Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
Teşekkürler. Biraz fazla ram kullanıyor. Şarjı çok iyi değil. Stock'umdan memnum. Kemdime söz verdim bir daha rom yüklemiyecem diye. Yoksa telefon harab oluyor. Bence sende sabit bir romda kal artık

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Teşekkürler. Biraz fazla ram kullanıyor. Şarjı çok iyi değil. Stock'umdan memnum. Kemdime söz verdim bir daha rom yüklemiyecem diye. Yoksa telefon harab oluyor. Bence sende sabit bir romda kal artık
Bende bu romda kalmayi dusunuyorum ancak gecersem stocka gecerim baska rom degismem

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
:) Doğru yolu bulduğunuza sevindim

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
Tabi abi. Stocktan şaşmıyacaksın :)
Resmi cm12 çıktı ilgilenenlere duyurulur. Ama yüklemiyecem :)

baskahmet

baskahmet

Üye
Kullanıyorum. Ne root nede cwm var böyle daha rahatım. Greenify ve du battery saver pro kullanıyorum. Pro sunun apk sını internette bulabilirsiniz. Unutmadan bataryayı kalibre edin yoksa hiç verim alamazsınız. Stock rom'dan da şaşmayın. Programla da kalibre yapmayın. Elinizle temizce yapın..

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Kullanıyorum. Ne root nede cwm var böyle daha rahatım. Greenify ve du battery saver pro kullanıyorum. Pro sunun apk sını internette bulabilirsiniz. Unutmadan bataryayı kalibre edin yoksa hiç verim alamazsınız. Stock rom'dan da şaşmayın. Programla da kalibre yapmayın. Elinizle temizce yapın..
Kalibreyi nasil yaparim anlatabilirmisin :)

baskahmet

baskahmet

Üye
En temiz kalibreyi yapalım. Harfi harfine uyun. *#0228# kodunu tuşlayın. Battery status bölümü çıkacak. Orda quick restart butonuna 5 kere tıklayın. Her yapışınızda ekran kilitlenecek güç tuşuna basıp yeniden açıp quick restart butonuna tıklayın. Bu işlemi 5 kere yaptıktan sonra piliniz artacak veya azalacak. Telefonu kapatın. Bataryayı çıkarıp 2-3 dk bekleyin. Sonra bataryayı takın ancak 3-4 dk telefonu açmayın. Sonra telefonu açıp şarja takın. 100 e kadar kesintisiz şarj olsun ve mümkünse şarjda çok oynamayın. Kolay gelsin. En temiz kalibrasyon bu

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
En temiz kalibreyi yapalım. Harfi harfine uyun. *#0228# kodunu tuşlayın. Battery status bölümü çıkacak. Orda quick restart butonuna 5 kere tıklayın. Her yapışınızda ekran kilitlenecek güç tuşuna basıp yeniden açıp quick restart butonuna tıklayın. Bu işlemi 5 kere yaptıktan sonra piliniz artacak veya azalacak. Telefonu kapatın. Bataryayı çıkarıp 2-3 dk bekleyin. Sonra bataryayı takın ancak 3-4 dk telefonu açmayın. Sonra telefonu açıp şarja takın. 100 e kadar kesintisiz şarj olsun ve mümkünse şarjda çok oynamayın. Kolay gelsin. En temiz kalibrasyon bu
tamam şuan 100 olmasını bekliyorum bide greenifiyi nasıl rootsuz kullanıyosun :)

baskahmet

baskahmet

Üye
QUOTE="Ultraslan8, post: 7469957, member: 2526769"]tamam şuan 100 olmasını bekliyorum bide greenifiyi nasıl rootsuz kullanıyosun :)[/QUOTE]
dene gör. Bu arada şarjım 76 sürem 1 saat 55 dk :)) kalivre işe yarıyor

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
QUOTE="Ultraslan8, post: 7469957, member: 2526769"]tamam şuan 100 olmasını bekliyorum bide greenifiyi nasıl rootsuz kullanıyosun :)
dene gör. Bu arada şarjım 76 sürem 1 saat 55 dk :)) kalivre işe yarıyor[/QUOTE]
greenifiy kullanmasamda olur yani dimi :)

baskahmet

baskahmet

Üye
Sen bilirsin. Ama çok faydası var benimki kadar süre alamayabilirsib

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Sadece du baterry saveri yukledim

baskahmet

baskahmet

Üye
Sen bilirsin ama Greenify vazgeçilmez uygulamam

baskahmet

baskahmet

Üye
Kardeş tapatalktan resim atılmıyor hata var

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
baskahmet

baskahmet

Üye
Fena değil. Greenify kullansan arkaplanda görmwdiğin çalışan uygulamaları kapatır daha iyi alırsın. Uygulamaları devre dışı bırak. Sadece whatsapp indir. Facebook a felan tarayıcıdan hir. Chrome kullanma. Dediklerimi yap iyi alırsın

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Arkadaslar dun gece bir kac tane apk sildim simdi ayarlardan duvar kagidina girdiğimde ayarlar durduruldu hatası aliyorum duvar kağıdı apk ismini bilen var mi?

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Fena değil. Greenify kullansan arkaplanda görmwdiğin çalışan uygulamaları kapatır daha iyi alırsın. Uygulamaları devre dışı bırak. Sadece whatsapp indir. Facebook a felan tarayıcıdan hir. Chrome kullanma. Dediklerimi yap iyi alırsın
Greenifide uygulamalari uyuturken hizlica ayarlara girip biseyi kapatiyo cikiyo her uyuttugumda boylemi olcak :(

Üst Alt