baskahmet
Üye
Cm12 her daim iyi. Bunu bil de yeterOvv sitt![]()
Cm12 her daim iyi. Bunu bil de yeterOvv sitt![]()
Bekle sana goruntu atacam. Bakalim bunu diyebilecekmisinAma goruntu kotu ya o yuzden yoksa simdiye gecmistim
Cm12 ye gecmemek icin bahane ariyonAma samsunga iphone status bar yakismiyo disardan goren biri dalga gecer![]()
hiz ve per. Goruntuye degisiyosan diyecek birsey yok[emoji23]Dogruyu soledim. Sende biliyorsun
Bence gec ama sen bilirsin. Her surumu de flaslama.begendigin surumde kal. 2 guncelleme cikti 2 sinide yuklemedim.tel iyi hizli.sarji iyi goruntu iyi. Begendigin surymde kalAynen knka
Yukleyeceksen , recoveryden format/system yapip kur romuTamam saol
5-6 sayfa once bu romu ovuyordun simdi kotulemeye basladin cm 12 yi bende kullandim tirt cikti goruntu sifir cm12 bu rom stock rom tadi verip stabil rom telefinuna iphone ozentisi yapiyonda neden iphone almadin. Sen ne istedigini bilmiyorsun.Bence gec ama sen bilirsin. Her surumu de flaslama.begendigin surumde kal. 2 guncelleme cikti 2 sinide yuklemedim.tel iyi hizli.sarji iyi goruntu iyi. Begendigin surymde kal
Aynen oyle sen suan bunumuu kullaniyon5-6 sayfa once bu romu ovuyordun simdi kotulemeye basladin cm 12 yi bende kullandim tirt cikti goruntu sifir cm12 bu rom stock rom tadi verip stabil rom telefinuna iphone ozentisi yapiyonda neden iphone almadin. Sen ne istedigini bilmiyorsun.
bu romu kuaracak arkadaslar gonul rahatligiyla kullanabilirsiniz stick rom tadinda hata vermedi daha dedigim gibi arama ayarlari ingilince idi onuda tr yaptim. Root briwser sayesinde
Bende galeri cok kasiyor cozum varmiEvet su an bunu kullaniyorum fena degil bu araa kendi video player hd video oynatmada sikinti yaratiyor ben mx llayer kullandigim icin sorun yok