Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
slm usta -> benim kullandığım sürüm (BETA 9) lınk yenıyebılınmı s4 minide I1990 kesın calsıyormu

Beta 9 u kaldırmışlar. Son sürüm olarak beta10 eklenmiş. Ayrıca önizlemeler kendi cihazımdan (S4 Mini) yani çalışıyor...

czary01

Üye
Usta peki cm11 kurdum hic hosuma gitmedi bu rom beta 10 nasil acaba denedinmi

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Usta peki cm11 kurdum hic hosuma gitmedi bu rom beta 10 nasil acaba denedinmi
Cm11 i de bunu da kullandım. Cm11 de kişiselleştirmenin ötesine gidemiyorsun ve o kadar da iyi bir yazılım değil.
Şahsen tavsiye de etmem.
Bu rom u da kullandım, stock rom tadında ve kullanışlı ama bataryayı cm11 gibi hızlı eritebiliyor.
Sürekli ve uzun süre kullanımda bazen hatalarla da karşılaşabiliyorsun. Ondan dolayı her daim stock romdan şaşmayın derim :)

czary01

Üye
Cm11 i de bunu da kullandım. Cm11 de kişiselleştirmenin ötesine gidemiyorsun ve o kadar da iyi bir yazılım değil.
Şahsen tavsiye de etmem.
Bu rom u da kullandım, stock rom tadında ve kullanışlı ama bataryayı cm11 gibi hızlı eritebiliyor.
Sürekli ve uzun süre kullanımda bazen hatalarla da karşılaşabiliyorsun. Ondan dolayı her daim stock romdan şaşmayın derim :)

Peki hocam cok tesekkur ederim verdin bilgiler icin rusya 4.4.2 ye gecsekmi tr guncellemeyimi bekleyelim genelde 4.4 resmi rus guncellemesinde batarya kullanim artisi var diyorlar 4.2.2 suanki kullandigimiz rom u da performasta iyi diyorlar 4.4.2 roma gecince geri 4.2.2 gecis yok doyorlar genel yorum bu ama gecen arkadaslar var sadece gectik diyorlar nassil gectikleri hakkinda detayli bilgi yok 4.4.2 rom kursak 4.2.2 gecisi olurmu sizce bi bilginiz varmi paylasirsaniz cok sevinirim usta

• Beğen
Tepkiler: qradyant
qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Peki hocam cok tesekkur ederim verdin bilgiler icin rusya 4.4.2 ye gecsekmi tr guncellemeyimi bekleyelim genelde 4.4 resmi rus guncellemesinde batarya kullanim artisi var diyorlar 4.2.2 suanki kullandigimiz rom u da performasta iyi diyorlar 4.4.2 roma gecince geri 4.2.2 gecis yok doyorlar genel yorum bu ama gecen arkadaslar var sadece gectik diyorlar nassil gectikleri hakkinda detayli bilgi yok 4.4.2 rom kursak 4.2.2 gecisi olurmu sizce bi bilginiz varmi paylasirsaniz cok sevinirim usta
Öncelikle rica ederin.
Ben şuan 4.4.2 Rus versiyonunu kullanıyorum. 4.2.2 ye geri dönülmez diye şehir efsanesi dönüp dolaşıyor ama bir kesinliği yok gibi. Ben denemedim ki zaten odinle aynı şekilde 4.2.2 yüklenebilir diye düşünüyorum. Yazılımsal uyumsuzluk olursa şayet cihaza donanımsal bir zarar vermez kanımca. Tabii siz yine de araştırın, benimkisi sadece tahmin. Şuan Elimin altında pc olsaydı deneyip kesin cevabı vermek isterdim :)

CrippledPedal

CrippledPedal

Üye
Benim telefonun GT-I9190 romu yükledim ancak açıldığında "com.android.systemui işlemi durdurdu" diye hata veriyor. kapatınca da telefonun ekranın açılıp kapanıyo. Sebebini bilen varmı acaba??

czary01

Üye
Benim telefonun GT-I9190 romu yükledim ancak açıldığında "com.android.systemui işlemi durdurdu" diye hata veriyor. kapatınca da telefonun ekranın açılıp kapanıyo. Sebebini bilen varmı acaba??

