar. Kurulum fotoğrafları yok ben de :) Müsait bir zamanda kurabilirsem fotoğraf çekmeye çalışırım. Ama hemen yapamam.

Ayrıca custom romlara tam anlamıyla güvenemezsin. Yazılımcı romun içine herhangi bi kod bırakıp, cihazimizdaki hesap bilgileri kendine gönderebilir.

Stabil ve güvenilirlik diyorsan Stocktan Şaşmayacaksin

kındefi

kındefi

Üye
ustam öncelikle teşekür ederim yüklemeyi yaptım serranos dev team ekranda kalıyor dakikalarca bekliyor acaba sorun nerde

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
ustam öncelikle teşekür ederim yüklemeyi yaptım serranos dev team ekranda kalıyor dakikalarca bekliyor acaba sorun nerde
Ben teşekkür ederim. Ben de aynı problemle karşılaşmıştım hatta açılmıyor diye bataryayı çıkarıp taktım telefonu yeniden başlattım, bu seferde sistem hata vermeye başladı.
O yüzden açılana kadar bekleyeceksin :)

kındefi

kındefi

Üye
ustam dun gece saat ikiden beri bekliyor
başka rom yüklediğimde aynı sorum devam ediyor ekranda setwaranti bit kernel yazısı cıkıyor

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
ustam dun gece saat ikiden beri bekliyor
başka rom yüklediğimde aynı sorum devam ediyor ekranda setwaranti bit kernel yazısı cıkıyor
Bataryayı çıkarıp tak bi. Başka romlarda da açılmıyorsa stock romu yükle, bu arada bahsettiğin sarı yazıya çözüm bulmuş değilim :)

Cagrig67

Üye
Yav arkadaşlar indirmeye basıyorum siteden indiriyorum, başlıyor baya gidiyor sonradan bir anda yüklendi diyor bakıyorum hasarlı diyor zipi. Bir an önce bir çaresini bulun ya da adam gibi bir yere upload edin kardeşim. Madem bilmiyorsun bu işleri yapma o zaman !

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Yav arkadaşlar indirmeye basıyorum siteden indiriyorum, başlıyor baya gidiyor sonradan bir anda yüklendi diyor bakıyorum hasarlı diyor zipi. Bir an önce bir çaresini bulun ya da adam gibi bir yere upload edin kardeşim. Madem bilmiyorsun bu işleri yapma o zaman !
Üzüntünüzü anlıyorum; ancak ufak bir araştırmayla dosyayı benim upload etmediğimi ya da sizin bağlantınızda bir problem olduğunu anlayabilirdiniz.

Kabalaşmaya gerek yok değil mi?

Cagrig67

Üye
Herkese selamlar. Ben bu ROMu yükledim telefona dokunmatik ekrandan kurulum olurken kerneli filan değiştirdim I9195 seçilyid I9190 seçtim filan sonra tamam dedim açıldı telefon durduruldu hatası veriyordu hep Google ile ilgili Tamam'a basıyorum ama yine geliyor bende Home tuşuna bastım yeniden başlattı o yaklaşık 6 saattir SAMSUNG yazısı yanıp sönüyor ACİL yardım edermsiniz bana ?
Cihazım : GT-I9190
Ya arkadaşlar ben bunu yükledim dokunmatik ekrandan kurulum yaptım son kez Tamama bastım sonra kaldı telefon SAMSUNG yazısı yanıp sönüyor yarın gezi var acil çözüm bulun arkadaşlar..

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Herkese selamlar. Ben bu ROMu yükledim telefona dokunmatik ekrandan kurulum olurken kerneli filan değiştirdim I9195 seçilyid I9190 seçtim filan sonra tamam dedim açıldı telefon durduruldu hatası veriyordu hep Google ile ilgili Tamam'a basıyorum ama yine geliyor bende Home tuşuna bastım yeniden başlattı o yaklaşık 6 saattir SAMSUNG yazısı yanıp sönüyor ACİL yardım edermsiniz bana ?
Cihazım : GT-I9190
Ya arkadaşlar ben bunu yükledim dokunmatik ekrandan kurulum yaptım son kez Tamama bastım sonra kaldı telefon SAMSUNG yazısı yanıp sönüyor yarın gezi var acil çözüm bulun arkadaşlar..
Orjinal romu yükle yarindan sonra bunu yüklersin olur mu. Önce işini hallet

czary01

Üye
Arkadaslar bu rom kurdum bakmadik yeri kalmadi orjinal romdaki resim alma menusunu bulamadim yokmu acaba kurulu olanvarsa bi bakabilirmi varsa nerde

