Bende bu romda kalmayi dusunuyorum ancak gecersem stocka gecerim baska rom degismemTeşekkürler. Biraz fazla ram kullanıyor. Şarjı çok iyi değil. Stock'umdan memnum. Kemdime söz verdim bir daha rom yüklemiyecem diye. Yoksa telefon harab oluyor. Bence sende sabit bir romda kal artık
Valla aga bende suan stocktayim sarj icin bisi kullaniyomusunTabi abi. Stocktan şaşmıyacaksın
Resmi cm12 çıktı ilgilenenlere duyurulur. Ama yüklemiyecem![]()

Kalibreyi nasil yaparim anlatabilirmisinKullanıyorum. Ne root nede cwm var böyle daha rahatım. Greenify ve du battery saver pro kullanıyorum. Pro sunun apk sını internette bulabilirsiniz. Unutmadan bataryayı kalibre edin yoksa hiç verim alamazsınız. Stock rom'dan da şaşmayın. Programla da kalibre yapmayın. Elinizle temizce yapın..

tamam şuan 100 olmasını bekliyorum bide greenifiyi nasıl rootsuz kullanıyosunEn temiz kalibreyi yapalım. Harfi harfine uyun. *#0228# kodunu tuşlayın. Battery status bölümü çıkacak. Orda quick restart butonuna 5 kere tıklayın. Her yapışınızda ekran kilitlenecek güç tuşuna basıp yeniden açıp quick restart butonuna tıklayın. Bu işlemi 5 kere yaptıktan sonra piliniz artacak veya azalacak. Telefonu kapatın. Bataryayı çıkarıp 2-3 dk bekleyin. Sonra bataryayı takın ancak 3-4 dk telefonu açmayın. Sonra telefonu açıp şarja takın. 100 e kadar kesintisiz şarj olsun ve mümkünse şarjda çok oynamayın. Kolay gelsin. En temiz kalibrasyon bu

dene gör. Bu arada şarjım 76 sürem 1 saat 55 dkQUOTE="Ultraslan8, post: 7469957, member: 2526769"]tamam şuan 100 olmasını bekliyorum bide greenifiyi nasıl rootsuz kullanıyosun![]()
) kalivre işe yarıyor[/QUOTE]
sstocktan bikaç ekran görüntüsü yollarmısın merak ettimSen bilirsin ama Greenify vazgeçilmez uygulamam
senin stocku 
Kardeş tapatalktan resim atılmıyor hata var
Greenifide uygulamalari uyuturken hizlica ayarlara girip biseyi kapatiyo cikiyo her uyuttugumda boylemi olcakFena değil. Greenify kullansan arkaplanda görmwdiğin çalışan uygulamaları kapatır daha iyi alırsın. Uygulamaları devre dışı bırak. Sadece whatsapp indir. Facebook a felan tarayıcıdan hir. Chrome kullanma. Dediklerimi yap iyi alırsın