Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
KARDEŞİM YÜKLEYECEMDE BENİM TELEFON AÇILMIYOR !

SAMSUNG GALAXY S4 MİNİ GT-I9190 yazısı geliyor sonra kapanıyor sonra tekrar açılıyor bu hep böyle devam ediyor
Kardesim download mode al odinden stock rom yukle

nuhatd

nuhatd

Üye
Kardesim download mode al odinden stock rom yukle

Onuda denedim kardeşim

Türkiye romunu atıyorum odin ile fail hatası veriyor

Rusya romunu atıyorum tamam yüklüyor ama telefon açılmıyor...

Sadee samsung galaxy s4 mini fln yazısı ggeliyor ve kapanyor...

baskahmet

baskahmet

Üye
Onuda denedim kardeşim

Türkiye romunu atıyorum odin ile fail hatası veriyor

Rusya romunu atıyorum tamam yüklüyor ama telefon açılmıyor...

Sadee samsung galaxy s4 mini fln yazısı ggeliyor ve kapanyor...
Recovery gir wipe data ve wipe cache yap acilmasini bekle telin 5 dk

nuhatd

nuhatd

Üye
Onuda denedim telefon habire aynı tekrarı yapınca bir süre sonra bu resşm geliyor ve donuyor

baskahmet

baskahmet

Üye
Wipe data yap. Odinden farkli rom yukle. Acillmassa tekrar wipe yap. Sonra bekle, olmssa haber ver.

baskahmet

baskahmet

Üye
Durum ne dedigimi yaptin mi

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Hafiza kartini ve sim karti kesinlikle çıkart!
Cwm den wipe data factory / cache / partition işlemlerini gerçekleştir.
Advanced bölümünden tüm dizinleri formatla...

enveraras

Üye
arkadaşlar merhaba bu sabah s5 roomu kurdum...ama radyoyu açarken hata veriyor ve açılmıyor..işin ilginci bu sorun sadece bende mi var...
kendi soruma kendim cevap vereyim..benim yüklediğim rom rc 2 versiyonu imiş...şimdi rc 3,2 versiyonunu indiriyorum açıklama bölümünde radio fixed yazıyodu büyük ihtimal radyo sorunu çözüldü diyordu şimdi indirip bakıyorum......

baskahmet

baskahmet

Üye
arkadaşlar merhaba bu sabah s5 roomu kurdum...ama radyoyu açarken hata veriyor ve açılmıyor..işin ilginci bu sorun sadece bende mi var...
kendi soruma kendim cevap vereyim..benim yüklediğim rom rc 2 versiyonu imiş...şimdi rc 3,2 versiyonunu indiriyorum açıklama bölümünde radio fixed yazıyodu büyük ihtimal radyo sorunu çözüldü diyordu şimdi indirip bakıyorum......
RC 3.1 Var kardeşim. Siteden indiriyorum şuan. Rc 3.1 indiriyor.

enveraras

Üye
v 3,2 yükledim radyo çalışıyor ama şimdide arama ekranından ve ayarlarda bazı menüler ingilizce kalmış...çözümü varmıdır...

baskahmet

baskahmet

Üye

enveraras

Üye
hocam ilk başta 3.1 yükledim ota güncellemesi var dedi bende indirip yükledim...o zamanda ingilizceydi menünün bir kısmı..dediğniz cm 12 linkini verirmisiniz...

baskahmet

baskahmet

Üye
hocam ilk başta 3.1 yükledim ota güncellemesi var dedi bende indirip yükledim...o zamanda ingilizceydi menünün bir kısmı..dediğniz cm 12 linkini verirmisiniz...
buyur dostum son sürüm. Ben bir önceki sürümü kullanıyorum ama smdı gecicem indiriyeyim

enveraras

Üye
peki hocam bu cm12 s5 gibi mi yapıyo cihazı yoksa başka bi şekilmi veriyor..

baskahmet

baskahmet

Üye
peki hocam bu cm12 s5 gibi mi yapıyo cihazı yoksa başka bi şekilmi veriyor..
yok. Cm 12 lollipop 5.0 bir launcher var onu kuruyorsun bak şöyle oluyor :D lollipop + s5 :D ama gapps da lazım

enveraras

Üye
dahamı stabil hocam bu cm12 yani sarjdır hızdır falan yani...

baskahmet

baskahmet

Üye
dahamı stabil hocam bu cm12 yani sarjdır hızdır falan yani...
Şarj konusuna hiç girme şarjım 12 saat dayanıyor aktif kullanımda ayrıca şarj felan yani sorman ayıp ekran sürem 5 saati geçtiği bile oluyor.anla artık dostum ;)

enveraras

Üye
peki senin verdiğin linte hepsi varmıdır. gerekli dosyalar falan.ben daha önce lg pradada denemiştim cm12 yi ama radyo siliniyordu...bu versiyonda radyo varmıki..ona göre geçiş yapayım...

baskahmet

baskahmet

Üye
peki senin verdiğin linte hepsi varmıdır. gerekli dosyalar falan.ben daha önce lg pradada denemiştim cm12 yi ama radyo siliniyordu...bu versiyonda radyo varmıki..ona göre geçiş yapayım...
radyo var herşey tam bekle gapps da vereyim burdan indir diğer mesajımda verdiğim romu indir sd carta zip li yolla kur :D bu kadar

enveraras

Üye
bide kurulumu anlatsan tadından yenmez hocam :sos

Üst Alt