Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye

Coklu pencere ekran resmi ayni resimdeki gibi oluyor

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Video cekince videoyu izlerken kasiyo

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi

Coklu pencere ekran resmi ayni resimdeki gibi oluyor
Tapatalk kullan forumda gezenerken daha rahat edersin. Ayrıca çoklu pencere s4 mini de kullanışlı olmuyor tavsiye etmem. Ekran küçük

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
1080 p videolar kasiyor onun icin mxplayer kullan

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
mx player linki atarmısınız :)

baskahmet

baskahmet

Üye
@qradyant Bu arada bugün cwm den sistemi full silip, kitkatın ilk sürümünü yükledim. Çok anormal sonuçlar alıyorum. Helede şarj konusunda. Atacam birazdan resim

baskahmet

baskahmet

Üye
@qradyant Halim abi al sana anormal sonuç. Rusya kitkat ilk sürüm [emoji3] [emoji14]

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye

Burda altta yazzan durdurma dugmesi yerine vodafone yadabaska bisey nasi yazarim

baskahmet

baskahmet

Üye
Bi süre kullan bakalım anormallik ne oluyor :)
Eskiyor. Normale mi dönüyor yoksa. Aman ya sakın. Ciddi misin ya [emoji3]
nası rom iyimi beyler :D
@qradyant Halim abi dediğin tuttu 2 gün sonra mal oldu stok :D kendi kendine birden tak diye yüzde 2-3 şarj iniyo
@qradyant halim abi ve beyler, şu linkteki romu kurdum. S5 mini rom bi nevi. Hiç kasmıyor gram kasma yok. Çoklu pencere var. Videoda s5 rom gibi çok az kasıyor. S5 Rom bende baya kasıyordu. Bu bi nevi s5 mini rom oldugu için kasmıyor. Optik okuyucu ,çoklu pencere, elle ekran görüntüsü alma vb. İsterseniz deniye bilirsiniz. Direk link vereyim. Cwm den flaslayacaksınız. Denemenizi tavsiye ediyorum

Yandex linki:
Google drive linki :

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Eskiyor. Normale mi dönüyor yoksa. Aman ya sakın. Ciddi misin ya [emoji3]
nası rom iyimi beyler :D
@qradyant Halim abi dediğin tuttu 2 gün sonra mal oldu stok :D kendi kendine birden tak diye yüzde 2-3 şarj iniyo
@qradyant halim abi ve beyler, şu linkteki romu kurdum. S5 mini rom bi nevi. Hiç kasmıyor gram kasma yok. Çoklu pencere var. Videoda s5 rom gibi çok az kasıyor. S5 Rom bende baya kasıyordu. Bu bi nevi s5 mini rom oldugu için kasmıyor. Optik okuyucu ,çoklu pencere, elle ekran görüntüsü alma vb. İsterseniz deniye bilirsiniz. Direk link vereyim. Cwm den flaslayacaksınız. Denemenizi tavsiye ediyorum

Yandex linki:
Google drive linki :
Ben bunu önceden kullanmıştım. Şuan rom yükleme isteğim yok çünkü yine stock a dönüşüm yapacağımı biliyorum. Hiçbir custom rom %100 çalışır değil, illa yazılımsal olarak müdahele etmek zorunda kalıyoruz. Stock o yüzden rahat. Şarj ı hızlı bitiyor ama diğer romlara nazaran daha stabil, bunu satıp iphone almayı düşünüyorum :)

baskahmet

baskahmet

Üye
Ben bunu önceden kullanmıştım. Şuan rom yükleme isteğim yok çünkü yine stock a dönüşüm yapacağımı biliyorum. Hiçbir custom rom %100 çalışır değil, illa yazılımsal olarak müdahele etmek zorunda kalıyoruz. Stock o yüzden rahat. Şarj ı hızlı bitiyor ama diğer romlara nazaran daha stabil, bunu satıp iphone almayı düşünüyorum :)
gördüğüm herkes bunu bırakıp iphone alıyo. Başka forumdada 3 kişi bunları satıp biri g2 , diğeri 4s, diğeride z2 aldı :S

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
gördüğüm herkes bunu bırakıp iphone alıyo. Başka forumdada 3 kişi bunları satıp biri g2 , diğeri 4s, diğeride z2 aldı :S
Benim telefonla problemim yok [emoji18]
Androidden dolayı sıkıntım var, sonuçta açık kaynaklı bi sistem lastik gibi nereye çekersen oraya gidiyor o yüzden belli bir sağlam temeli yok, zaten yeterince romla uğraştım belli bi noktadan sonra merak, yerini problemlere bırakıyor. Ayrica ios daha hızlı her ne kadar özgür olamasakta

baskahmet

baskahmet

Üye
Benim telefonla problemim yok [emoji18]
Androidden dolayı sıkıntım var, sonuçta açık kaynaklı bi sistem lastik gibi nereye çekersen oraya gidiyor o yüzden belli bir sağlam temeli yok, zaten yeterince romla uğraştım belli bi noktadan sonra merak, yerini problemlere bırakıyor. Ayrica ios daha hızlı her ne kadar özgür olamasakta
peki abi sana kolay gelsin :)

• Beğen
Tepkiler: qradyant
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Mx playerde kasiyo napcam ya

Üst Alt