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar bu rom kurdum bakmadik yeri kalmadi orjinal romdaki resim alma menusunu bulamadim yokmu acaba kurulu olanvarsa bi bakabilirmi varsa nerde
Kilit tuşu + ses azaltma tuşu olması lazım

baskahmet

baskahmet

Üye
evet romlara alıştım rom bizim işimiz bunu da yükliycem smdı :D
yavaş be 2 gb nedir ya :D uzun süre kullanılır mı bu 2-3 ay gibi sürelerde ? veya kurmamı önerir misiniz cm 12 kurdum lollipop tamam iyi güzelde fena şarj yiyor, bu da mı öyle yoksa kullanabilir miyim oyun performansı olsun ram ve şarj olsun önerir misiniz

• Beğen
Tepkiler: qradyant
qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
evet romlara alıştım rom bizim işimiz bunu da yükliycem smdı :D
yavaş be 2 gb nedir ya :D uzun süre kullanılır mı bu 2-3 ay gibi sürelerde ? veya kurmamı önerir misiniz cm 12 kurdum lollipop tamam iyi güzelde fena şarj yiyor, bu da mı öyle yoksa kullanabilir miyim oyun performansı olsun ram ve şarj olsun önerir misiniz
Ben önceden kurmuştum :) daha sonra kaldırdım çünkü uzun süreli kullanamıyorsun. Bugün değişiklik olsun diye tekrar kuracağım ama 2 saattir indirmeye çalışıyorum. Şuan% 98 de.

Farklı tecrübe yaşamak istiyorsan kur derim :) ama şunu bil varacağın yer yine stock rom

baskahmet

baskahmet

Üye
kardeş kuruyoruz kuruyoruz ben yine 4.4.2 ye dönüyorum :D ama bunuda kuracagım merak etme 1 saat kaldı diyor ya :D belkı yarınada sarkabilir ama kuracam abi karar verdim :D brick de oldu telefon farklı deneyim yasadım brickide gördüm ya korkum kalmadı :D ama kuracam ne zaman olursa olsun bi deniyecem sonunda yine 4.4.2 kurcam ama sorun yok odinimiz var :D
bu arada indi ama hatalı zip açılamıyor diyor 300mb indi durdu yardım et

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
kardeş kuruyoruz kuruyoruz ben yine 4.4.2 ye dönüyorum :D ama bunuda kuracagım merak etme 1 saat kaldı diyor ya :D belkı yarınada sarkabilir ama kuracam abi karar verdim :D brick de oldu telefon farklı deneyim yasadım brickide gördüm ya korkum kalmadı :D ama kuracam ne zaman olursa olsun bi deniyecem sonunda yine 4.4.2 kurcam ama sorun yok odinimiz var :D
bu arada indi ama hatalı zip açılamıyor diyor 300mb indi durdu yardım et
Kurulum yaparken odinle telefon arasi baglantiyi yi kesmedigin sürece telefona kolay kolay birşey olmaz, bağlantıyı kesersen anakart yanar bilesin :) Ayrıca yüklemelerde hata da alsan Sonuçta bir şekilde stock roma dönersin. O yüzden korkmaya gerek yok. Ama yedek almanı şiddetle öneririm. Çünkü ben pc olmadan stock a geri dönüyorum yedek sayesinde .)

Bu arada ben indirdim sorun olmadı, belki bağlantı kesildiyse indirme de hata vermiştir. Yeniden indirmen lazım

baskahmet

baskahmet

Üye
yedek alamıyorum program indiriyorum alamıyorum nandroid indirdim anlamadım sildim :D bi anlatırmısın bide yedekledik diyelim telefon bozuldu nası stock geri döneceğiz hem nandroid nasıl kullanılır nası yedeklenir hemde bozulursa stocka nası dönersin bi anlatırmısın
bende sorun var heralde tam 300mb kusur oluyo duruyor indi gösteriyo ama birşey yok lutfen upload edin veya baska site verin

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
yedek alamıyorum program indiriyorum alamıyorum nandroid indirdim anlamadım sildim :D bi anlatırmısın bide yedekledik diyelim telefon bozuldu nası stock geri döneceğiz hem nandroid nasıl kullanılır nası yedeklenir hemde bozulursa stocka nası dönersin bi anlatırmısın
Aslında bunun için konu açmak lazım çünkü detaylı bir anlatım yok nerdeyse.
1. Nandroidi indir.
2. quick backup tan yedeklemeyi başlat.
3. Telefonun hafızasında clockwordmod dizindeki backup dosyasını hafıza kartına taşı.

Yedeği içeri almak istersen de şu yolu izle...
#Cwm modunda backup and restore bölümünden restore from scdard1 linkine tıkla yedeği içeri al :)
Çok basit

baskahmet

baskahmet

Üye
yani nandroidi indiricem yedekleme olacak sonra hafıza kartına atıcam yani sd cart sonrada philz touch recoverden restore from sd cart 1 deyip kurucam öylemi ?

Üst Alt