Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
S5 romu kurar gibi. Recvry gir wipe data yap instal zip zip from chose storege sd cart 1 de romu ve gapps kur reboot system now de

enveraras

Üye
hocam çok sağol önce rom sonra gapps dimi ???

baskahmet

baskahmet

Üye
Evet

enveraras

Üye
hocam kurdum güzel bişeye benziyo...:)ellerine sağlık çok sağol tavsiyen için...ğeki s5 proyect rc 3,2 ne kusuru vardı...

baskahmet

baskahmet

Üye
Onun linkini atarmisin. İndireyim bi telden indirecem mega atma

dagaoglu31

dagaoglu31

Üye
v3.1 rar arşivinde sorun mu var ??

mericblkc

Üye
ayarlarda güvenlik sekmesini açınca ayarlar durduruldu diyip çıkıyor ne yapıcam ekran kilidi oluşturmak istiyor ve birde güvenilmiyen uygulamaları açmak *.apk şeklindeki uygulamaları yükleyebilmek için yardım edermisiniz acil

djraghav

djraghav

Üye
ayarlarda güvenlik sekmesini açınca ayarlar durduruldu diyip çıkıyor ne yapıcam ekran kilidi oluşturmak istiyor ve birde güvenilmiyen uygulamaları açmak *.apk şeklindeki uygulamaları yükleyebilmek için yardım edermisiniz acil
aynı sorunu ebnde yaşıyorum telefonumu çok karıştırıyolar aynı zamanda apk kurmam lazım ve son olarak şarjım dayanmıyor ulrta güç tasarufunda bile 1kullanmadığım halde çok gitmiş şarjım normal olarak 2 dk da %1 şarj gidiyor ?

baskahmet

baskahmet

Üye
aynı sorunu ebnde yaşıyorum telefonumu çok karıştırıyolar aynı zamanda apk kurmam lazım ve son olarak şarjım dayanmıyor ulrta güç tasarufunda bile 1kullanmadığım halde çok gitmiş şarjım normal olarak 2 dk da %1 şarj gidiyor ?
Cm 12 veya stock roma doneblrsnz

baskahmet

baskahmet

Üye
burdan son surumu indir

• Beğen
Tepkiler: djraghav
djraghav

djraghav

Üye
ordan onu indiriyorum şuan da gapps ı indiremedim

djraghav

djraghav

Üye
teşekkürler ben bişey daha sorabilirmiyim sdcard1 hafıza kartımı sdcard mı ?

baskahmet

baskahmet

Üye
Sd cart 1 sd cart kardes

djraghav

djraghav

Üye
yani telefonun hafızası sdcard mı yoksa sdcard1 ?

baskahmet

baskahmet

Üye
sd cart kardeşim

Üst Alt