[rom][jellybean]galaxy Mini Ii ( Gt-s6500d ) Cyanogenmod 10 Rom Yükleme [ Android 4.1.2 ]

Sponsorlu Bağlantılar

oka1515

oka1515

Üye
Tamam kardeşim ben bi kontrol edicemTamam kardeşim ben bi kontrol edicemSence bu daha uygun değil mi fiyat olarak ama cihazından çok memnunsan bende onu almayı düşünüyorum

avast

avast

Üye
Kardes bu olaylar butceye bakiyo butcen nekadat fazlaysa ona gore karsilastir al asus 4 cekirdek tek cekirdek degil bunuda hesaba kat

avast

avast

Üye
Tamam kardeşim ben bi kontrol edicemTamam kardeşim ben bi kontrol edicemSence bu daha uygun değil mi fiyat olarak ama cihazından çok memnunsan bende onu almayı düşünüyorum
Fiyata gore gayet iyi guveniyosan al yani marka cart curt ozellikler baya iyi bu fiyata

oka1515

oka1515

Üye
Peki exper siparişi verdim ama oyun performansı iyi mi bir modern Combat yada real Racing 3 oynatabilr mi? Artes gayet iyiydi pişman olmam dimi?

avast

avast

Üye
Experde real racing uc de modern kombatida d- dayida kasmadan oynadim videosuda vardi silmediysem koyarim youtube akardes o zaman artes siparis etseydin beenden tavsiye istedin ben memnunum artes de iyiymis dedim yani tercih meselesi ben sana teest videosunu atayım ben 20 k aldım :)

oka1515

oka1515

Üye
Bende dedim şimdi Artes pek bilinmeyen bir marka şimdi yarın öbür gün bir sorun çıkarsa uğraşmak istemedim bilirsin iyi marka olmayınca müşterisine pek önem vermiyor. Ama sorun değil bi baksana müşteri hizmetleri iyi mi?Belki iade ederim

avast

avast

Üye
benim tabletim garantide suan ytollayalı 3 gun oluyo sanırım ya asus daha guvenilir oyle dusunuyosan

oka1515

oka1515

Üye
Yok Asusun HDMI yı yok onu en başta Eledim ama Artes i alan Teknosa müşterileri çok memnun olduğunu belirtiyor.

avast

avast

Üye
Onu al donanimi iyiyse

oka1515

oka1515

Üye
Yok ben exper easypad i sipariş ettim bile 8 gb Hafıza yetiyor mu peki uygulamaları sd ye taşıyabilir miyiz?Yeterince oyun yükleyebiliyormusun?

avast

avast

Üye
Oyun icin kullanmadim pek real racing denedim kasmiyordu

oka1515

oka1515

Üye
Olmadı root atarımSlm kardeşim galaxy mini 2 ile oynayabileceğim oyunlar hangileri lütfen adreslerini verin cepten giriyorum.

avast

avast

Üye
Birader uc bes sayfa geri gidersen gorursun

ferramuz

Üye
root atınca telefon yavaşlıyor mu??
lütfen cevap verin

sncanly

sncanly

Üye
Hocam CM10 dosyasini indiriyoruz hafiza kartina ardindan revorvery mod 6 yi aciyoryz wipe data/factory reset yapiyoruz hafiza kartindaki cm10 nasil kalcak hafizada

Mhmmd Ali

Mhmmd Ali

Üye
    Konu Sahibi
cm 10 dosyasını sd kartınıza atacaksınız. telefonun hafızasına değil.

• Beğen
Tepkiler: sncanly

Üst Alt