Usta ben yuklemedim ama her cwm yuklemeden sonra hard format atmak lazim benim bildim ben cm11 yuklemistim tel acilmadi arastirdim hard format atilmasigerekmis hard format atinca normal sorunsuz calisti bu romu indirip denicem sorun cikmassa yazarim
Öncelikle rica ederin.
Ben şuan 4.4.2 Rus versiyonunu kullanıyorum. 4.2.2 ye geri dönülmez diye şehir efsanesi dönüp dolaşıyor ama bir kesinliği yok gibi. Ben denemedim ki zaten odinle aynı şekilde 4.2.2 yüklenebilir diye düşünüyorum. Yazılımsal uyumsuzluk olursa şayet cihaza donanımsal bir zarar vermez kanımca. Tabii siz yine de araştırın, benimkisi sadece tahmin. Şuan Elimin altında pc olsaydı deneyip kesin cevabı vermek isterdim :)

Usta 4.4.2 den 4.2.2 gecen varmis once 4.4.2 kurup sonra bu beta 10 kuracam uzerine 4.2.2 kurup denicem gecis olacakmi olursa yazarim buraya

• Beğen
qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi

Wipe dataları yaptınız mı?

Usta ben yuklemedim ama her cwm yuklemeden sonra hard format atmak lazim benim bildim ben cm11 yuklemistim tel acilmadi arastirdim hard format atilmasigerekmis hard format atinca normal sorunsuz calisti bu romu indirip denicem sorun cikmassa yazarim

Usta 4.4.2 den 4.2.2 gecen varmis once 4.4.2 kurup sonra bu beta 10 kuracam uzerine 4.2.2 kurup denicem gecis olacakmi olursa yazarim buraya

Ondan haberim vardı. Custom romdan stock a geçiş. Sen yine de iyi araştır öyle yap

czary01

Üye

aynı sorun hata bende de olustu kurulumda bir yanlıslık yaptık galıba
Dun normal kurdum hic bir yere tik koymadim sorunsuz kuruldu s5 kurulum programlarinda muhtemelen donanimsal sorun olusuyor hatalar ondan olusuyor sadece kurulumda ileri yapin bir sorun cikmiyor

aliibayar

Üye
öncelikle teşekkürler telefon çok güzel oldu ama ayarlarda güvenlik yerine girince ayarlar dan atıyor. birde telefonun kendi fotograf düzenleme programıda hata veriyor. nasıl düzeltebilirim acaba? neyden kaynaklanıyordur?

czary01

Üye
öncelikle teşekkürler telefon çok güzel oldu ama ayarlarda güvenlik yerine girince ayarlar dan atıyor. birde telefonun kendi fotograf düzenleme programıda hata veriyor. nasıl düzeltebilirim acaba? neyden kaynaklanıyordur?

Kurulumda secimleri hatali girmissindir son kurulumlarda i9190 i sec 4 g seceneklerini pas gec orjinal s5 stock rom bolumunde miniyi sec bende sorunsuz calisti

dagaoglu31

dagaoglu31

Üye
com.android.systemui.işlemi durduruldu. hatası alıyorum acil çözüm ??

ogem54

Üye
wifi ve wifi alanı açılmıyo

kussor

kussor

Üye
Herşeyi yaptım oldu tüm özellikler çalışıyo teşekkür ederim ama OTA update gelmiş güncellemeyi indir diyorum bir hata nedeniyle indirilemedi diyor sizdede bu sorun varmı . 2. olarak romu kurdum (sadece bu romda değil diğer tüm romlarda oluyo) açılırken sol üst köşede sarı olarak Set warranty bit: kernel diyo nasıl düzeltirim şimdiden çok teşekkürler.

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Herşeyi yaptım oldu tüm özellikler çalışıyo teşekkür ederim ama OTA update gelmiş güncellemeyi indir diyorum bir hata nedeniyle indirilemedi diyor sizdede bu sorun varmı . 2. olarak romu kurdum (sadece bu romda değil diğer tüm romlarda oluyo) açılırken sol üst köşede sarı olarak Set warranty bit: kernel diyo nasıl düzeltirim şimdiden çok teşekkürler.

Güncellemeyi alamazsınız çünkü yetkisiz bir şekilde yükleme yapıldı, aynı problemi ben de yaşadım. Ayrıca bahsettiğiniz sarı yazıyı da çözüme kavuşturmuş değilim ki zaten pekte önemsiyorum.

kussor

kussor

Üye
sarı yazı sizdede varmı

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Ben de var başkasını bilmiyorum :)

kussor

kussor

Üye
Neyse herşey için teşekürler :)

• Beğen

czary01

Üye
sarı yazı sizdede varmı

Sari yazi bendede var root sifirlama programi var onu denerseniz sifirliyor orjinale donuyor costum lar ofical oluyor yalniz gecen kurdum gece neti kapattim yattim sabah bi baktim net acik mb sorgulamasi yaptim 400 mb yemis nasil oldu bende anlamadim sizdede oldumu bence pek guvenilir dil arti beta hatta bi kurulumu denedim i9195 a cevirdi telefonu iyi guzel kullanisli bisiye benziyor 400 mb gitmesi kafami karistirdi geri orjinal rom yukledim

Üst Alt