[rom][jellybean]galaxy Mini Ii ( Gt-s6500d ) Cyanogenmod 10 Rom Yükleme [ Android 4.1.2 ]

Sponsorlu Bağlantılar

morpheus_gkhn

Üye
Öncelikle emekleriniz için teşekkür ederim. Ben bu rom u yeni yükledim. Gerçekten güzel olmuş. Fakat cihazın tuş kilidini açacağım zaman ekrana beyaz bir ışık geliyor ve öyle kalıyor. Kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Bazen de normal bir şekilde açılıyor. Var mıdır bir çözümü ?

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
Video ve ses dosyalarını takılarak oynatıyor. Online ya da offline olması fark etmiyor. Bu sorunun bir çözümü var mı?

Son düzenleme:

mfuray

Üye
KABLOSUZ AÇLIYOR DİO AÇILMIO Bİ TÜRLÜ ADMİN Bİ CVP VER

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
Bu roma geçmeden önce eski sistemi yedek almıştım. İyi ki de öyle yapmışım. Yok videoları açmaz, yık kafasına esince ancak müzik dosyalarını açar... Kafasına göre, yaptığım işlemlerde arkaplanda ses çıkarıp durur... Boşver arkadaş. Hiç mi hiç lazım değil.Üstelik wifi çekim kapasitesi de çok düşük.

KomPLeXLee

Üye
aga ben dediklerinin aynısını yaptım ama olmadı tekrar başa o sayfaya attı reboot system now yazan yere şimdi telefonum böyle kaldı ne yapmalıyım

name1186

Üye
hocam çok sağolun

esocan

Üye
hocam şimdi 4.2.2 de 5dk da %5 şarj gitti bende korludan orjinal rom yükledim bundada aynı sıkıntıyı yaşayabilirmiyim ?
not: telefon 1 aylık şarj rahat 2 gün gidiyor

avast

avast

Üye
Kullanima bagli bilmiyorum ama tavsiyem 10.1 daha kullanisli tweak supercharger falan yap

esocan

Üye
Kullanima bagli bilmiyorum ama tavsiyem 10.1 daha kullanisli tweak supercharger falan yap

valla o konularda fazla bi bilgim yok sadece root ve rom biliyorum. Bide ekranı kapalı bıraktım bi açtım % 92 den %87 ye düşmüş garipsedim yani

avast

avast

Üye
Bende oyle degil vardir bi sorun

avast

avast

Üye
Bilgisayara gecersem anlaticam tweaklari falan detayli konuyla

oka1515

oka1515

Üye
hocam teşekkürler de peki benim telefon gt-s6500t yani benimkide olur mu?

avast

avast

Üye
Evet

avast

avast

Üye
Ne demek

oka1515

oka1515

Üye
hocam çok kusura bakma ama konu dışında bi sorum olacaktı
acaba bana önerebileceğin ucuz ama oyun performansı bakımından iyi bi tablet var mı ?
:turkiye:şimdiden :tşk:

avast

avast

Üye
Ben exper easypad t8q kullaniyorum tasarimi ipad miniyle ayni baya ince tum oyunlari kurdum en ufak kasma yok hdmi cikisi var 4 cekirdek cpu 8 cekirdek gpu su var 360-390 lira arasinda vatanda daha dusuge.de donanimi iyi bisey yok malesef

Üst Alt