Ultraslan8
Üye
O.d. ne demekYok. Ekran süresini kötü almak istemiyorum. 40 şarj gitti 3 saat 10 dk sure verdi. Harika. Sağol tekrardan

O.d. ne demekYok. Ekran süresini kötü almak istemiyorum. 40 şarj gitti 3 saat 10 dk sure verdi. Harika. Sağol tekrardan

Tapatalk kullan forumda gezenerken daha rahat edersin. Ayrıca çoklu pencere s4 mini de kullanışlı olmuyor tavsiye etmem. Ekran küçükLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Coklu pencere ekran resmi ayni resimdeki gibi oluyor
Play storede var hocam. Mx player yazın önünüzde [emoji3]mx player linki atarmısınız![]()
Yazamassın
Burda altta yazzan durdurma dugmesi yerine vodafone yadabaska bisey nasi yazarim
Bi süre kullan bakalım anormallik ne oluyor@qradyant Halim abi al sana anormal sonuç. Rusya kitkat ilk sürüm [emoji3] [emoji14]

Ya hicmi degistiremem programla filanYazamassın
Eskiyor. Normale mi dönüyor yoksa. Aman ya sakın. Ciddi misin ya [emoji3]Bi süre kullan bakalım anormallik ne oluyor![]()

kendi kendine birden tak diye yüzde 2-3 şarj iniyoBen bunu önceden kullanmıştım. Şuan rom yükleme isteğim yok çünkü yine stock a dönüşüm yapacağımı biliyorum. Hiçbir custom rom %100 çalışır değil, illa yazılımsal olarak müdahele etmek zorunda kalıyoruz. Stock o yüzden rahat. Şarj ı hızlı bitiyor ama diğer romlara nazaran daha stabil, bunu satıp iphone almayı düşünüyorumEskiyor. Normale mi dönüyor yoksa. Aman ya sakın. Ciddi misin ya [emoji3]
nası rom iyimi beyler
@qradyant Halim abi dediğin tuttu 2 gün sonra mal oldu stokkendi kendine birden tak diye yüzde 2-3 şarj iniyo
@qradyant halim abi ve beyler, şu linkteki romu kurdum. S5 mini rom bi nevi. Hiç kasmıyor gram kasma yok. Çoklu pencere var. Videoda s5 rom gibi çok az kasıyor. S5 Rom bende baya kasıyordu. Bu bi nevi s5 mini rom oldugu için kasmıyor. Optik okuyucu ,çoklu pencere, elle ekran görüntüsü alma vb. İsterseniz deniye bilirsiniz. Direk link vereyim. Cwm den flaslayacaksınız. Denemenizi tavsiye ediyorum
Yandex linki:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Google drive linki :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

gördüğüm herkes bunu bırakıp iphone alıyo. Başka forumdada 3 kişi bunları satıp biri g2 , diğeri 4s, diğeride z2 aldı :SBen bunu önceden kullanmıştım. Şuan rom yükleme isteğim yok çünkü yine stock a dönüşüm yapacağımı biliyorum. Hiçbir custom rom %100 çalışır değil, illa yazılımsal olarak müdahele etmek zorunda kalıyoruz. Stock o yüzden rahat. Şarj ı hızlı bitiyor ama diğer romlara nazaran daha stabil, bunu satıp iphone almayı düşünüyorum![]()
Benim telefonla problemim yok [emoji18]gördüğüm herkes bunu bırakıp iphone alıyo. Başka forumdada 3 kişi bunları satıp biri g2 , diğeri 4s, diğeride z2 aldı :S
peki abi sana kolay gelsinBenim telefonla problemim yok [emoji18]
Androidden dolayı sıkıntım var, sonuçta açık kaynaklı bi sistem lastik gibi nereye çekersen oraya gidiyor o yüzden belli bir sağlam temeli yok, zaten yeterince romla uğraştım belli bi noktadan sonra merak, yerini problemlere bırakıyor. Ayrica ios daha hızlı her ne kadar özgür olamasakta

Baska bi media player deneMx playerde kasiyo napcam ya