Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Arkadaslar
3 gundur S5 lollipop romu kullaniyorum herseyi calisiyir sarzi fena degil
1080 p video oynatma sorunu yok
Dedigim gibi butun uygulamalar calisir durumda yanliz birkaz uygulama ing ama ben onlari tr yaptim.
Kurulumuna gelince orikinal 4. 4. 2 rom kurulu olsun deniliyor ama ben S5 ploiki v3. 7 romunda gecis yaptim
Recovery modunda
Wipe data cache
Advanted sonra storeden format/data format/ sistem hepsini temizledim hatta bellek sdcard i bile formaladim sdcard1 degil
Sonra normal rom yukler gibi yukledim
Ben romu daha oncede yuklemistim birkac hata vermisti boylelikle kurarak hic hata vermedi

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Arkadaslar
3 gundur S5 lollipop romu kullaniyorum herseyi calisiyir sarzi fena degil
1080 p video oynatma sorunu yok
Dedigim gibi butun uygulamalar calisir durumda yanliz birkaz uygulama ing ama ben onlari tr yaptim.
Kurulumuna gelince orikinal 4. 4. 2 rom kurulu olsun deniliyor ama ben S5 ploiki v3. 7 romunda gecis yaptim
Recovery modunda
Wipe data cache
Advanted sonra storeden format/data format/ sistem hepsini temizledim hatta bellek sdcard i bile formaladim sdcard1 degil
Sonra normal rom yukler gibi yukledim
Ben romu daha oncede yuklemistim birkac hata vermisti boylelikle kurarak hic hata vermedi
S5 lolipopda sarj nasil stocka gore

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
S5 Lollipop port 1. 1 deyim gayet iyi akici antutu ya inanmam ama 20867 puan aldi

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
S5 lolipopda sarj nasil stocka gore
Soyle diyeyim sana aksam 18:30 cikardim sarzdan telefon elimimden hic dusmedi isim telefonla cunku net hep acik gorusme yaptim whatsaptan cok yazistim faceye girdim top elevenda macimi oynadim sarz an itibariyla %47

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Soyle diyeyim sana aksam 18:30 cikardim sarzdan telefon elimimden hic dusmedi isim telefonla cunku net hep acik gorusme yaptim whatsaptan cok yazistim faceye girdim top elevenda macimi oynadim sarz an itibariyla %47
Cok iyi sen suan kullandigin o romun linkini atarmisin

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Son surumumu indiriyim

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Kurarken recoverydeki herseyi sil sdcarf1 haric
1+1

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye

Bu yani dimi

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Romu kurduktan sonra kullanmadugin uygulamalari kaldir ben ram temizleye bastigimda 597 ye kadar dusuyir

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Tamam benim attigim resimdeki surumumu indircem

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Kurarken full secip kur tamam mi ozel yukleme yapma tekrar diyorum recoveryden butun islemleri yap

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Dokunmatik ekranda kuruluma devam edeceksin orda yanlis hatirlamiyorsam custom u secme full sec devam et

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Dokunmatik ekranda kuruluma devam edeceksin orda yanlis hatirlamiyorsam custom u secme fu ll sec devam et
tamamdır saolasın bide hangi uygulamaları kaldırdıın onuda söylersen çok süper olcak şuan rom iniyo :)
ordamısın @Samsungw_53

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Kisiden kisiye farklilik gosterir ben samsung un uygulamalari kaldirdim bayagi uygulama kaldirdim sende kullanmayacaklari kaldir ama dedigim gibi birkac uygulama ing ama tr yaptim veririm onlar yuklersin tr olur

Üst Alt