Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Ama goruntu kotu ya o yuzden yoksa simdiye gecmistim

baskahmet

baskahmet

Üye
Soyle bana s5 romdan ne farki kaldi . goruntu halledilir merak etme

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Status bar tus kilidi :)

baskahmet

baskahmet

Üye
Tus kilidine birsey yapilmiyor. Ios gorunumlu status bar var

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Ama samsunga iphone status bar yakismiyo disardan goren biri dalga gecer :D

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
:D

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Aynen knka

baskahmet

baskahmet

Üye
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Tamam saol

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Tamam

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Bence gec ama sen bilirsin. Her surumu de flaslama.begendigin surumde kal. 2 guncelleme cikti 2 sinide yuklemedim.tel iyi hizli.sarji iyi goruntu iyi. Begendigin surymde kal
5-6 sayfa once bu romu ovuyordun simdi kotulemeye basladin cm 12 yi bende kullandim tirt cikti goruntu sifir cm12 bu rom stock rom tadi verip stabil rom telefinuna iphone ozentisi yapiyonda neden iphone almadin. Sen ne istedigini bilmiyorsun.
bu romu kuaracak arkadaslar gonul rahatligiyla kullanabilirsiniz stick rom tadinda hata vermedi daha dedigim gibi arama ayarlari ingilince idi onuda tr yaptim. Root briwser sayesinde

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
5-6 sayfa once bu romu ovuyordun simdi kotulemeye basladin cm 12 yi bende kullandim tirt cikti goruntu sifir cm12 bu rom stock rom tadi verip stabil rom telefinuna iphone ozentisi yapiyonda neden iphone almadin. Sen ne istedigini bilmiyorsun.
bu romu kuaracak arkadaslar gonul rahatligiyla kullanabilirsiniz stick rom tadinda hata vermedi daha dedigim gibi arama ayarlari ingilince idi onuda tr yaptim. Root briwser sayesinde
Aynen oyle sen suan bunumuu kullaniyon

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Evet su an bunu kullaniyorum fena degil bu araa kendi video player hd video oynatmada sikinti yaratiyor ben mx llayer kullandigim icin sorun yok

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Arama ayarlarini nasi turkce yaparim anlatirmisin @Samsungw_53

Üst Alt