Hocam bu stock rom Kernel v3'le birlikte mi geliyor
Bir sorum daha var ben şu an AOKP kullanıyorum wipe işlemlerini nasıl yapmam gerekiyor TWRP var telefonumda
felonis ben wipe data wipe cache atmadan yükledim bi baktım kendisi programlarımı silmiş. Tabi ben zaten yedeklerimi titanium backupla almıştm tabii. Bide konuda görselleri nasıl yanyana koyarım bilen varmı.
felonis ben wipe data wipe cache atmadan yükledim bi baktım kendisi programlarımı silmiş. Tabi ben zaten yedeklerimi titanium backupla almıştm tabii. Bide konuda görselleri nasıl yanyana koyarım bilen varmı.
Konu görsellerini nasıl yapacağını bilmiyorum ama zaten kurulumda ilk başta size sorulan soruda yes birde no var yesi seçerseniz daha önceden virginity romu kurduğunuzu ve verilerinizi silmemesini belirtiyorsunuz no derseniz kurmadığınızı verileri silmesini istediğinizi belirtiyorsunuz en azından böyle olması gerekli.
Alt satıra geçmeden linkleri yan yana yapıştırmayı deneyin birde.
Teli rootlucam cmw yuklesem ne olur yuklemesem ne olur + zip yuklemesini wape cache yi fln ses acma home ve power tusundanmi yapicaz yoksa twrm mi neydi o programlami yapicaz ?
Hocam yükledim şu an yükledim s3 miniye kullanıyorum. cm 11 kullanırken antutudan 10800 civarı bi puan almıştım virginity v7 'de test yaptım 8600 civarı puanım çıktı biraz banada ağır gibi geldi gerek AOKP gerekse CM 10.2 yada CM 11'e göre. S3mininin kendi custom rom'una çok benziyor o stabilde yani. Ama şarj olayı iyi geldi dediğiniz gibi size bir şey daha sorucam Paranoid Android ve Miui'nin S3 Mini Türkçe linkleri var mı elinizde paylaşabileceğiniz